Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[פיג'ו 205 1.4 95'] מנוע מזייף ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית אני רוצה לציין שעברתי על אין ספור הודעות לפני שפצחתי בכתיבה זאת,

בשל בורותי בנפלאות המנוע, עלי לקבל תשובה ממוקדת לבעיה של ה 205 החמודה (ומקרטעת...) שלי.

לפני כחודשיים רכשתי 205 פורוור יד שניה שעברה 165 אלף קילומטר, בבדיקה אמרו לי שקומפרסיה לא זהה ושהמנוע במצב לא טוב, בעל הרכב נשבע לי שאין לו מושג על מה הבודק מדבר ושהאוטו בסדר גמור...

אמנתי לבחור וקניתי את האוטו .

הכול היה טוב ויפה עד שהדלקתי את המזגן ... האוטו בהילוך סרק היה נכבה ויתר מזאת גם לאחר כיבוי המזגן האוטו היה יוצא מאיזון, הטורים היו יורדים עד שכמעט לא היה ניתן לשמוע את המנוע.... ונורית אלטרנטור היתה מתחילה להבהב עד שהייתי "מצ'פר" את האוטו בגז.

החלטתי לדחות את הקץ ופשוט למדתי להסתדר בלי המזגן... האוטו נוסע כמעט ללא תקלות בלעדיו.

היום הדלקתי את "שורות" הפשרה של החלון האחורי ... ואותו הבעיה חזרה :( רק שהפעם לאחר סגירת ה"שורות" הטורים נשארו נמוכים עד כדי שבהילוך סרק אני חייב לתת לחיצה קלה על הגז !

הייתי מעוניין לדעת מאיפה הבעיה צצה ... האם זה מנוע ? או בעיית תוכנה (בדומה ל309) או בעית חשמל ... או הכל ביחד ?! :?

MOO

Momo

פורסם

בכל אופן לא אמור להיות "טיפול" יקר, אני מאמין שזו בעייה ברצועת מזגן או בעיית חשמל קלה.

הייתה לי בעייה דומה ב-106, עד שהחלפתי רצועת מזגן+מותח מזגן.

בהצלחה.

פורסם

שלום.

אמרו לך במכון שהמנוע לא תקין אז איך האמנתה למוכר . או שאתה ילד או שאתה בחור תם.

הבעיה אצלך יכולה לנבוע מכמה דברים. א) יתכן מאוד שהמנוע חלש ולא עומד בעומס.

ב) יכול להיות בעיה חשמלית (מערכת הצתה) ג) יכול להיות בעיה במערכת הדלק.

לסיכום הרכב חייב להגיעה למוסך לבדיקה יסודית לאיתור התקלה.

בברכה בני ל

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

ובכן.

כל התשובות שנתנו לך עד הלום אינם נכונות.

גם לי יש 205 (גיטיאיי אומנם אבל זה אותו העיקרון)

הבעייה שלך היא כזאת

במזגן שנכבה הפתרון הוא מגביר טורים.

המגביר טורים שלך דפוק. חפש בהודעות הקודמות שלי, באחת מהן אף צילמתי את המגביר טורים.

עולה 150-300 שקל. המחירים הינם לפני 150 מפירוקיה ו 300 שקל אצל ז'אן.

בקשר לטורים שעולים ויורדים, זה קורה רק אחרי שהאוטו מתחמם ? אז המאוורר מתחיל לעבוד?? , צריך להוסיף עוד כבל חשמל, או להחליף את הקיים בעבה יותר.

אני גם צריך את זה.

אין קשר למצב המנוע.

פורסם
ובכן.

כל התשובות שנתנו לך עד הלום אינם נכונות.

גם לי יש 205 (גיטיאיי אומנם אבל זה אותו העיקרון)

הבעייה שלך היא כזאת

במזגן שנכבה הפתרון הוא מגביר טורים.

המגביר טורים שלך דפוק. חפש בהודעות הקודמות שלי, באחת מהן אף צילמתי את המגביר טורים.

עולה 150-300 שקל. המחירים הינם לפני 150 מפירוקיה ו 300 שקל אצל ז'אן.

בקשר לטורים שעולים ויורדים, זה קורה רק אחרי שהאוטו מתחמם ? אז המאוורר מתחיל לעבוד?? , צריך להוסיף עוד כבל חשמל, או להחליף את הקיים בעבה יותר.

אני גם צריך את זה.

אין קשר למצב המנוע.

205 GTI ו FOREVER הם שני מכוניות בעלות מערכות דלק שונות מאוד.

אין מגביר טורים למזגן כמו ל GTI . יש מנוע צעדים מסוג סרוו שעלותו גבוהה יותר.

יתכן והמנוע צעדים תקול. ויתכן עוד הרבה דברים, כפי שכבר צוינו ע"י המומחים בפורום.

גש למוסך שמתמחה לעניין לאיבחון.

פורסם

אצלי היתה בעיה דומה בעבר.....

לבסוף הבעיה היתה שהמזגן שהותקן באוטו לא היה מחובר למחשב ולא היה לו מגביר טורים... והמנוע היה מקרטע כשהפעלתי מזגן,

לבסוף פתרתי את זה אצל מישהו במחיר מינימום בכך שהוא חיבר לי את הפקד של המזגן למחשב רכב,

ככה שבהפעלה של המזגן הוא יודע להרים את הטורים ...( ממש כמו במזגן המקורי ) ומאז האוטו נוסע הרבה יותר חלק עם מזגן!

בכל מקרה, אני אבדוק אם אני יכול ליצור איתו קשר ואם כן אני אשמח לשלוח אותך עליו...

בכל מקרה,

בהצלחה!,

ניר.

• תוכן חדש...