Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספק אינטרנט. מי מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר המלצתי על 018 אבל הם התחילו לדפוק קבצי CSS איך שהוא

גלובס לא עולה כמו שצריך, צריך ctrl+F5 כל פעם

אותו דבר עם האתר של WAZE

וגם את תפוז הם מצליחים לחרבש

זה די מוכח שזה קורה רק אצלם וזה מתחיל לעלות לי על העצבים, כי שנים הקו שלהם היה הכי נקי מהתערבות ועכשיו כאילו משהו דפוק שם

מבחינת תשלום ו"מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל" הם הכי שקופים מהנסיון שלי, כל הכבוד להם.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

סתם שאלה - 5מגהביט זה המקסימום שאתה יכול לקבל? או שאפשר מהר יותר?

בזק לא שדרגו את כל המנויים "האיטיים" ל15מגה לפני חודש-חודשיים בערך?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תבדוק מול 166. סביר להניח שתצטרך להחליף את המודם (או להשתדרג לראוטר, הכולל בתוכו מודם) בכדי לגלוש במהירויות של 5 ומעלה.

לאחר שנים של נאמנות לבזב"ל, זנחתי אותם היום לטובת אקספון, בעיקר בגלל הביצועים המזעזעים שלהם ביוטיוב.

זה השתפר בתקופה שהם פימפמו את המעבר לכבל התת ימי ובמהרה חזר להיות מזעזע. 240p לעיתים מסרבים להטען כמו שצריך, שלא לדבר על 720/1080p.

פורסם

אני עם 012 כבר המון שנים זהו הספק הראשון שהתחברתי אליו ואף פעם לא עשו בעיות.

כל הזמן הורידו מחיר\עדכנו חבילה.

בזמנו כל פעם שפג תוקף ההתחייבות והמחיר היה אמור לעות הם היו מתקשרים ומודעים על כך.

לא מזמן עדכנו לי את המסלול מ5MB ל12MB ללא עלות נוספת.

אני משלם עליה 22 ש"ח

404

פורסם

כל דבר שהוא לא הוט מומלץ.

כשיש אינטרנר הכל טוב אבל כזו כמות של התנתקויות עוד לא הייתה לי.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
סתם שאלה - 5מגהביט זה המקסימום שאתה יכול לקבל? או שאפשר מהר יותר?

בזק לא שדרגו את כל המנויים "האיטיים" ל15מגה לפני חודש-חודשיים בערך?

הייתי עם 2.5 מגה והם הכפילו. פשוט בבית אין לי צורך ביותר מזה. לא מוריד סרטים ודברים דומים אז לשימושים שלי זה מספיק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תאורטית זה אמור להיות עד 15מגה באותו מחיר (כי הם רוצים להפטר מכל המהירויות הנמוכות,ושהסטנדרט יהיה 15מגה).

מצד שני יש מקומות בארץ שאפילו 2מגה בקושי מקבלים בהם - all hail nezeq :|

דרך אגב גם אם אתה לא מוריד בכלל עדיף חיבור מהיר יחסית של 10מגה והלאה - פשוט עוזר אם אתה גולש ב2-3 אתרים במקביל או טוען תמונות :)

בכל מקרה להזיק זה לא יכול ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

fast הם סבבה אבל זה תלוי באיזו תשתית אתה - אבל הם עושים בעיות כשמתנתקים מהם.

אני כרגע על CCC, המהירות בסדר.

Peugeot  5008 2023 

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ.

החלטתי סוף סוף להתעסק בנושא, לא היה לי כוח עד כה. מכיוון שהתשתית שודרגה (די מזמן) ל-15MB, בדקתי מחירים וראיתי שאני יכול לחסוך 10 ש"ח בחודש ובו-זמנית להגדיל מהירות מ-10 ל-15 אם אעבור מבזק בינלאומי ל-018.

מה שהכי חשוב לי זה הטענת סרטונים מהירה (לא רק יוטיוב) וביצועים במשחקים אונליין (פינג). האם המעבר מומלץ?

פורסם

מניסיון עם אקספון ב15mb (לא שלי) - יוטיוב 1080p עובד יפה מאוד.

כמובן שאם אתה חושב להפעיל טורנטים במקביל אז ... לא.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הקצב הטוב ביותר - יציב ואיכותי זה בזק בינלאומי.

אחרי מספר ספקים שבדקתי הם באמת יציבים.

הבדיקה גם עם ראוטר איכותי ביותר שיציב בעוצמות השידור ובקצבי ההעברה (RT-AC68U)

קובי

:-)

פורסם
מקפיץ.

החלטתי סוף סוף להתעסק בנושא, לא היה לי כוח עד כה. מכיוון שהתשתית שודרגה (די מזמן) ל-15MB, בדקתי מחירים וראיתי שאני יכול לחסוך 10 ש"ח בחודש ובו-זמנית להגדיל מהירות מ-10 ל-15 אם אעבור מבזק בינלאומי ל-018.

מה שהכי חשוב לי זה הטענת סרטונים מהירה (לא רק יוטיוב) וביצועים במשחקים אונליין (פינג). האם המעבר מומלץ?

אני עם 15 מגה ב-018 על תשתית בזק ואין שום בעיה עם יוטיוב.

אפשר להתחבר ל-018 בלי התחייבות. תתחבר לחודש ותבדוק בעצמך. אני לקוח די ותיק שלהם ובסך הכל מרוצה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני עם בב"ל כבר 5 שנים, בדיוק חידשתי 15MB המחיר 29.9 עם חודשיים חינם (סה"כ 25 לחודש).

צריך לשים לב שאפילו ששדרגו ל-15MB לכולם, לפעמים המודם בגרסא שלא תומכת וצריך להחליף אותו.

לי היה 600E ישן שהצליח רק 8MB והחלפתי אותו בבזק.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

אני עם הוטנט ובזק 40 מגה. משלם להוטנט 20 שקל בחודש, לא היו הפתעות בחשבוניות בשנה וקצת שאני אצלם.

סרטונים youtube, vimeo, dailymotion רצים בלי הפסקה. בטראקרים פרטיים הורדה 3.5-4MB/s, מקבל 70-90ms לאירופה גם בשעות העומס, אני אצרף טרייסים בלילה.

• תוכן חדש...