Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשר ליבוא אישי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם חבר שלי מעוניין ליבא טויוטה אוולון ויש לו כמה שאלות.

מה המינוסים ביבוא אישי?

אם הוא מביא חדש אז האחריות הבינלאומית תקפה בארץ?

יש הבדלים בביטוח?

מה עושים אם חלקי חילוף? לדוגמא אלה אם הסיינה,הקאמרי החדשות יש הרבה כאלה מה הם עושים?

למישהו יש חוות דעת על האוולון?

אפשר לשנות את המחשב דרך ממיל לק"מ?

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

אני מצטרף לשאלה. עוד חצי שנה אולי ארצה לקנות רכב, אני קונה חדש מסוכנות והפעם אני גם רוצה לייבא. תודה מראש גם בשמי לעונים.

החיים הם כמו....

פורסם

אתה רוצה לייבא באופן פרטי? או דרך יוניון מוטורס (טויוטה)? כי אלו תשובות שהם יוכלו לתת לך הרבה יותר טוב מאיתנו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אתה רוצה לייבא באופן פרטי? או דרך יוניון מוטורס (טויוטה)? כי אלו תשובות שהם יוכלו לתת לך הרבה יותר טוב מאיתנו.

יבוא אישי. אין את זה ביבוא סדיר.

פורסם

אם כבריבוא אישי עדיף לדעתי להביא רכב נפוץ כך הסיכוי שתמצא לו חלקים כשתצטרך יהיה גבוה יותר ויותר מוסכים יידעו לטפל לך ברכב. לגבי אחריות אני לא חושב שהיבואנים חייבים לתת לך אחריות על אוטו ביבוא אישי אלא רק לאוטו שהם מכרו לך.

לגבי יבוא אישי בכלל זה יכול לחסוך לך כמה שקלים אבל לא את הכאב ראש של התהליך וככל שהאוטו יותר יקר זה יחסוך לך יותר שקלים אבל תעשה לעצמך טובה ותעשה את זה לבד בעצמך ואל תלך לכל הקומבינטורים האלה שמבטיחים לך אוטו בונבון ותקבל אוטו בבון שלא נדבר על הבלאגנים שזה יכול לעשות במכס אם עשו קומבינה עם המיסים.

בהצלחה :-D

• תוכן חדש...