Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה ג'אז חדשה 1.4 Trend CVT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קליאו אוטו - 113

סויפט אוטו - 107

איביזה אוטו - 105 וצפונה

פאביה אוטו - 99.9 וצפונה

פתאום ההפרש לא נראה כל כך גבוהה במיוחד לאור הפרשי האיבזור העדיפים של ההונדה וכמובן שמקבלים יותר רכב.

קליאו אוטומטית בחיים לא נמכרת ב113 אלף ש"ח, היא נמכרת בסביבות 100 אלף ש"ח ובמבצעים גם בפחות מזה.

סוויפט כנ"ל גם במבצעים פחות.

מעבר לכך אני מדבר על ה1.2 ידנית ב90 אלף ש"ח, היא לא משתלמת. זו הכוונה שלי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לדעתי הייתרון הגדול ביותר שלה על פני המתחרות הינה שמירת ערך.

הרכב הזה נמכר מחירון בלי יותר מידי מאמץ, להבדיל מהמתחרות הצרפתיות ששם ההפסד הרבה יותר גדול, ובאירופיות גם כן קיים הפסד אבל פחות(תראו כמה איביזות חדשות יש למכירה בלוח).

לדעתי אחה תמורה לכסף גם אם היא קצת יקרה יותר

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
לדעתי הייתרון הגדול ביותר שלה על פני המתחרות הינה שמירת ערך.

הרכב הזה נמכר מחירון בלי יותר מידי מאמץ, להבדיל מהמתחרות הצרפתיות ששם ההפסד הרבה יותר גדול, ובאירופיות גם כן קיים הפסד אבל פחות(תראו כמה איביזות חדשות יש למכירה בלוח).

לדעתי אחה תמורה לכסף גם אם היא קצת יקרה יותר

אבל אני שילמתי על הרכב 70 אלף ש"ח.

אין לי שום הפסד, בסך הכול ירידת הערך בשנה הייתה 10%. זה ממש בסדר.

(לפניי חודש מחירון היה 63 אלף ש"ח, משוקלל 64 אלף ש"ח)

מעבר לכך יש התחייבות לטרייד אין במחירון על הרכב, ככה שזה לא כזה מעניין אותי.

(חוץ מזה שאמא שלי מוכרת רכבים טוב, כל הרכבים של המשפחה נמכרים על ידה. את הi30CW היא מכרה במחירון משוקלל פחות טסט שהיה קרוב למשל).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
אפשר להבין מה קלף לא רע בזה?

קליאו, איביזה, סוויפט, פאביה וכו' - כולן יותר מאובזרות. עולות הרבה פחות. איביזה ופאביה במבצעים כאלו ואחרים בסביבות 70 אלף ש"ח, קליאו בסביבות 75 אלף ש"ח וסוויפט או קיה ריו 1.25 באיזור 76-77 אלף ש"ח.

אז בסדר, אולי הן קצת פחות חסכוניות - אבל הן עולות הרבה פחות!

איך אתה משווה ביניהם בכלל ?

תיקח רק את משוואת שמירת הערך ואת נפח תא הנוסעים ותעשה השוואה

תפתח יד 2 תראה מה קורה עם הדגם

פורסם

רק בארץ אנשים חיים בסרט שהונדה זה מותג פרימיום זול יחסית. (זה תופס גם על חלק מהדגמים של טויוטה)

אין לי מה להתווכח איתך. בטח שההונדה נמכרת במחירים גבוהים יותר כי היא גם יותר יקרה לקניה בתור חדשה.

פורסם

נסעתי על ההיבריד, עם הגיר הרציף.

לזכותו של הרכב: מרווח (ברמה שלא תבייש חלק מהמשפחתיות, ואפילו הסלון הזולות), שקט, נוח, יעיל, אחלה דש-בורד למערכת סאונד 3WAY, מזגן מעולה, מערכת סטריאו דיי טובה יחסית לבסיס.

לחובתו של הרכב: הגיר הרציף מסרס את הרכב (אוליי בדגם הבנזין הרגיל הגיר יתפקד יותר טוב), הראות קדימה מהשמשה הקדמית לא משהו.תא המטען פצפון (לא מאמין שההבדל כזה גדול מול רכב לא היברידי).

פורסם
קליאו אוטו - 113

סויפט אוטו - 107

איביזה אוטו - 105 וצפונה

פאביה אוטו - 99.9 וצפונה

פתאום ההפרש לא נראה כל כך גבוהה במיוחד לאור הפרשי האיבזור העדיפים של ההונדה וכמובן שמקבלים יותר רכב.

קליאו אוטומטית נמכרה ב-110,000 רק בהשקה של דור 3, עם הזמן היא ירדה ל-100 וגם ל-90 והיום תקבל אותה תמורת 88,000 שקלים (עוד לא פורסמו מחירים לחדשה).

סויפט אוטומטית אפשר להשיג ב-96,000 את הדגם הבסיסי.

על האיביזה יש מבצע על ה-TSI DSG ב-95,000, אותו דבר כמו המבצע שמוכר אותה ב-70,000 כבר שנתיים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
קליאו אוטומטית נמכרה ב-110,000 רק בהשקה של דור 3, עם הזמן היא ירדה ל-100 וגם ל-90 והיום תקבל אותה תמורת 88,000 שקלים (עוד לא פורסמו מחירים לחדשה).

סויפט אוטומטית אפשר להשיג ב-96,000 את הדגם הבסיסי.

על האיביזה יש מבצע על ה-TSI DSG ב-95,000, אותו דבר כמו המבצע שמוכר אותה ב-70,000 כבר שנתיים.

המספרים הם מתוך נתונים הנמצאים במחירון יד2 לחדשות.

מה שאתה כותב בהחלט מסביר את התפיסה הכללית שהונדה שומרת ערך לעומת כל הרכבים שציינת , שבהם מחיר המחירון הוא בגדר המלצה בלבד .

פורסם
רק בארץ אנשים חיים בסרט שהונדה זה מותג פרימיום זול יחסית. (זה תופס גם על חלק מהדגמים של טויוטה)

אין לי מה להתווכח איתך. בטח שההונדה נמכרת במחירים גבוהים יותר כי היא גם יותר יקרה לקניה בתור חדשה.

חשוב ירידת ערך הוא פשוט ביותר

מחיר הרכב בקנייה לעומת המחיר במכירה = לאחוז ירידת הערך

אין כאן קשר לעלות הגבוהה יותר בקנייה

בנוסף אתה בודק רק מחירונים ולא מה שקורה בפועל

קח לדוגמה איביזה או פאביה ותראה כמה יש למכירה לאחר שנה שנתיים השוק מוצף

מה אתה חושב הם ימכרו במחיר מחירון או פחות ?

לעומת זאת הגאז ויש עוד כמה שמספר המוכרים קטן לעומת מספר המחפשים ,

מספר הרכבים מליסינג מהדגם הזה נמוך מאד עד כמעט אפסי .

עכשיו תעשה את החישוב שלך מה עדיף

• תוכן חדש...