Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תראה, קראתי את שר הטבעות וכמובן ראיתי את הסרטים, לא בר השוואה.

ראיתי את העונות הקודמות של משחקי הכס והן היו טובות, העונה הזאת פשוט יכלה לשעמם למוות, לפחות אותי, באמת שהיו פרקים שהעברתי קדימה קטעים מסויימים (רואה במחשב).

מבין אותך לחלוטין

הם צמצמו את כמות הציצים בטירוף.

היו פה אשכרה 3 פרקים בלי ציץ.

אם הייתי רוצה להשתעמם הייתי רואה משהו שאישתי אוהבת.

Peugeot  5008 2023 

• תגובות 148
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם הייתי רוצה להשתעמם הייתי רואה משהו שאישתי אוהבת.

זה בהחלט נכנס לרשימת 5 הדברים הכי מצחיקים שקראתי באינטרנט :roflmao: :roflmao:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • 11 חודשים מאוחר יותר...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אחרי 3 וחצי עונות אתה כבר אמור להתרגל לזה.

אני חושב שהמטרה של הסדרה הזאת היא להפוך את הצופה לאדם מריר ומרושע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אבל טיריון...

אוברין מגניב והכל, אבל לא ביג דיל. אבל טיריון... :puppydoge

אני אשכרה נורא עצוב.

וסיר פרנדזון, גם זה היה נורא עצוב

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

במילה אחת:

clpB7YQ.png

ביותר מילים: !@#$@#%%^*@#$^@#$^#%^)$#^&*)@$#%@#$%^

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אבל טיריון...

אוברין מגניב והכל, אבל לא ביג דיל. אבל טיריון... :puppydoge

אני אשכרה נורא עצוב.

טיריון לא מת עד שהוא מת. תן לו קצת קרדיט.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

וואו שכחתי שפתחתי את זה בכלל, ושוב אני צופה היום בפרק ומקבל עצבים. ממש עצבים!! למה הוא היה חייב לחזור על המשפט המטומטם הזה??? תהרוג את הגודזילה וזהו. ועוד עשו לו מוות כזה אכזרי ומבאס.:evil:

פורסם

אני חייב להגיד שגרר"מ מעצבן עם המקרי מוות כתוצאה מהתנהגות מפגרת.

דרוגו עם הפצע שהזדהם, אוברין שהיה לוחם טוב יותר ומת בגלל טמטום, ואני לא אספיילר- אבל זה לא האחרון בסגנון.

מה שאני כן אגיד הוא ש 2 הפרקים הבאים יהיו לא פחות מטורפים מהאחרון.

פורסם
טיריון לא מת עד שהוא מת. תן לו קצת קרדיט.

יש לי עוד תקווה כי ראיתי בכל מיני מקומות באינטרנט שמדברים על האפשרות שהוא אולי ימות בהמשך משמע הוא עדיין לא מת בספרים משמע הוא יצא מהסיפור הזה איכשהו. אבל עם כל הכבוד לתקווה, למדתי לצפות לדברים רעים מהסדרה הזאת.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
בעונה הבאה צריכים להיות כמה קרבות מאוד רציניים אבל אני בספק אם יצליחו להעביר אום למסך סטייל שר הטבעות מסיבות תקציביות.

מזל שהיום לא צריך להרוס חצי ניו זילנד בשביל זה, אלא לצלם את השחקנים על רקע מסך ירוק, ולהוסיף את השאר בעריכה ממוחשבת (Chroma Key).

קרב מרשים אמור להיות כשהפראים סוף סוף יתקפו את החומה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני חייב לציין שהסדרה משתבחת מעונה לעונה,בהתחלה בסוף כל פרק זה היה כזה meh.. לא הייתה ממש צפייה לבאות,

בעונה הזאת כל פרק מסתיים בכסיסת ציפורניים.

ומה כבר יעלה בגורל של הגמד שיגעו אותנו!! לדעתי הוא עדיין לא ימות בטח ג'יימי יעזור לו איכשהו כי רק לו אכפת.

פורסם

תגידו לי, מישהו צריך לנחש מה ייקרה?!

יש חמישה ספרים, יו קנואו.

למרות שזה לא אחד לאחד, מי שרוצה אני יכול לספר לו את כל העונה הבאה גם...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...