Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצרף איור מה אני רוצה לעשות.

יש רשת שכוללת נתב אלחוטי המחובר לאינטרנט. לנתב אלחוטי יש SWITCH לרשת LAN ומחוברים אליו מחשבים.

יש עוד רשת LAN שמחוברת לSWITCH ואני רוצה לארגן חיבור אלחוטי לאינטרנט.

האם נתבים אלחוטיים של היום תומכים במה שאני רוצה לעשות או אולי אני צריך ציוד אחר? כלומר במקום לחבר נתב אלחוטי לWAN על ידי כבל, לחבר אותו בתקשורת אלחוטית לנתב אלחוטי אחר שכבר מחובר לWAN.

אני יודע שהאפשרות הטובה ביותר לחבר רשת אחת לשניה על ידי כבל, אבל מבחינת תשתית זה מאוד בעייתי.

network.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מגדיל טווח כולל גם חיבור LAN?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

להגדיר wds בשני האלחוטיים (במידה ותומכים):

בכל נתב להזין את המאק האלחוטי של השני

שניהם צריכים אותו ssid, אותו צאנל אלחוטי קבוע, אותה הצפנה ואותה סיסמא (בהתחלה לבצע ללא הצפנה ורק אחרי שיש חיבור אז להגדיר הצפנה)

קח בחשבון שזה מוריד את התעבורה האלחוטית ב50%

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה gsi16v וAccent Coupe.

gsi16v, הפתרון נשמע מענין, 50% ביצועים זה קצת בעיה. אני כבר עשיתי מדידות ואולי בכל זאת אצטרך להעביר כבל.

פורסם

אם יש אפשרות וזה באותה הדירה, אז שקול רשת על חשמל.. ואחרי המתאם המרוחק חבר נק' גישה בתצורת AP.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

TheWolf, תודה.

זה באמת באותה דירה. כל החשמל בדירה חד פאזי. זה נישמע בתור פתרון מאוד מענין.

איך זה עובד? יש דרישות מיוחדות לרשת החשמל? השקע שיהיה בשימוש רשת יכול להיות רק רשת או גם חשמל רגיל לשאר המוצרים (מחשב למשל)?

פורסם
TheWolf, תודה.

זה באמת באותה דירה. כל החשמל בדירה חד פאזי. זה נישמע בתור פתרון מאוד מענין.

איך זה עובד? יש דרישות מיוחדות לרשת החשמל? השקע שיהיה בשימוש רשת יכול להיות רק רשת או גם חשמל רגיל לשאר המוצרים (מחשב למשל)?

אם חד פאזי אז אין בעיה.

אין דרישות מיוחדות, ניתן לחבר אחרי מפצל.

ישנם כבר קיטים של עד 500Mbps (גילוי נאות, אני מוכר את המוצרים האלה).

מתקין את זה בבתים עם ממ"דים או עם בעיות קליטה נק'.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

HPNA מבוסס על רשת הטלפון. מצויין אם יש לך קו בזק עם DSL ותוכל להשיג את הציוד. בעבר היתה לי רשת ביתית בשיטה זו אולם תמכה רק ב-Win XP ועם המעבר לויסטה ו-7 נאלצתי לזנוח אותה לטובת אלחוית. לפנימספר חודשים נתקלתי באתר בזק במכירת ציוד מתאים אבל איני יודע אם זה עדיין אקטורלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה חברים. אני אבדוק את הנושא - זה ניראה כמו פתרון הקל ביותר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני רוצה להגיד תודה רבה לTheWolf - רכשתי ממנו ציוד תיקשורת לרשת על גבי קווי חשמל ומאוד מרוצה מהתוצאה. זה חסך לי את הקרינה של רשת אלחוטית וסלילת כבל תקשורת.

יש ניואנסים כדי שתקשורת תיהיה מהירה ויציבה:

1. היצרן ממליץ לא להשתמש במפצלים. אם מחברים למפצל שמחוברים אליו ישירות צרכנים אחרים, רשת הופכת להיות מאוד איטית ובלתי יציבה.

2. המפתרון המעשי בעבודה עם מפצל הוא לרכוש מפצל שני שקעים, לשקע אחד לחבר את המתאם של רשת על חשמל ולשקע השני לחבר מפצל אחר עם כבל ארוך של כ1.5מטר. בחיבור כזה אני מקבל תקשורת יציבה במלוא מהירות גלישה לאינטרנט.

נכתב מרשת על גבי חשמל :)

• תוכן חדש...