Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש לי איביזה 2011 3 דלתות, לאחר אינסוף חיפושים אחר צמיג במידה 215/45R16

נכנעתי והחלטתי לעבור למידה גדולה יותר. הבנתי שצ'מפיון מאפשרים שינוי מידה ל215/45R17

זאת מכיוון שהיצע הצמיגים במידה הזו היא גדולה בהרבה ומחיר הצמיגים שפוי יותר, ולא לשם פוזה.

שאלתי היא, עד כמה ישפיע שינוי המידה באינץ' אחד בלבד, שכן בצ'מפיון מאפשרים את המידה הנ"ל

1. זווית ההיגוי באיביזה גם ככה לא מרשימה במיוחד, כמה זה הולך להשתנות (לרעה כמובן) ?

2. לגבי התאוצה, אם אני מלביש צמיגים אוחזים (דביקים) עד כמה זה מחפה על השינוי בתאוצה ?

3. יש טעם לעשות סנכרון לספידומטר או שהשינוי זניח ?

תודה רבה לכל העוזרים..

פורסם

האם יש לך מסמך רשמי של צמפיון שמתיר שינוי כזה?

קשה להאמין שירשו לשנות קוטר חיצוני של צמיג.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
האם יש לך מסמך רשמי של צמפיון שמתיר שינוי כזה?

קשה להאמין שירשו לשנות קוטר חיצוני של צמיג.

לא, אין לי מסמך רשמי של צ'מפיון לגבי השינוי. אני אמור לקבל מהם תשובה בימים הקרובים

לאחר ששלחתי להם את הבקשה בצירוף צילום רשיון רכב.

אגב, אני לא מתכוון להרכיב את הצמיגים הנוכחים על ג'נטים בעלי קוטר גדול יותר

אלא לקנות צמיגים במידה 215/45R17 ולשם כך אני מבקש את האישור לשינוי המידה.

פורסם
שלום רב

יש לי איביזה 2011 3 דלתות, לאחר אינסוף חיפושים אחר צמיג במידה 215/45R16

נכנעתי והחלטתי לעבור למידה גדולה יותר. הבנתי שצ'מפיון מאפשרים שינוי מידה ל215/45R17

תודה רבה לכל העוזרים..

זה לא מתאים לרכב שלך,:idea:

מה שמתאים לך זה 215/40/17, אז תבדוק את זה שוב.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

כשעולים בקוטר חייבים לרדת בחתך

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
זה לא מתאים לרכב שלך,:idea:

מה שמתאים לך זה 215/40/17, אז תבדוק את זה שוב.

אני אבדוק את זה, זה בהחלט סביר יותר.. תודה

פורסם

שינוי מידת הצמיג מתבצע בכל מכון טסטים ועולה סכום זניח של כמה עשרות שקלים בודדים.

בדרך כלל ישלחו אותך לרב בוחן כי מדובר בשינוי ברכב. הרב בוחן בודק את המידות המאושרות באוטו דטה, ספר שמכיל נתונים טכנים על רכבים. הספר הזה קיים גם בצורה של תוכנת מחשב.

מומלץ מאוד ללכת למכון טסטים פעמיים - פעם ראשונה כדי לוודא שהמידה הרצויה לך אכן תאושר. פעם שניה אתה כבר מגיע עם הצמיגים החדשים מותקנים על הרכב.

לאחר שהשינוי בוצע ברשיון הרכב אסור לך לחזור למידה הקודמת אלא אם אתה מבצע את התהליך שוב.

לגבי המידה המדוברת - שים לב שמדובר בצמיגים בחתך נמוך (40) מה שאומר שהם רגישים מאוד. כל מהמורה בכביש גורמת להם נזק בלתי הפיך ופעמים רבות תדרש להחליף צמיגים הרבה יותר מהר ממה שתכננת. בנוסף לכך הרכב יהפוך להיות הרבה יותר "קשה".

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

היום קיבלתי תשובה מצ'מפיון ואכן כמו שאמרו ידידיי המידה היא 215/40R17 קוד מהירות 87U

חיפוש קצר ב tires4u גילה כי אין צמיגים במידה הזו בעלי קוד מהירות U

מישהו יודע עד כמה זה משמעותי אם אני מרכיב צמיגים בעלי קוד מהירות שונה (W למשל, שהם נפוצים יותר)

ובנוסף האם בודקים את זה ברישוי השנתי ?

פורסם
היום קיבלתי תשובה מצ'מפיון ואכן כמו שאמרו ידידיי המידה היא 215/40R17 קוד מהירות 87U

חיפוש קצר ב tires4u גילה כי אין צמיגים במידה הזו בעלי קוד מהירות U

מישהו יודע עד כמה זה משמעותי אם אני מרכיב צמיגים בעלי קוד מהירות שונה (W למשל, שהם נפוצים יותר)

ובנוסף האם בודקים את זה ברישוי השנתי ?

מישהו יודע במקרה ?

פורסם

אני לקראת הגדלת מידה באיביזה שלי ל215/40/17.

יש צמיגים טובים במידה הזאת כמו Federal 595RS-R.

אני הולך לאשר את המידה במכון טסטים. לא דיברו איתי שם בנוגע לקוד מהירות.

אם אני לא טועה גם הקוד מהירות לא מופיע ברישיון רכב אז אין סיבה שזה יפריע למשהו.

<a href=23yzgmiu2yin.png' alt='23yzgmiu2yin.png'

פורסם

קיבלתי היום את האישור המיוחל עבור שינוי המידה ל- 215/40R17 מידת החישוק 7JX17 Offset 43

שאלה נוספת ברשותכם : האם בעקבות שינוי המידה גם לחץ האוויר משתנה ? ואם כן איך אני מברר את זה

על פי יצרן הרכב או יצרן הצמיג ?

אגב, ביררתי קצת בעניין קוד המהירות ומסתבר שעל פי תקנה 322 לתקנות התעבורה בכל רכב משנת 2006 ומעלה

אסור להתקין צמיגים בעלי קוד מהירות ומשקל נמוכים מאלו שקבע היצרן. כך שניתן להרכיב צמיגים בעלי קוד גבוה יותר.

פורסם
קיבלתי היום את האישור המיוחל עבור שינוי המידה ל- 215/40R17 מידת החישוק 7JX17 Offset 43

שאלה נוספת ברשותכם : האם בעקבות שינוי המידה גם לחץ האוויר משתנה ? ואם כן איך אני מברר את זה

על פי יצרן הרכב או יצרן הצמיג ?

אגב, ביררתי קצת בעניין קוד המהירות ומסתבר שעל פי תקנה 322 לתקנות התעבורה בכל רכב משנת 2006 ומעלה

אסור להתקין צמיגים בעלי קוד מהירות ומשקל נמוכים מאלו שקבע היצרן. כך שניתן להרכיב צמיגים בעלי קוד גבוה יותר.

אמת

לגבי לחץ אוויר שמים 32

• תוכן חדש...