Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשרשור הזה ( http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=454587&highlight=370Z ) עברו כמה חודשים טובים והגעתי למצב ששיקולי פרקטיות בהחלט תומכים עכשיו, יותר מבעבר, במעבר לרכב 4 דלתות.

שמתי פעמיי על - C63 שמורה בהחלט. קילומטרז' נמוך מאוד.

המינוס - המרצדס לא באחריות כבר. הניסאן - כן.

מינוס נוסף - ה- Z שלי חדשה לגמרי !! (בלי שריטה).

עד כמה המעבר למרצדס יהיה קטסטרופלי בנושא האחזקה ותיקונים בלתי צפויים.

בירורים העלו שברקסים יהיו יקרים. טיפולים שוטפים לא משהו מטורף לגמרי כמו שחשבתי.

למישהו יש ניסיון בעניין ? אשמח לסיוע.

---

פורסם

אני שמעתי (אבל לא זוכר באיזה הקשר כך שיכול להיות שמדובר בקשקוש) שאחת הבעלים של כזו נאלץ להחליף שמשה קדמית בעקבות סדק.

52,000 ש"ח. במילים: חמישים ושתיים אלף שקלים חדשים. לשמשה מקורית.

אני יודע שלאבא שלי (C200) עלה 7,000 ש"ח להחליף "מחשב תאורה אחורי" בגלל... שנורת ברקס לא עבדה.

גם בחו"ל חלקים לדגמי AMG עולים לא מעט כסף, כך שגם אופציית היבוא יקרה. פה יהיה מעט מאוד ידע, אבל הייתי חופר מעט בפורומים של המותג בחו"ל - יש שם לא מעט ידע.

פורסם

תתכונן לצריכת דלק מהגיהנום.

תתכונן להחליף צמיגים יקרים בקצב מטורך.

תתכונן לעלויות אחזקה לא הגיוניות בעליל.

תתכונן לביטוח לא זול בכלל.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

לפותח השרשור, מבלי להעליב, אם עלויות אחזקה מעניינות אותך כנראה שלא תוכל להרשות לעצמך את הרכב.

.Your average Notepad

פורסם

בירורים העלו שברקסים יהיו יקרים. טיפולים שוטפים לא משהו מטורף לגמרי כמו שחשבתי.

הייתה לנו C CLASS והעלויות לא גבוהות יחסית לתמורה שאתה מקבל.

להחליף מחשב ב-7,000 ש"ח כמו שבובי תיאר זה מקרה קיצוני, בחיים לא נתקלתי.

לפני משהו כמו שנה ביררתי על C63 AMG בשביל חבר, אז ככה..

כמו שאמרת, חוץ מברקסים הטיפולים השוטפים הם בגדר הסביר לגמרי לרכב כזה. תקלות? אין לי מושג.

גם ביטוח קיבלתי הצעה של 9,000 מקיף לכל נהג מעל 30. צמיגים אחוריים אפשרי לקנות בפחות מ-1000 ש"ח לצמיג ברמה טובה.

אני חושב שזה אחלה מעבר מהניסן ל-AMG.

תתחדש!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אני שמעתי (אבל לא זוכר באיזה הקשר כך שיכול להיות שמדובר בקשקוש) שאחת הבעלים של כזו נאלץ להחליף שמשה קדמית בעקבות סדק.

52,000 ש"ח. במילים: חמישים ושתיים אלף שקלים חדשים. לשמשה מקורית.

אני יודע שלאבא שלי (C200) עלה 7,000 ש"ח להחליף "מחשב תאורה אחורי" בגלל... שנורת ברקס לא עבדה.

גם בחו"ל חלקים לדגמי AMG עולים לא מעט כסף, כך שגם אופציית היבוא יקרה. פה יהיה מעט מאוד ידע, אבל הייתי חופר מעט בפורומים של המותג בחו"ל - יש שם לא מעט ידע.

קשקוש. יש ביטוח שמשות שעולה גרושים.

בלי קשר, זאת לדעתי אותה שמשה של c200 שיושבת על חצי מדינה (מוניות) כך שזה מחיר לא ריאלי בעליל.

בכל מקרה, מדובר ברכב מדהים עם יכולות מדהימות, בתמורה צריך כיס רחב לעלויות התיקונים.

