Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לפני מספר ימים גנבו לי את המאזדה 3 קומפורט 2010 ועכשיו אני חייב בדחיפות לקנות אוטו אחר, כי אישתי צריכה ללדת בעוד חודש וחצי. אין לי יותר מדי זמן לבחון ולבחור, קיבלתי אמלצה חמה על סקודה ראפיד החדשה עם מנוע 1.4 TSI, גיר רובוטי DSG. תקציב שלי הוא עד 120,000 ש"ח. אני חייב אוטו משפחתי טוב, עם תא מטען דיי גדול (שיכנסו עגלה וטיולון יחד), בנוסף מקום לשני מושבי ילדים מאחור. הייתי יכול טיפה להגדיל את התקציב ולבחון סקודה אוקטביה, אבל הוא נמצא ברשימת הרכבים הנגנבים - אין לי כוח לזה יותר.

מאזדה היה הרכב הראשון שלי, לכן אין כל כך עם מה להשוות, לכן החלטתי לפנות אליכם שתעזרו לי להחליט. תא המטען של מאזדה היה לי טיפה קטן, 450 ליטר. הבנתי שבראפיד הוא 530, שזה יתרון. אשמח לשמוע מכם מה דעתכם על סקודה בכללי, מבחינת אמינות, טיפולים ומה שדיי מדאיג אותי זה הגיר הרובוטי, ששמעתי אליו הרבה דברים שליליים (בעיקר מבעלי טויוטה קורולה 2007).

אולי יש לכם הצעות נוספות על רכבים בתקציב שציינתי - אשמח לשמוע!

תודה לכל העוזרים!

פורסם

הראפיד היא סוג של פשרה, אבל לא רעה בכלל. היתרונות הם כפי שציינת, מרווחת, תא מטען ענק ומחיר הגיוני. חסרה באבזור לעומת המשפחתיות של "ה-130,000". לגבי הגיר אתה לא צריך כל כך לחשוש, הבעיות בו הן בשנתונים של 09-11. מאז 2012 הגיר המשודרג מתפקד טוב לפי כל הסימנים. מה גם שיש אחריות של חמש שנים על הגיר הזה.

בכל מקרה, כל המדיות בחנו כבר בארץ את הרכב הזה אז לאיזה אתר רכב שלא תכנס תוכל לקרוא עליו חוות דעת מקצועיות. בכל מקרה למאזדה 3 היא תחליף הגיוני. וכן, מכיר את התחושה שלך - לשכן שלי גנבו פעמים מאזדה 3 ואז החליפו לו מהעבודה לאוקטביה שכמובן שגם היא נגנבה...

פורסם

לא נסעתי בראפיד כי לראות אותה הספיק לי.

הרכב בנוי ברמת גימור אפס. זה מתחיל בגומי לחלונות שכולו גלי, ממשיך במריחת שפכטל בנדיבות בלי לחשוב בכלל על לנקות אותו (בהדבקת הכנף הקדמית למשקוף הדלת. רואים את זה עם דלת פתוחה), אוזן דרירה מכוערת מאחור שמכוסה בדוושת גומי ועוד.

אני הייתי מותח עוד טיפה את התקציב והולך על פלואנס שהיא יותר מאובזרת, יותר מרווחת ועם תא מטען גדול יותר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה רבה לכל העונים!

מה דעתכם על VW Jetta החדשה? למרות שהיא מתחילה מ- 128,900, אולי שווה לי לבדוק אותה?

מישהו מכיר מקרוב?

פורסם

לטעמי הג'טה לא שווה את המחיר שלה.

האבזור שלה מחפיר.

אני הייתי בודק אופציות מחברות ליסינג שמוכרות היום רכבים חדשים עם 0 ק"מ במחירים מאד אטרקטיבים, לפני שהייתי רץ לסוכנויות.

למה?

כי אתה מחפש רכב בקטגוריה מאד פופלרית ואתה יוכל למצוא אחלה מציאות ובזמני אספקה מעולים, בלי לשלם "בקשיש" ליבואן.

לגבי הראפיד, בתור בעל סקודה, הרכב הזה מעליב.

רמת הגימור נמוכה מאד והאבזור לא קיים.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אם האוקטביה גניבה למה אתה חושב שהראפיד לא תהיה גניבה בדיוק כמוה?

