Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרייד חדשה בכבישי ארצנו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע שעבר בהיותי בת"א ראיתי שרייד חדשה עם לוחית רישוי אאל"ט שמסתיימת ב 78,

היבואן לא נסגר בארץ? איך אפשר להביא לארץ רכב גם אם ביבוא אישי שאין לו יבואן?

אחרי הכל מדובר רק בשרייד אך עדיין מסקרן העניין,

האחורה של הרכב היה נראה ככה

http://www.europecarnews.com/wp-content/gallery/new-daihatsu-charade/daihatsu-charade_4.jpg

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

יצא לי לראות היום אחת כזאת ולאחר מכן את היאריס, בדיוק אותו אוטו רק עם סמלים שונים. מה הפואנטה?

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

מקריאה מהירה, זה כן כמו טויוטה יאריס, כפי שהבנתי, כשטויוטה סיימה לייצר את הדגם הזה אז היא נתנה לדייהטסו להמשיך לייצר אותו תחת הסמל שלהם והשם שרייד.

"

In 2011, Daihatsu Europe brought the Toyota Yaris on the market as the Daihatsu Charade. This was to be the last model introduced under the Daihatsu nameplate in Europe.

"

אני לא חושב שהם חזרו למכור בארץ, אולי מה שראית הייתה אחת המכוניות האחרונות שהגיעו לארץ מהיצרן הזה.

בדיוק אותו אוטו רק עם סמלים שונים. מה הפואנטה?

כנראה מבחינה כלכלית יותר זול להם לקחת רכב שכבר קיים ולמכור אותו. זה דומה לאיך שדייהו לקחו את הקדט הגרמנית לאחר שאופל סיימו לייצר אותה וקראו לה דייהו רייסר, אבל אין לי מידע אם אז הרכבים היו אחד לאחד או שרק מבחינת מראה היו דומים, ואותו דבר פה.

פורסם

היבואן לא נסגר בארץ? איך אפשר להביא לארץ רכב גם אם ביבוא אישי שאין לו יבואן?

היבואן לא נסגר.

חברת טלקאר, יבואן דייהטסו היא גם יבואן של קיה.

הפסיקו לשווק לפני כשנתיים את דגמי דייהטסו בארץ, כי לא הייתה להם תקינה אירופאית - לא עמדו בתקן יורו 5 או משהו כזה.

ברגע שיהיה דגם שיעמוד בתקנים הנדרשים - הם ישמחו לחדש את השיווק. לדייהטסו שם חזק בארץ עוד משנות ה 80, ואין סיבה שלא תחזור להיות פופולרית כמו בעבר, בתנאי שייצא דגם מתאים.

פורסם

היא גם מיוצרת באותו המפעל של טויוטה יאריס הישנה או שהם פשוט לקחו את כל השרטוטים והחליטו לייצר על פיהם את הרכב במפעל שלהם?

פורסם

אני חושב שדיהטסו שייכת לטויוטה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

1. דייהטסו נשלות על ידי טויוטה.

2. דייהטסו הפסיקה לשווק מכוניות באירופה בשל חוסר כדאיות כלכלית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אם השרייד והאפלאוז חוזרים לעיצוב בדגם חדש הם הולכים לשלוט בגדול כמו שנות ה90

לצערי :roll: (אם זה יקרה) ...

אבל כפי שנראה בעתיד הקרוב לא יגיעו לארץ, אין להם פשוט תקן אירופי :roflmao:

פורסם
היבואן לא נסגר.

חברת טלקאר, יבואן דייהטסו היא גם יבואן של קיה.

הפסיקו לשווק לפני כשנתיים את דגמי דייהטסו בארץ, כי לא הייתה להם תקינה אירופאית - לא עמדו בתקן יורו 5 או משהו כזה.

ברגע שיהיה דגם שיעמוד בתקנים הנדרשים - הם ישמחו לחדש את השיווק. לדייהטסו שם חזק בארץ עוד משנות ה 80, ואין סיבה שלא תחזור להיות פופולרית כמו בעבר, בתנאי שייצא דגם מתאים.

אכן. כרגע אין ליבואן ממש ברירה, כי היצרן הספיק לייצר רכבים בתקינה אירופאית מסיבות השמורות עימו. לדברי גדי אונגר, המנכ"ל, הם ישמחו לחדש את היבוא אבל "היצרן לא עושה כרגע סימנים של חזרה לאירופה, אז אין לנו ממש מה לעשות".

ולפותח השרשור - לדעתי ראיתי גרייט וול C10.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אכן. כרגע אין ליבואן ממש ברירה, כי היצרן הספיק לייצר רכבים בתקינה אירופאית מסיבות השמורות עימו. לדברי גדי אונגר, המנכ"ל, הם ישמחו לחדש את היבוא אבל "היצרן לא עושה כרגע סימנים של חזרה לאירופה, אז אין לנו ממש מה לעשות".

82000שקל???!?! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

בוודאות ראיתי Charade הלכתי ברגל והרכב חנה, הרכב עמד בחניה של בניין, אחד הרחובות המאונכים לדיזינגוף, ממש מיהרתי ולא הספקתי לצלם.

או שמישהו מספיק משועמם לקנות את המכונית שאמרת, לשים לה סמלים של דייהטסו ושרייד?

הרכב היה בצבע כסף.

ולגבי דגמים אחרונים שהיבואן מכר אני לא חושב, מכיוון שהרכב הסתיים ב 78 אאל"ט, והשרייד האחרונות שנמכרו היו בתחילת שנות ה 2000

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תוכן חדש...