לא רוצה להכנס לך לכיס ולא אישה זאת, אבל אני מניח שאם הינך חושב על רכישה של רכב בעלות כזאת, אלה לא השקלים האחרונים בכיסך.

תרכוש ותהנה.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
לפותח השרשור, מבלי להעליב, אם עלויות אחזקה מעניינות אותך כנראה שלא תוכל להרשות לעצמך את הרכב.

שטויות במיץ. עגבניות...

גם מי שרוכש רכב ב- 300K ש"ח ישמח לא להוציא 100K ש"ח על תיקונים בתוך שנה שנתיים. מי שקונה רכב ב- 300K ש"ח ולא מעניין אותו בכלל מה העלויות או התקלות בהן הוא עלול להיתקל והוא גם נמנע מלברר בטרם הקנייה הוא ככל הנראה לא העיפרון הכי חד בקלמר.

ואז גם עולה התהייה, בהנחה והוא כזה, כיצד יש לו לעזעזאל 300K לשפוך על רכב ?! :lol:

בקיצור, התשובה הזו נשמעת לא אחת לגבי ייעוץ לקראת רכישה של רכב יקר. תשובה ספונטנית ולא ממש רלוונטית.

לגופו שלעניין - נושא הצמיגים לא ממש מטריד. א' כי הוא תלוי בנהג וברצון שלו לחסל צמיגים. ב' - הבעיה קיימת גם ב- Z. ג' - הצמיגים לא יקרים יותר משל ה- Z (שם המידה גדולה יותר).

נושא הדלק - גם כאן ההבדל לא יהיה מטורף. מקסימום עוד 500 ש"ח בחודש לרעת המרצדס. ה- Z היא לא יפנית 1.6 בלאו הכי.

הברקסים יהיו יקרים. זאת נאמר לאחר בירור. אבל -לא מחליפם כל שני וחמישי. מקסימום 16K-20K ש"ח כל שנתיים. סביר...

הדבר המטריד ביותר זה עלויות תיקונים בלתי צפויים (להבדיל מטיפולים). עד כמה המערכות החשמליות יקרות ? מתלים ? דיפרנציאל ? עד כמה המנוע רגיש לחום הישראלי (מי אמר החלפת מנועים סדרתית בפורש ישראל ?!).

מפחיד....

---

פורסם

לי נראה קצת מפחיד להכנס לכזאת הרפתקה עם רכב שהוא אינו באחריות, במקומך הייתי מחכה עוד קצת בקרוב צריכה לנחות כאן ה cla 45amg המחיר ינוע סביב 400 אלף ש"ח, אומנם היא לא c63 אבל זה שיש לך 3 שנים אחריות כבר פותר לך את רוב הבעיות.

לדעתי שווה לחכות, שיהיה המון בהצלחה

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

הכל טוב ויפה עד שנתקלים בתקלה לא מתוכננת בלוח הטיפולים השוטפים, אז עלות התקון שוטפת לך את העו"ש..

חבר החליט שהוא רוכש מרצדס S300 משומשת (ללא אחריות).

בתוך שנה שהרכב היה בבעלותו הוא היה מושבת כמעט חצי מן התקופה.

בפעם הראשונה הלך מוח של הכיסא החשמלי צד נהג - הצעת עלות תיקון בישראל 15K ש"ח. נמצא חלק משומש מחו"ל והרכב חזר לשימוש תוך חודש וחצי.

בפעם השניה הלך כספת של הגיר, לא ניתן לתקן ויש להחליף את כל הידית הילוכים כולל הכספת + מפתחות - הצעת תיקון 15K ש"ח. שוב הרכב הושבת לחודשיים+ ולאחר מאמצים רבים נמצא החלק מארה"ב.

בפעם השלישית הלך בולם זעזועים אחורי (פנאומטי) - שוב הצעת מחיר של 15K ש"ח (מי אמר פיקס פרייס). הרכב תוקן לאחר חודשיים והוחלף אצל מגרש רכב.

מצד שני, יש סיבה שהרכבים האלו יורדים כל כך הרבה במחירון, מי שיכול לשלם את עלויות התיקונים המוגזמות שלהם בארץ ככל הנראה לא רוכש אחת משומשת..