כל ההבדל הוא שהראפיד הוא רכב חדש לגמרי שאין לגביו עדיין סטטיסטיקות גניבה.

ובכלל זה לא שיקול שצריך לשקול לדעתי, הסיכוי לגניבת רכב, גם סקודה, מאד נמוך בסך הכל וגם יש ביטוח מקיף וזה רק עניין של טרטור.

לגופו של ענין אני הייתי מוסיף עוד עשיריה ורוכש משפחתית מקטגוריה גבוהה יותר.

ההמלצה שלי היא קיה סיד סטיישן החדשה, מרווחת מאד, בעלת תא מטען גדול ושימושי, מנוע הזרקה ישירה חזק בשילוב עם גיר רובוטי כפול מצמדים, מעניק הן ביצועים טובים יחסית והן חסכון בדלק. אחריות 7 שנים היחידה בקטגוריה.

אתה גם יכול להשיג הטבות והנחות בקיה, או לפחות נסה לקבל מהם מערכת מולטימדיה שחסרה ברכב זה.

לדעתי זאת החבילה הטובה ביותר בקטגוריה כרגע בתור רכב משפחתי.

היא רק התחילה להימכר בישראל כעת וכתבו עליה די הרבה כתבות לאחרונה.

ראה קישור לאחת הכתבות:

http://wheel.co.il/קיה-סיד-סטיישן-החדשה-מבחן-דרכים/

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אני לא מבין למה רובכם יורקים לכיוון של סקודה ראפיד. סה"כ זה רכב משפחתי מאוד מרווח, תא מטען מאוד גדול, גם מאוד חסכונית (לפחות על הנייר) ו 15K פחות במחיר של המשפחתיות הסטנדרטיות. אני לא מחפש רכב עם אבזור מפוצץ, מערכות מולטימדיה שמכינות קפה או דשבורד עץ דובדבן, ידוע לי שעל זה משלמים יותר. אני מחפש רכב פרקטי. כמו שכתבתי, התקציב שלי הוא גג 120,000 ש"ח. השאלה איזה עוד אופציות יש לי, שיהיה רכב משפחתי אמין, מרווח וחסכוני? אשמח אם מישהו יכול לכוון אותי.

תודה!

פורסם

אם אתה מחפש רכב פרקטי ולא דשבורד דובדבן אז:

אתה חייב אוטומט? יש איביזה סטיישן חדשה ב-73,900 ש"ח ידנית.

על אוטומט צריך להוסיף משהו כמו 10K. עדיין זול, אמין, חסכוני ומרווח.

לשלם על ראפיד וג'טה את הסכומים המגוחכים שהם רוצים ממש לא! לדעתי אין פה תמורה לכסף.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תודה Shmelov, נשמע כאופציה מעניינת, למרות שמניסיון האישי 430 ל' תא מטען לא יספיכו לי כל כך (הייתה לי מזדה 3 החדשה).. יש לך או למישהו חוות דעת על סיאט בכללי? אמינות המוצר, תקלות, עלות טיפולים? אורך חיים (מתכנן רכב ל- 5-6 שנים) כל דבר חשוב. אמשח לעוד מידע!

תודה!

פורסם

אם גיר ידני לא מרתיע אותך ממליץ לך לבצע נסיעת מבחן על הI30CW עם מנוע 1.4 ליטר.

הרכב אינו מהיר במיוחד , אך המחיר שלו והשימושיות אשר הוא מציע נראים כפשרה לא רעה בכלל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
יופי, תודה גם לך! בדקת עוד רכבים לפני רכישת איביזה? למה דווקא אותה? אשמח לשיתוף!

לפני האיביזה FLOW היתה לי פיקנטו ידנית גם.

חיפשתי אוטו זול, ידני עם תמורה מקסימלית והאיביזה נראתה לי מתאימה.

האבזור טוב מאוד לדעתי, הבקרת שיוט(יש הטוענים מיותרת) היא מאוד משמעותי עבורי.

יש עוד מגוון רכבים בקטגורית המחיר, אבל כולם קטנות יותר ולא רציתי קטן.

לדבי היונדאי שהוצעה לך, שים לב לתג המחיר מעל 100 אלף.

באיביזה מדובר על 74 אלף.

בהצלחה.

• תוכן חדש...