Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד F150-RAPTOR. למה לעזאזל הצבא רכש כאלה?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשאתה אומר "מעל 70 אלף דולר", אתה מתכוון ל40 אלף דולר?

צודק, טעות שלי. אכן, המחיר שהבאת הוא לגירסה הבסיסית. הגירסה המשופרת לעומת זאת די ייקרה.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Ford-F-150-SVT-F-150-605-hp-supercharged-hennessey-velociraptor-600-ford-raptor-truck-svt-2013-/400492746726?pt=US_Cars_Trucks&hash=item5d3f3a57e6&vxp=mtr

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרכבים הללו לא מבצעיים לשום דבר.

רכבים מנהלתיים כמו ההילקס בזמנו (מה שנקרא- רכב פלוגתי, או רכב צמוד למ"פ איך שתרצו).

ואל תדאגו, הכספים לרכש מסוג זה מגיע ממשלם המיסים האמריקאי (ארה"ב מעבירה סיוע כספי שמחייב לרכוש סחורה אמריקאית).

ולמי שמחפש הגיון לרכש בצבא, אז ההגיון (הדי מיושן) הוא שהרכבים המנהלתיים צריכים להיות רכבי שטח חזקים על מנת שיוכלו לשנע ציוד ואספקה לכל הבסיסים, המחנות והמוצבים של צה"ל. אז כן היום הגישה לרוב המוצבים כבר סלולה, גם בשטחים וברמת הגולן, ואת סיני כידוע כבר החזרנו.. אבל הצבא עדיין אוהב רכבים גדולים וחזקים :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה אומר את זה כעובדה או כדעה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נראה לי שנהייה פה בלבול.

בצבא יש להערכתי כמה עשרות בודדות של פורד F150 סטנדרטיים המשמשים למנהלות שטח לצד איסוזו D מקס.

אלו הטנדרים הירוקים עם כיסוי הפנסים השחור האיום והמכוער (אין ברשותי תמונה, ומי שיש לו מוזמן להעלות).

מ-ל-ב-ד אלו, ישנן כמה יחידות של גרסת הראפטור. שזה משהו אחר לגמרי.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
אתה אומר את זה כעובדה או כדעה?

עובדה.

שמע, עברו כמה שנים מאז שסיימתי את הקבע, עדיין בכל פעילות מבצעית/אימון שהייתי מאז לא ראיתי מעולם רכב כזה בפעילות מבצעית (ובטח שלא רכב שעושה פעילות מבצעית ולאחר מכן מסיע חייל הביתה :shock: ).

מה שכן ראיתי, זה משפחתיות מושכרות שנוסעות גם בדיונות..

פורסם
רק אני חושב על אחד כזה שהוא ייצא למכרזים בצריפין. :twisted:

לחשוב זה טוב, אבל אם הם מכספי הסיוע אתה יכול לשכוח מהם, הם יחתכו או ילכו לחלפים של רפטורים אחרים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
הרכבים הללו לא מבצעיים לשום דבר.

רכבים מנהלתיים כמו ההילקס בזמנו (מה שנקרא- רכב פלוגתי, או רכב צמוד למ"פ איך שתרצו).

עובדה.

העובדה היחידה היא שאתה מדבר על F150 בעוד שבשרשור מדברים על F150 ראפטור.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לחשוב זה טוב, אבל אם הם מכספי הסיוע אתה יכול לשכוח מהם, הם יחתכו או ילכו לחלפים של רפטורים אחרים.

אחרי שאני רואה F350 וסופות שמתאזרחים להם, אז נראה שהראפטור יכול לעבור תהליך כזה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אם הרפטור אכן במימדים\משקל של רשיון ג', אז הרי שהוא מוכר באופן מלא למע"מ וללא שווי שימוש. זה היה יכול להיות להיט היסטרי בקרב עצמאים. לגמרי הייתי שוקל כזה דבר בשביל הצחוקים והדאחקות.

למעשה, עושה רושם שהרפטור זול משמעותית מהF350 כפי שנמכר כאן בארץ (לפחות 50 אלף דולר בארה"ב, מול בערך 40 לרפטור). הF350 נמכר כאן ב256 אלף ש"ח (כולל מע"מ כמדומני). אם אפשר לקנות רפטור ב250 אלף שקל ועל זה להזדכות במע"מ, אז, חברים, יש כאן משהו היסטרי.

כמובן שדלק לא ימכרו לנו אותו, כמו שהם לא מוכרים את הפוקוס ST (לא, להביא 10 ב220 אלף שקל זה לא נקרא "למכור") או הפיאסטה ST או מיאטות או כל דבר שעשוי להעלות חיוך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

F350 הוא משאית בהגדרה ולכן זוכה לשלל הטבות מס שראפטור לא.

סופות ו f350 שהתאזרחו אינם צבאיים אלא מג״ב, משטרה וכו׳. של הצבא לא יקבלו רישוי צהוב.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

elibaba לא הבנתי משהו, נאמר פה שהרפטורים הגיעו כדי לאפשר למי שיש לו רישיון ב' (3.5 טון) בלבד לנהוג על הכלים האלה (כי הוא לא יכול לנהוג על הF350 שדורש רישיון ג'), אם הוא מוגדר כמשאית זה לא אומר שצריך רישיון ג' ?

דרך אגב מעטות הסופות המשטרתיות שמקבלות רישוי בכלל כי רובן היו ממוגנות.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
העובדה היחידה היא שאתה מדבר על F150 בעוד שבשרשור מדברים על F150 ראפטור.

זה מה שגם אני חושב. אין שום טעם בזה שרכב עם יכולות כאלה ישמש כרכב מנהלתי. זה קצת כמו לתת למג"ד לצאת עם נגמ"ש הביתה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חנזיר רציני הטנדר הזה!

הDמקס צעצוע לידו.

אבל תלוי בצרכים, יש תפקידים שבהם הDמקס לוקח בגדול.

למי שדיבר על המבריחים.

אם אין מידע מודיעיני והם סתם חשודים, יהיה להם את הטנדר טויוטה ישן מקרטע ומעשן, ולנו רפטור או כל חנזיר אחר, והם עדיין ישפילו אותנו.

פורסם
F350 הוא משאית בהגדרה ולכן זוכה לשלל הטבות מס שראפטור לא.

סופות ו f350 שהתאזרחו אינם צבאיים אלא מג״ב, משטרה וכו׳. של הצבא לא יקבלו רישוי צהוב.

אני לא יודע אם ראפטור אינו נחשב לרכב מסחרי. הוא גבוה, רחב וכבד משמעותית מהF150 הרגיל. הוא אמנם לא 3500 ק"ג, אבל נדמה לי שיש עוד קריטריונים של מימדים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...