Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 2001 - מנוע מגמגם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי גולף 2001 מנוע 2000 סמ״ק. אתמול בערב כאשר תדלקתי המשאבה עצרה על 3/4 מהמחוג והמתדלק אמר כי אין מה להוסיף יותר למרות שעל פניו היה עוד. היום בבוקר כאשר באתי לנסוע, במהלך הנסיעה האוטו התחיל קצת לגמגם אחרי נתינת גז ולקח לו כמה שניות עד שהוא אכן התחיל להעלות מהירות. זה קרה כמה פעמים ואפילו נכבה לי פעם אחת כשבאתי לעצור את האוטו. רוב הזמן האוטו נוסע בסדר. יכול להיות שנכנס אויר למערכת הדלק או שיותר סביר שהלך מד זרימה ? האוטו הוא אוטומט. מה עלות של כל סוג טיפול כזה ?

• ספונסר פורום
פורסם

הבעיה שאתה מרגיש ברכב לא קשורה לעיניין התידלוק

לדעתי מדובר בזיוף שנגרם בגלל :חוטי הצתה ,מצתים,או ליכלוך במצערת המנוע .

אם תרצה אתה מוזמן אלינו למוסך לבדיקה מקצועית ללא תשלום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

לפני כמה שנים היתה לי בדיוק אותה בעיה ובדיוק באוטו רכב.

אז לא ידעתי על קיומו של מוסך רון.

והאוטו היה מספר פעמים במוסכים מורשים VW באזור השרון (טוב לקח להם זמן עד שהם בכלל הרגישו את הבעיה, זה לא היה קורה כל הזמן)

אחרי לא מעט ייאוש השארתי את הרכב במוסך שבוע, עד שיפתרו את הבעיה.

אך הם לא הצליחו לעשות דבר (שלא תבין לא נכון, מפחינתם הם ביצעו איפוס למחשב וזה פתר את הבעיה),מיותר לציין שקיבלתי את האוטו בדיוק כמו שהכנסתי אותו.

אני לא יכול לעזור לך בפתרון (אם כי החלפתי בזמנו חוטי הצתה אך לא היה שינוי) כי הפתרון שלי היה למכור את הרכב (הבעיה הזאת היתה רק הקש האחרון) הקונה ידע את הבעיה אבל הוא גם טען שהוא מוסכניק...לא יודע מה הוא עשה בעניין.

אך לפי הביקורות שאני רואה פה על רון ולפי התגובות שלו בפורום (אני לא מכיר אותו ולא היתי אצלו מעולם).

אני היתי ניגש ישר לרון ומוותר על בזבוז הזמן במוסכים המורשים שבכלל לא הבינו על למה מדובר.

פורסם

מקווה שמכרת לא רק בגלל זה.

תבדוק מה עם המשאבת דלק, או וסת דלק.

מתי פעם אחרונה עשית פילטר דלק?

אני בקוואליר, שיכול ליהיות שזה שונה או דומה, (אצלי המשאבה יושבת טבולה בטנק).

בקיצור בסופ"ש אחד, בחזרה מבילוי, נתקע הרכב, לא רצה להניע, יש סטרטר יש ניצוץ, משמע אין דלק, חזרתי במונית.

בבוקר הלכתי עם אבא שלי ברכב שלו, נכנסתי לאוטו, נגיעה קטנה והמנוע מניע כמו חדש.

מסקנה- בעיה חשמלית. מניסיון שלי, כל תקלה שהולכת וחוזרת מתי שבא לה (באופן רנדומלי), רוב הסיכויים שזה חשמל.

שבוע שלם נסעתי, חוץ מביום אחד, שהרכב סירב להתניע, אחרי 5 ניסיונות הוא הניע.

הגיע הסופ"ש (שבוע אחרי תחילת הבעיה), מילאתי פול טנק, בא להניע, לא מניע.

במוצש בא שירותי דרכים, הכנסנו ספריי-קרבורטורים בכניסה למצערת, המנוע התניע לשניה.

בסוף הסקנו משאבת דלק שגרמה קריירה.

תבדוק מערכת מערכת עד שתמצא את הבעיה.

יש סיכוי שהיא תחמיר ואז אתה תמצא אותה בקלות.

אל תיכנס למוסך ותתחיל להחליף דברים, הרכב ישן, לא שווה את זה.

שווה ללכת למוסך מומחה כדי לקבל חוות דעת.

יש לך חבר עם אותו רכב, תשאל אותו אם הוא יכול להחליף איתך חלקים עד שהבעיה תיפתר, כמו למשל חוטי הצתה\קווילים\וכו'.

• תוכן חדש...