Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סעומו דפקו לי את הרכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וגם שרטו. תכל'ס אני לא כזה מתבאס מזה, גם ככה תיכננתי להכניס אותו להשבחה כללית עם כל הקילופי צבע שיש לו והמכות הקטנות פה ושם. אני בספק אם זה באמת ישפיע על המחיר.

האמת שזה בכלל לא קשור לנושא המרכזי של הפוסט.

עד היום לא נדרשתי לקילומטראז' יומי רב, האמת שרוב הזמן הרכב יושב בצל ובסופ"ש בעיקר אני נוסע למשפחה.

אך עוד כחודשיים בערך, הקילומטראז' היומי שלי יקפוץ בצורה מסחררת, ולכן חשבתי על מעבר לרכב קטן יותר(הבנתי שספייס זה מה שאני צריך במגבלות התקציב).

נשאלת השאלה מה לעשות עם הלוויתן שיש לי בחצר(מיצובישי גאלאנט שנת 2000, אגב).

פרסמתי מודעה צנועה ביד 2 לפני כמה ימים, רק כדי לראות אם יש בכלל שוק.

רשמתי שאני מוכן לדבר על כל מחיר, ממש כך, ואף לא טלפון אחד.

שתבינו, הרכב אצלי שלוש שנים ומטופל טיפ טופ - יש קבלות על כל הטיפולים, כאשר הגדולים שבהם נעשו תמיד במורשה.

כל פיפס שהוחלף ברכב (מצבר, צמיגים, גז למזגן) מתועד. יש לי גם קבלות על כל התידלוקים מרגע הקנייה ועד היום.

כלומר אני מתחיל לחשוב שלמכור אותו אני לא אצליח. ככה שאני תוהה מה לעשות. האם להשאיר אותו אצלי בהקפאה? האם לנסות למכור לסוחר במחיר שחיטה? תכל'ס אני באמת אוהב את הרכב, ואם לא הצריכה הנוראית שלו, הייתי נעזר בו בדרכי החדשה.

עשיתי חישוב שאם אני קונה ספייס 2006, ההפרש בין צריכות הדלק של שתי המכוניות יחזיר לי את מחיר הקנייה תוך כשנה וחצי.

מה הייתם עושים?

פורסם

רשמתי שאני מוכן לדבר על כל מחיר, ממש כך, ואף לא טלפון אחד.

דווקא משפט כזה יכול לגרום למתעניין מחשבות לכיוון שלילי, ברמה "שיש משהו כל כך בעייתי ברכב

ורק מנסים להפטר להפטר ממנו כמעט בכל מחיר".

so far so good so what

פורסם
דווקא משפט כזה יכול לגרום למתעניין מחשבות לכיוון שלילי, ברמה "שיש משהו כל כך בעייתי ברכב

ורק מנסים להפטר להפטר ממנו כמעט בכל מחיר".

זה לא המשפט הזה שגורם לאנשים לא להתקשר. פשוט המיצובישי ובמיוחד הגלאנט מהשנים הנ"ל היו אוכלי דלק גדולים וזה גרם לנפילתם הטוטאלית כמעט בשווקי הרכב המשומשים.

לדוגמה בכל השכונה שלי אין אוטו פרטי אחד של מיצובישי, הייתה שם בעיה רצינית עם הדלק, והיום כשהליטר במקרה הכי טוב עולה 7 שקל, אני לא מאמין שיש אנשים שיקנו רכב שיסע 1:8 בממוצע! חוץ מזה שיש הרבה רכבים קטנים וזולים ומאוד חסכוניים בשוק..

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

שיניתי את נוסח המודעה, מקווה שהטלפון יצלצל בקרוב.

אגב, יש בכלל מה ללכת לסוחר? או שאם זה המצב לפי יד 2, הוא גם לא יעיף מבט שני לפני שיזרוק אותי מהחנות?

פורסם

אגב, אפשרות נוספת שעברה בראשי - להתקין מערכת גז. מה דעתכם? יש מצב שזה הפיתרון הכי טוב למצב?

פורסם

כשתחליט למכור סופית, פרסם גם כאן בפורום בליווי תמונות עדכניות.

כפי שאמרת, צריכת דלק גבוהה היא בעיה בעיקר עבור אלה שנוסעים הרבה. לכל סיר יש מכה, לך נשאר רק למצוא אותו :wink:

פורסם

אם אתה מוכן להעיף את הרכב בכל מחיר ומה שאתה מחפש זה נטו להיפטר ממנו, לך לסוחר ואני מאמין שהוא ירכוש ממך את הרכב. לא יודע באיזה מחיר, אבל ירכוש.

פורסם
כשתחליט למכור סופית, פרסם גם כאן בפורום בליווי תמונות עדכניות.

כפי שאמרת, צריכת דלק גבוהה היא בעיה בעיקר עבור אלה שנוסעים הרבה. לכל סיר יש מכה, לך נשאר רק למצוא אותו :wink:

האמת שכבר פנו אליי עם הצעה..מה שעזר לי להיסגר על מחיר מכירה.

אולי נתתי רושם שאני מוכן למכור אותו גם עבור 1.90 ש"ח, אז זה ממש לא נכון..אני סה"כ אוהב את הרכב והשקעתי בו לא מעט לאורך השנים(רק השנה הוצאתי עליו קרוב ל5K..).

אני צריך להיסגר עם עצמי מה אני רוצה.

למישהו פה(ואני בכוונה שואל כאן ולא בטכני, מעדיף שיוזרים עם וותק, קרי אמינים) היה ניסיון חיובי עם מתקין גז כלשהו?

פורסם

ממש במקרה הכרתי בעל גלאנט אין לי מושג מאיזה שנתון עם מערכת גז שאמר שהיו לו כמה בעיות.

בנוסף, על כמה ימים פרסום ביד 2 לא אומר כלום,תרשום מחיר כלשהו שאמרת שאתה סגור עליו כמו שאמרת ותרשום גמיש , בנתיים תמתין לקונה , זה גם יכול לקחת חודש ויותר...

אם איזשהו סוחר מדרכה בכלל יסכים לקנות ממך זה יהיה במחיר שיבייש אותך ואת ההשקעה שהשקעת ברכב.

Miata ND2

פורסם

טוב כנראה שאני אמכור אותה ב13K. יש קונה, כנראה.

מה שכן, יצא לי לעשות סיבוב על פונטו, אין מצב שאני יורד לרכב שכזה. אם אני אצטרך לנסוע ככה לעבודה כל יום אני אמות בדרך.

אז שיניתי כיוון.

חיפשתי רכב קטן שיוכל לתת גם הרבה הנאה, ולהיות חסכוני אם לא משתוללים איתו...ומצאתי ביד 2 את הRSI הזו :

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCar.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=31b54bf2a4ee0a0f5f341e73677f378014b&utm_medium=mail_add&utm_source=mail_to_friend_add&utm_content=yad2_sendto

דיברתי עם הבחור, הוא רוצה 16K. האמת שאם הרכב שמור, לא אכפת לי לשלם. יש לכם המלצה בשבילי למוסך שמתמחה ברכב הזה באיזור ראשון? הייתי רוצה שמבין עניין אשר מודע למחלות הרכב יאשר לי שכולן תוקנו(כפי שהבחור טוען).

• תוכן חדש...