Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ממורשה, קבלות בכלל ממוסך כלשהוא כדי לראות האם הוא מטופל וגם כדי לראות אם הק"מ עוקב ואמיתי

אגב תבדוק אם הוא באמת יד שניה (01 ברישיון)

כבר נתקלתי ביותר מ 3 רכבים השבוע שרשמו שהם יד 2 אבל בפועל ברישיון הם בכלל 02 כלומר יד שלישית.

היה גם מישהו שאמר לי האוטו יד שניה ושבאתי לראות היה 04- יד חמישית.

לבדוק את זה טוב טוב.

פורסם

אני לא הייתי מתעקש על ספייס שמטופלת במורשה מכזאת שנה,זה נדיר עד לא קיים,הפרסטון בסדר,העיקר זה לא מים.

הנתונים היבשים טובים 120K ויד שנה לספייס 2001 זה מצוין,אני הייתי לוקח את הרכב למוסך יעלה אותו על ליפט שיבדוק שאין דברים חריגים ולפחח יבדוק שאין פגיעות בשסי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איך אנחנו יכולים לדעת אם לקנות את הרכב או לא?

רק על סמך נוזל קירור?

ישנם עוד מלא דברים שצריך לבדוק. אם אתה לא בקיא בנושא והרכב נראה לך, גש למכון בדיקה או מוסך של פיאט שאתה סומך עליו ויגידו לך מה כן בסדר ומה לא בסדר.

על קצה המזלג, כמו שאמרתי לרוב שלב הבדיקה נפסל עוד במסמכים.

בדקת את כל המסמכים? נשמע לי תמוהה שרכב יד 2 עם רק 120 אלף ק"מ אין לו שום קבלה או משהו. הוא אמור להחזיק את הרכב הרבה זמן אם הוא באמת היד ה 2 או שהוא קנה אותה ישירות לא מזמן מהיד הראשונה.

זה רכב בצבע לבן ממזכרת בתיה במקרה?

אם כן בדוק טוב טוב אני אומר לך, אני כמעט בטוח שהוא בכלל יד 3 גם.

בדוק תאריך של הצמיגים. לרוב תמצא שיהיו זקוקים להחלפה.

בדוק שהמזגן עובד, בדוק שלא גישרו צינורות חימום, בדוק את הקלאץ שלא חורק, בדוק את מערכת הפליטה לחורים וחלודות ועוד ועוד.

• תוכן חדש...