Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הספרים לדעתי לא משהו. יש קטעים (לא קצרים) שמשעממים את השועלים.

איזה מעריץ שרוף אמר לי "כן, אבל הספר משעמם רק ב500 עמודים הראשונים".

:shock: :shock: :shock:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 148
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן פרק סיום עונה, וגם הפרק האחרון על הטרילוגיה המקורית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה חמישי, בעוד כמה שעות אפשר להוריד בeztv..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
מה חמישי, בעוד כמה שעות אפשר להוריד בeztv..

אחרי שנים של הורדות פרשתי לפני שנתיים...נהייתי עצלן מדי לחפש.:?

פורסם
משודר היום בארצות הברית.. לא יודע איך אני מחזיק מעמד עד יום חמישי:evil::evil:

למה חמישי?

*חכה שיעלו עוד לינקים חוק מאלה שעל התמונה שלהם כתוב sponsor

**למעלה אתה יכול ללוחץ על שם הסדרה ולצפות בכל הפרקים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
למה חמישי?

*חכה שיעלו עוד לינקים חוק מאלה שעל התמונה שלהם כתוב sponsor

**למעלה אתה יכול ללוחץ על שם הסדרה ולצפות בכל הפרקים.

בסוף הלכתי על הלינק של: NINJMNKY וברגעים אלו שאני כותב אני רואה שהפרק באיכות HD כבר על המחשב.. היכונו לספוילרים.. סתם סתם:-)

פורסם

סיימתי לראות את הפרק האחרון עכשיו, סתם פרק ללא שום משמעות כמו כמעט כול העונה, גרוע!

העונה הזאת אכזבה אותי לחלוטין! חוץ מהפרק הקודם זו פשוט הייתה עונה גרועה!

פורסם

גם אני סיימתי לראות עכשיו את הפרק האחרון..נחמד++

העונה הזאת מרגישה כעונה מעפנה כי ציפינו שרוב ינצח ובסוף הוא התפחלץ (תרתי משמע)

פורסם

לא ציפיתי שאף אחד ינצח האמת, לא ציפיתי לכלום אבל עדיין התאכזבתי, ציפיתי שמשהו יקרה ולא רק ידברו 90 אחוז מהפרקים או ילכו וילכו וילכו.. באמת שהיו פרקים שהשתעממתי.

פורסם
לא ציפיתי שאף אחד ינצח האמת, לא ציפיתי לכלום אבל עדיין התאכזבתי, ציפיתי שמשהו יקרה ולא רק ידברו 90 אחוז מהפרקים או ילכו וילכו וילכו.. באמת שהיו פרקים שהשתעממתי.

כל הדגש בסדרה (ובספרים) זה על הדיאלוגים והפוליטיקה בין הדמויות/ משפחות, ופחות על הקרבות. בעונה הבאה צריכים להיות כמה קרבות מאוד רציניים אבל אני בספק אם יצליחו להעביר אום למסך סטייל שר הטבעות מסיבות תקציביות.

סה"כ עונה טובה, הצליחו להעביר את רוב התחושות מהספרים והשאירו טעם של עוד לעונה הבאה שצריכה להיות הבה יותר מעניינת.

פורסם

תראה, קראתי את שר הטבעות וכמובן ראיתי את הסרטים, לא בר השוואה.

ראיתי את העונות הקודמות של משחקי הכס והן היו טובות, העונה הזאת פשוט יכלה לשעמם למוות, לפחות אותי, באמת שהיו פרקים שהעברתי קדימה קטעים מסויימים (רואה במחשב).

פורסם

לינק לצפייה ישירה, פרק 10 עם תרגום:

http://www.putlocker.com/file/97B5CE986DC043EB#

תהנו.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...