Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אחרי שכל השבוע אני מנסה להתחמק מספוילרים נכנעתי וצפיתי בפרק של השבוע.

מרוב הבאזז וההיכרות עם הסדרה הייתה לי תחושה שירצחו את רוב או ג'ון סנואו.

אבל למה ככה?? למה על פארש? למה לא להרוג איזה לאניסטר לשם שינוי?:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

מצרף קליפ תגובות..

• תגובות 148
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה דווקא מה שאני אוהב בסדרה הזו. שום דבר לא צפוי.

רק שלא יהרגו את ייגריט השועלה:oops: ג'ון סנואו ואני לא נעמוד בזה...

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

בתור אחד שקרא את הספרים וידע מה הולך לקרא הסצנות היו ממש קשות ומגיע שאפו ליוצרי הסדרה שידע להעביר את התחושות מהספר למסך.

הדגולה של מרטין זה שהוא מאוד ריאליסטי ויודע להעביר את המסר שכמו במציאות אם תיהיה יותר צדיק מהאפיפיור כנראה זה יתנקם בך מתישהו (רק בצורה ממש ברוטאלית).

אפשר רק להתנחם שבעונה הבאה המאזן קצת מסתדר וגם הצד השני חוטף מהלומות לא קלות.

ובנימה אופטימית זו...

36c830b654cc70ca6ae324c879db2098.jpg

פורסם

עד שהעונה הבאה תגיע אני אהיה סבא. גם אתם שמתם לב שלוקח נצח עד שעונה עולה? אני צופה בלא מעט סדדרות בעלות אורך זהה של דקות ופי שתיים בפרקים ועדיין הן חוזרות יותר מהר.

פורסם

אני פשוט ישבתי ככה :shock: עד סוף הכתוביות.

במיוחד אחרי שהחמודה של רוב אמרה שהיא תקרא לבן שלהם אדארד.

that'll teach her to talk

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

סתם כמה עובדות מעניינות מהספר ששונו בסידרה בנוגע לפרק הזה.

אישתו של רוב בספר היא בכלל הבת של אחד מבני הברית של הלאניסטרס שרוב כבש.

היא טיפלה ברוב כשהוא נפצע בקרב וכך הם התחתנו.

היא מעולם לא נכנסה להריון, אמא שלה דאגה לזה בכך שהכניסה לה שיקוי למשקה שמנע ממנה להכנס להריון. האמת שבספר זה לא 100% בטוח.

היא לא מתה, ההורים שלה לקחו אותה בחזרה. אז אולי זה ינחם קצת את האנשים כאן.

מה שעשו בסידרה זה קצת שינו את הפרטים כדי לחסוך זמן והרוויחו סצנה יותר אכזרית.

עוד פרט מעניין הוא שבספר הזאב של רוב הורג המון אנשים לפני שהם מצליחים לחסל אותו(בניגוד לסידרה שפשוט ירו בו ללא תגובה). הוא היה קשור לשרשרת והוא פשוט קרע אותה והתחיל לבצע שם טבח בכול החלאות.

הסיבה שהוא נשאר מחוץ לטירה היא שכאשר רוב נכנס איתו פנימה כשהם מגיעים הוא מאוד עצבני ותוקפני.

הוא יודע מה מתכננים לעשות, ורוב בטיפשותו נענה לבקשת מארחיו הנחמדים ומשאיר את הזאב בחוץ.

בכלל תפקיד הזאבים די נשכח בסדרה, הוא הרבה יותר חשוב והקשר ביניהם לדמויות הרבה יותר חזק.

כאחד שקרא את הספרים למרות שעלילת הסדרה קצת משתנה והמון פרטים חסרים מדובר בסדרה מצוינת שאני מאוד נהנה לצפות בה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
עד שהעונה הבאה תגיע אני אהיה סבא. גם אתם שמתם לב שלוקח נצח עד שעונה עולה? אני צופה בלא מעט סדדרות בעלות אורך זהה של דקות ופי שתיים בפרקים ועדיין הן חוזרות יותר מהר.

מצבך טוב ואין לך על מה להתלונן.

יש עד היום חמישה ספרים.

הם יצאו ב-96, 99, 2000, 2005, 2011

יש עוד שניים בדרך (בינתיים), שהקרוב אמור לצאת עוד שנתיים. אמור.

האיש בין 65, ולא נראה מי יודע כמה בריא...

נחזיק אצבעות.

לדעתי גם יש כל כך הרבה תמות (themes) וקווי עלילה פתוחים (יותר בספרים מאשר בסדרה), שאני לא רואה איך הוא סוגר אותם יפה בארבעה ספרים, אז בשניים...:roll:

דרך אגב, אם אתם חושבים שמאורעות הפרקים האחרונים קשים, דעו שנחסכו ממכם פרטים רבים ממסעות אריה באיזורי הקרבות. היו שם פרקים שנקראים כמו סיפורי שואה (אבל הריאליזם הזה הוא היופי של הספרים).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אתמול בערב הייתה לי איזה שעה פנויה אז שמתי את פרק 9. עד סופו של הפרק כבר ישבתי ככה: :bad-word::shock2:

וואו, פשוט וואוו. סדרה מדהימה, בכל פעם שאתה מקבל איזה שני פרקים של שקט יחסי (כלומר שני פרקים של סצינות סקס), אתה מקבל מיד לאחר מכן גרזן לראש עם פרק כזה.

רק שלא יגעו לי בסאנסה סטארק אחרת אני באמת עלול לאבד את שפיותי. כפרה עליה :inlove:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

tumblr_mnu4n7mT3I1s6pxkvo1_500.jpg

אתם מבינים שבעונה הזאת נשאר בדיוק עוד פרק אחד ??

ואז שוב צריך לשבת על קוצים עד מרץ הבא.

'סעמאק.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אבל למה ככה?? למה על פארש? למה לא להרוג איזה לאניסטר לשם שינוי?:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

תן לזה זמן :twisted:

לפני שש-שבע שנים כשקראתי את סופת חרבות אני זוכר שהמוות של רוב סטארק היה מטלטל, בדעבד דמותו לא מאוד מעניינת ודי חד-ממדית, וגורלן של דמויות חד-ממדיות בספריו של גררמ הוא יחיד.

בכל אופן, אני ממליץ על קריאת הספרים, דווקא רוחב היריעה מקל על הבנת הסיפור.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

עם המזל שלנו הוא לא יסיים את הספרים ויגסוס:| ואז יתתחיל הבלאגן האמיתי.

חשבתי לקרוא את הספרים אבל יש לי כבר ספוילרים לשלושה מהם,ועד שאני אגיע לרביעי העונה כבר תתחיל.

כמו שצביקה פיק אמר,שני הפרקים הקודמים היו משעמים ודי מאכזבים מבחינתי,מה אני צריך לראות את השמן הזה בורח עם התינוק?? הדבר היחיד שמעניין בו זו הסכין שהורגת דרכונים וגם על זה בכלל לא מדברים.:evil::evil:

פורסם
הסכין שהורגת דרכונים

זאת?

can-stock-photo_csp0305733.jpg

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...