Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

205 ראלי. מי מכיר? ראה? שמע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חלק מהחלפים הדרושים ייחודיים ויקרים להחריד אבל חלק ניכר מהחלפים הדרושים לו הם חלקי 205 סטנדרטית שעולים זול מאוד.

בכל מקרה, אני אומר 30, אתה אומר 50, נלחץ ידיים ונגיד מזל וברוכה על 40?

אז 40K ש"ח לרכב משופץ ותקין שאתה יודע בדיוק מה יש בו ובאיזה מצב מול 60K ש"ח לרכב "תעלומה" מחו"ל, איפה פה בכלל השאלה, ברור שלשפץ אותו .

וזה כמובן עוד לפני שהכנסנו למשוואה את "חדוות השיפוץ".

השיפוץ לא מסתכם רק במחיר החלקים לצערי זה הרבה מעבר.-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יאללה, בחייכם, אין פה יותר מ 40K בשיפוץ.

10K פחחות וצבע?

10K מכאני?

10K קוסמטיקה?

10K בלת"מים?

ואני אפילו מרגיש סופר נדיב.

מרבית החלקים הלא ייחודיים זמינים בגרושים וכל מכונאי מדרכה יודע לטפל ברכב,

מרבית החלקים הייחודיים נראה שקיימים ברכב (כנפונים, חגורות בטיחות אדומות, ג'אנטים וכו')

אז אין דש בורד, לא קריטי, קונים 205 GTI מושבתת בכמה אלפים בודדים ומשתילים את הדש בורד ממנה, כולל שטיח, כסאות, דלתות, דיפוני דלתות, כל הפרונט זהה לחלוטין, גם הסרן האחורי ואפילו גג עם סאן רוף אם לא תתעקשו על מקוריות.

אני מוכן לשפץ את הרכב הזה עבור כל חבר פורום ב 40K ומשאיר אצלי את כל העודף, הולכת להיות אחלה מכה :wink::lol:

הבלת"מ העיקרי הוא ארגז קרייזי גלו להדביק את בדש בורד!:lol:

שלוש הערות נוספות:

1. כפי שמישהוא העיר, הן אכן יובאו אך ורק בלבן אבל בחו"ל היו קיימות גם בצהוב.

2. אני מניח שאחד מהבעלים החליף את הוינקרים הקדמיים מכתומים לשקופים אבל אולי, אולי רק במקרה יש סיכוי שמדובר בראלי 1.9?

3. בהזמנת חלקים מאנגליה יש להזהר היטב כי מדובר במנוע אחר ובנפח אחר (TU3.2, 1400 סמ"ק).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

10K פחחות וצבע? לדעתי הרבה יותר לכיוון 18000 רק הפירוק לרמה של קליפה צביעה וזיפות יעלה יותר.

10K מכאני? שוב בהנחה שאתה מתבסס על הקיים, רק לוח שעונים מקורי עולה רבע (תחשיב גם עליות שילוח)

10K קוסמטיקה? - לאיזה רמה? שיפוץ מלא של רכב הכולל גג שטיחים בידוד ריפודים (לרמת המקור) דשבורד הגה וכו' יהיה יותר!

10K בלת"מים? יהיו הרבה, מעבר לשיפוץ כל המערכות הנלוות למנוע, חשמל, מזגן (במידה ויש) גומיות לדלתות . שוב הרבה יותר!

ואני אפילו מרגיש סופר נדיב. בכסף חלומות גם אני פזרן לאללה....

מרבית החלקים הייחודיים נראה שקיימים ברכב (כנפונים, חגורות בטיחות אדומות, ג'אנטים וכו')

אז אין דש בורד, לא קריטי, קונים 205 GTI מושבתת בכמה אלפים בודדים ומשתילים את הדש בורד ממנה, כולל שטיח, כסאות, דלתות, דיפוני דלתות, כל הפרונט זהה לחלוטין, גם הסרן האחורי ואפילו גג עם סאן רוף אם לא תתעקשו על מקוריות.

אני מוכן לשפץ את הרכב הזה עבור כל חבר פורום ב 40K ומשאיר אצלי את כל העודף, הולכת להיות אחלה מכה :wink::lol:

שלוש הערות נוספות:

2. אני מניח שאחד מהבעלים החליף את הוינקרים הקדמיים מכתומים לשקופים אבל אולי, אולי רק במקרה יש סיכוי שמדובר בראלי 1.9?

3. בהזמנת חלקים מאנגליה יש להזהר היטב כי מדובר במנוע אחר ובנפח אחר (TU3.2, 1400 סמ"ק).

במחיר שאתה מציע מדובר בשיקום לנסיעה ולא שיפוץ סטייל המר"ן הברוך ליאור או אלעד אבו רנו 5T....

פורסם

לא נדיב בכסף של אחרים, פשוט מכיר את השוק ומכיר את המחירים.

