Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי החליטה שהיא צריכה פקס לבית שלנו. היא מחפשת פקס שהוא איכותי, עמיד, בעל סורק ולא תופס יותר מידי שטח על השולחן.

עצם זה שיש לו סורק אומר שכנראה הוא יתפוס קצת שטח על השולחן אז זה עוד ניתן להתגמשות.

בקיצור המלצות לפקס ביתי אמין יתקבלו בברכה

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אם היא צריכה את זה נטו לשליחת פקסים, תיידע אותה שיש שירותים אינטרנטיים שעושים את זה בקלות שיא, בלי לתפוס מקום על השולחן - ובחינם !!

אני משתמש באתר הזה באופן קבוע, תמיד יעיל, עובד, ויוצא בזמן. יש עוד המון אתרים מקבילים לו.

לגבי דגם פיזי: מעבר לעניין שצריך לשים לב שיש צורך בהחזקת קו ביתי שעולה כסף (וחבל היום בעידן ההכל כלול בנייד), יש דרישות גם למדפסת מסויימת / פיצ'רים מסויימים או שזה רק לצורך פקסים?

פורסם

שלום

בשבוע שעבר קניתי מכשיר hp4615 חדש ב כ 360 שקלים.

מדפסת דיו, סורק, פקס ומכונת צילום.אחריות לשנה.הדפסה בצבע ובשחור לבן.

גודל סביר, עיצוב נחמד- עד עכשיו עשה את כל הפעולות באופן תקין.

תבדוק אם זה מתאים לכם.

בהצלחה.

סלע

פורסם

הזרקת דיו ואמין לא הולכים ביחד, אם אחת מהדרישות היא אמינות, תשכח מהזרקת דיו.

מה גם, שאם הדרישה הראשית היא פקס, אין שום צורך במדפסת צבעונית.

פורסם

+1

לאחר היסטוריה עם מכשירי HP (ושירות מזעזע), לא עוד. באופן כללי הזרקת הדיו נידונה לכשלון - תמחור מכשירים נמוך אל מול תמחור מחסניות הזוי ואמינות מחורבנת, להוסיף את מדיניות HP אל מול מחסניות צד ג'/ממוחזרות. זה לפעמים כ"כ הזוי, עד שיותר כלכלי יהיה לזרוק את כל המכשיר ברגע שהמחסניות שהגיעו איתו נגמרו ולרכוש חדש במקום.

פורסם
מניסיון אישי, SCX4623F של סמסונג.

פקס, סורק ומדפסת לייזר ש/ל.

אפשר לשאול היכן נרכש וכמה עלה ?

תודה רבה !

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

בזמנו קניתי מכשיר משולב של HP (מדפסת / סורק / פקס) דגם 500G אם אני זוכר נכון. כדי להשתמש בפקס אני מנתק את החיבור של הטלפון ומכניס את הכבל של הפקס. שים לב שאם אתה משאיר את הפקס בחיבור קבוע, תבדוק הגדרות של מענה אוטומטי - אחרת הפקס עלול "לענות" לפי שאתה מספיק.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
כמה זמן אתה רץ איתה ?

בסביבות שנה וחצי + עוד אחת כזאת לאמא שלי שסוגרת בסביבות שנה.

הדגם הספציפי הזה נמכר כמעט שנתיים.

פורסם
הזרקת דיו ואמין לא הולכים ביחד, אם אחת מהדרישות היא אמינות, תשכח מהזרקת דיו.

מה גם, שאם הדרישה הראשית היא פקס, אין שום צורך במדפסת צבעונית.

אני לא בטוח שזה נכון כיום. אצל אבא שלי יש מכונה משולבת של HP דגם L7590 כבר שלוש שנים בערך ללא תקלות וגם ראשי הדיו לא מתייבשים ואיכות ההדפסה עדיין כמו חדש.

אני חושב שזה בגלל שהמכשירים שמשולבים עם פקס דולקים כל הזמן ולכן הוא יכול לנקות את הראש מידי פעם. הבעיה של ראשי דיו סתומים כנראה שמתרחשת כשמדליקים את המדפסת לעתים רחוקות ולכן דברים נסתמים בה

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

אני יותר חכם מזה ככה שחוויות טראומטיות מהזרקת דיו אין לי, אבל מניסיון של עשרות אנשים שהתייעצו איתי (אני "המבין" בסביבתי הקרובה), אם אין צורך בהדפסה צבעונית, אין בכלל שאלה, רק לייזר, והדגם שהמלצתי עליו הוא דגם שיש לי ניסיון אישי איתו.

בלייזר הגומיות וגלגלי השיניים יותר עמידים מה שמצמצם את הבעיות בגריפת הדפים, והלייזר אף פעם לא "נסתם" כמו הזרקת דיו.

פורסם

בעבר היה לי פקס של אוליבטי - צרה צרורה. מת לאחר 6 שנות סבל, ואז קניתי משולבת הזרקת דיו של HP - (דגם 5610) שבינתיים מתנהגת לא רע. משמשת גם קצת להדפסות - נדמה לי שראש דיו פפעם ב-3 שנים. עיקר ההדפסות מתבצע החדר אחר בלייזר של בראדר שמראה אמינות מופלגת. קיים גם בגרסה הכוללת פקס אבל ויתרתי על התכונה, מספיק פקס אחד בבית.

ההורים שלי קנו לאחרונה HP מסדרה 4600 (לא זוכר איזה דגם בדיוק, בכל מקרה - הדגם ללא WiFi), עדיין אין נסיון מספק להערכת האמינות אבל מצא חן בעיני המבנה המאפשר שליפה נוחה מאד של דפים תקועים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...