פשוט תוריד ימבה כסף מהמחירון כמקדמה על התיקונים העתידיים, אם יהיו אז לא הפסדת, אם לא יהיו אז הרווחת!

פורסם

נהגת אי פעם ב-C63? מכונה פסיכוטית לחלוטין. מגיע פסיכיאטר צמוד :wink:

עם בקרות / בלי בקרות - הצמיגים האחוריים יעשנו עצמם למוות והזנב יצא לריקודים שלא יביישו את רוקדים עם כוכבים. ערמות של כוח בליווי פסקול שאין הרבה כמותו בימינו אלו. פשוט סאונד מטריף שמדרבן אותך להמשיך וללחוץ על הדוושה הימנית.

בתא הנוסעים היא מרגישה כמו C מאוד מאובזרת, עם מושבים תומכים ושלל נגיעות קרב כאלה ואחרות - כיאה לרכב שעבר תחת AMG. מאוד איכותי, מאוד מאובזר, מאוד נעים. גם נוחות הנסיעה לא זכורה לי כמשהו שלא ניתן לחיות עימו. כמובן שהיא על הצד הנוקשה של הסקאלה.

אז איך המנוע והגיר? מהזכור לי - התיבה מעט איטית בתגובות (אינה מהירה ויעילה ברמת ה-DSG6 למשל). מצד שני, יש המון המון המון כוח וביצועים, כך שאני בספק אם התיבה תפריע לך ואפילו במעט. מנוע פנינתי שאוהב לטפס ולעשות זאת תוך צרחות ונביחות :twisted:

אם תוכל לעשות נסיעה קצרה ברכב - רצוי מאוד שתעשה זאת. אולי הברבריות שלה קיצונית מידי עבורך. יש לי תחושה שתתמכר :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
כמדומני, ה- A45 לא הנעה אחורית אלא 4X4

אכן כך הדבר, מה גם שהיא לא אטמוספרית (אם זה מה שאתה מחפש) אלא 2 טורבו עם 360 כ"ס ו-46 קג"מ, 1550 ק"ג (המשקל הערכה מחו"ל). מצד שני היא מדהימה!

אגב, אתמול עלתה למסלול C63 של אבא ל2 ילדים (הם עלו איתו לכמה סיבובים). איזה סאונד מטריף וכמה כוח! :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הכל טוב ויפה עד שנתקלים בתקלה לא מתוכננת בלוח הטיפולים השוטפים, אז עלות התקון שוטפת לך את העו"ש..

חבר החליט שהוא רוכש מרצדס S300 משומשת (ללא אחריות).

בתוך שנה שהרכב היה בבעלותו הוא היה מושבת כמעט חצי מן התקופה.

בפעם הראשונה הלך מוח של הכיסא החשמלי צד נהג - הצעת עלות תיקון בישראל 15K ש"ח. נמצא חלק משומש מחו"ל והרכב חזר לשימוש תוך חודש וחצי.

בפעם השניה הלך כספת של הגיר, לא ניתן לתקן ויש להחליף את כל הידית הילוכים כולל הכספת + מפתחות - הצעת תיקון 15K ש"ח. שוב הרכב הושבת לחודשיים+ ולאחר מאמצים רבים נמצא החלק מארה"ב.

בפעם השלישית הלך בולם זעזועים אחורי (פנאומטי) - שוב הצעת מחיר של 15K ש"ח (מי אמר פיקס פרייס). הרכב תוקן לאחר חודשיים והוחלף אצל מגרש רכב.

מצד שני, יש סיבה שהרכבים האלו יורדים כל כך הרבה במחירון, מי שיכול לשלם את עלויות התיקונים המוגזמות שלהם בארץ ככל הנראה לא רוכש אחת משומשת..

פשוט תוריד ימבה כסף מהמחירון כמקדמה על התיקונים העתידיים, אם יהיו אז לא הפסדת, אם לא יהיו אז הרווחת!

החבר שלך רכש W220, נכון?

חברך היה צריך לעשות שעורי בית לפני שהחליט לרדוף אחרי הסמל.

פורסם

סליחה על הבורות, מה הכוונה ב W220?

וכן, הוא אכן רדף אחרי הסמל, זו גם הסיבה שעכשיו הוא רכש עוד רכב בעייתי, אאודי A8 4.2..

• תוכן חדש...