על דבר אחד אין בניינו עוררין, אני לא מדבר על שיפוץ ברמת השיפוצים של ליאור ברוך אבל מצד שני, בטח לא ב"שיקום לנסיעה" אלא על רכב משופץ, יפה, תקין ומרשים.

פורסם

אז אין דש בורד, לא קריטי, קונים 205 GTI מושבתת בכמה אלפים בודדים ומשתילים את הדש בורד ממנה

הדש בורד של מאתימחמש GTI מושבתת יהיה באותה רמה כמו זה שאתה רוצה להחליף, במקרה הטוב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

1. אמרתי שאחד הבלת"מים הכי גדולים יהיה קניית קרייזי גלו בכמויות מסחריות.

2. הוא בטוח יהיה במצב יותר טוב מהחלקים שחסרים בראלי:roll:

3. ואני מה זה נדיב :wink:

פורסם
לא נדיב בכסף של אחרים, פשוט מכיר את השוק ומכיר את המחירים.

על דבר אחד אין בניינו עוררין, אני לא מדבר על שיפוץ ברמת השיפוצים של ליאור ברוך אבל מצד שני, בטח לא ב"שיקום לנסיעה" אלא על רכב משופץ, יפה, תקין ומרשים.

אז אולי פה הבעיה, המשפץ הממוצע או המתלהב התורן (לבחירתך) עושה ביחד עם השיפוץ המון טעויות יקרות

מה שמחזק את הטיעון שלי כי העלות למשפץ החובב גבוהה משמעותית מאשר למישהו מהתחום.

אבל...עדיין לעבודה טובה (ע.ע השיפוץ של אלעד על הרנו 5 טורבו) תידרש השקעה גובהה.

העברת בודי ומנהלה לפני בנייה עולה כסף, המון גומיות אומים וברגים שמוחלפים במהלך העבודה בלי להרגיש

שיפוץ מערכות שלא חשבת ולא תכננת בהתחלה (שאל את און כמה מסובך לשפץ מנגנון חלון כושל).

הבלמים סוחבים תקציב ענק מהשיפוץ וכמעט תמיד נשכחים בתחשיב הראשוני, ואפילו החלונות מושכים

בתקציב שלא לדבר על חלון גג...

ועוד לא החשבנו ג'אנטים, מצבר, צמיגים ראויים לשמם, ועץ ריח...רן

פורסם
אין בעיה עם הגה בצד ימין?

בעבר מצאתי הרבה חלקים באנגליה, אבל כל הפלסטיקה הפוכה.

הבעיה היא רק החופה והדשבורד עצמו, שאלו זהים ל205 אוטומטית מהארץ, התכוונתי בעחקר לכל שאר הפלסטיקה, חלקי הפח, והדברים הייחודיים לראלי.

:twisted:Peugeot 205 GR 1994:twisted:

:lol:קליאו RSI למכירה - 0533349930 :oops:

פורסם

יש לי רצון עז לקנות את הרכב ולשפץ בנוסף לראלי שלי שמקבלת כל חודש את מלוא תשומת הלב ממני .

חסר לי מקום לאכסן את האוטו. זו הבעיה הגדולה שלי :(

מנוע עם קרבורטורים (ווברים 40) + קמשפט 315 מעלות אחרי אוברול יש כבר עומד בצד , מכונאות זה לא בעיה (חבר התנדב לעזור בכל מה שצריך ) , יש חבר פחח ברמה טובה מאוד (כולל הלחמות פלסטיק ופיברגלס) , חלקים אני מאמין שאמצא בפירוקיות /אייצר לבד , קיצר מקום .. זו הבעיה שלי .

פורסם
הבעיה היא רק החופה והדשבורד עצמו, שאלו זהים ל205 אוטומטית מהארץ, התכוונתי בעחקר לכל שאר הפלסטיקה, חלקי הפח, והדברים הייחודיים לראלי.

לך תמצא עכשיו את השניים היחידות בארץ.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

10K פחחות וצבע?

10K מכאני?

10K קוסמטיקה?

10K בלת"מים?

שלוש הערות נוספות:

ראלי 1300 עם הראש האורגינלי שיצא מהחברה

פורסם
לך תמצא עכשיו את השניים היחידות בארץ.

יש לא מעט, כבר פירקתי אחת ויש עוד הרבה.

פורסם

אכן, יש לא מעט 1600 אוטומטיות, על הדרך אפשר גם לשדוד מהן את מכסה המנוע המנופח.

אם על הדרך תמצא את אחת משתי הטורבו דיזל, אני מעוניין.

פורסם
אכן, יש לא מעט 1600 אוטומטיות, על הדרך אפשר גם לשדוד מהן את מכסה המנוע המנופח.

אם על הדרך תמצא את אחת משתי הטורבו דיזל, אני מעוניין.

דיזל אחת הלכה לברזל לאחרונה...

• תוכן חדש...