Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

205 ראלי. מי מכיר? ראה? שמע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, יש ברשותי פיג'ו 205 ראלי שנת 89.

הבעיה עם הרכב הזה שהוא כל כך יפה בעיני וכל כך נדיר בארץ שכל בוקר אני קם עם רעיון משוגע אחר לגביו.

הבעיה היא ששלי במצב שדורש שיפוץ יסודי ואני לא בטוח עד כמה אני רוצה להיכנס להרפתקה הזאת.

מישהו אולי מכיר \ שמע \ ראה פיג'ו כזו בכל מצב שניתן להחיות אותה?

לפי מיטב ידיעתי נשארו אולי 8 במצב נסיעה כרגע

תודה רבה ויום טוב..

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מי מכיר? אני וכמעט כל חובב רכב בגילי.

מי ראה? שוב אני, גם כחדשה כשיצאה בניילונים ולאורך כל השנים עד לגריטה...

מי שמע? כל מי שראה אותה נוסעת, למעט לקויי שמיעה.

אגב אם לא הבנת אני בעניין!

205 ראלי האחות הקטנה של ה-GTI שלקחה את כל הפוקוס ולא תמיד בצדק...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אשמח לראות תמונות של הראלי.

רכב בהחלט מיוחד ואני אישית מאוד אוהב אותו כולל הGTI.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
אהלן, יש ברשותי פיג'ו 205 ראלי שנת 89.

הבעיה עם הרכב הזה שהוא כל כך יפה בעיני וכל כך נדיר בארץ שכל בוקר אני קם עם רעיון משוגע אחר לגביו.

הבעיה היא ששלי במצב שדורש שיפוץ יסודי ואני לא בטוח עד כמה אני רוצה להיכנס להרפתקה הזאת.

מישהו אולי מכיר \ שמע \ ראה פיג'ו כזו בכל מצב שניתן להחיות אותה?

לפי מיטב ידיעתי נשארו אולי 8 במצב נסיעה כרגע

תודה רבה ויום טוב..

אתה מעוניין להחליף על 205 רגילה נוסעת במקרה? :-)

רכב מדהים באמת.

:twisted:Peugeot 205 GR 1994:twisted:

:lol:קליאו RSI למכירה - 0533349930 :oops:

פורסם

ידוע לי על אחת בראשון לציון .

לפני זמן מה חשבתי לבנות ראלי רפליקה מ205 שתי דלתות .

הייתי אמור לקנות ארגזים עם חלקים ומישהו הקדים אותי וזה מה שכעיקרון שבר אותי .

בנתיים יש לי חלקים למכירה (ווברים 40 , סעפת יניקה של 205 ראלי , משאבת דלק מכאנית ועוד ועוד ).

פורסם

אל תישכחו שכבר אמרתי שהיא צריכה שיפוץ... :)

שאלת המיליון היא (ורק אני יודע את התשובה) האם כדאי לי לשפץ או להתייאש ולמכור

הקטע שהכי מפחיד אותי הוא הבדיקת מעבדה והזאת. אפשר בכלל לשרוד כזאת בדיקה?

519a801863854.jpg

519a80187033f.jpg

519a80187d9df.jpg

519a8018889bc.jpg

519a80188ad89.jpg

** אין לי מושג למה התמונות יוצאות הפוכות אני אשמח אם מישהו יעזור

פורסם

אני רואה שמישהו סוף סוף הציל אותה, פירסמתי אותה כמה פעמים פה, עמדה באזור תעשיה בקרהי שומרון, חבר רצה כמה פעמים לקחת אותה והבעלים ביקש עליה 2500 ש"ח כמה שזכור לי אבל דובר אז על בעיה כלשהי ברשיונות הרכב.

בינינו הייתי קונה 205 רגילה 3 דלתות והייתי עושה לה הסבה לראלי עם כל מיני שדרוגים, לשפץ אותה עם הספקות לגבי הרשיונות נראה לי מיותר. העברת אותה על שמך?

עריגה: מצחיק כי פרסמתי אותה לפחות פעמיים 3 בענתיקות בדרכים ונתתי לאנשים טלפון של הבעלים.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
אני רואה שמישהו סוף סוף הציל אותה, פירסמתי אותה כמה פעמים פה, עמדה באזור תעשיה בקרהי שומרון, חבר רצה כמה פעמים לקחת אותה והבעלים ביקש עליה 2500 ש"ח כמה שזכור לי אבל דובר אז על בעיה כלשהי ברשיונות הרכב.

בינינו הייתי קונה 205 רגילה 3 דלתות והייתי עושה לה הסבה לראלי עם כל מיני שדרוגים, לשפץ אותה עם הספקות לגבי הרשיונות נראה לי מיותר. העברת אותה על שמך?

עריגה: מצחיק כי פרסמתי אותה לפחות פעמיים 3 בענתיקות בדרכים ונתתי לאנשים טלפון של הבעלים.

אם היה רוצה עליה 2500 היתי קונה אותה לפני יותר משנה וחצי כשפירסמת אותה בפעם הראשונה..

פורסם

דווקא חבר ניהל איתו משא ומתן ובסוף הגיע לסכומים האלה, כאשר אני שוחחתי איתו ללא התמקחות הוא רצה 3 אלף. זה מה שאני זוכר פחות או יותר.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...