Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג מונית פסיכי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שפרנסה זה קדוש, ולצורך העניין הילדים שלו אינם אשמים בכך שאבא שלהם מטומטם - טיפול הולם בבריונות ונוכלות הם ערכים חשובים יותר.

אני חייב לציין שאתה תותח שהצלחת להתאפק ככה. אני בחור די רגוע באופן עקרוני, אבל אם הייתי במצבך, ועוד עצבני אחרי השטויות שלו - והוא היה יוצא מהאוטו, כבר הייתי חוטף ג'ננה ויוצא אליו - ועוד בטח כשהוא הביא לי אגרוף לשמשה, הייתי מאבד את זה לגמרי. כבוד רב על האיפוק. המשטרה באמת לא רלוונטית. אין להם כח אדם אפילו לטפל במעשים חמורים יותר, כמו פריצה לבתים, כשיש הוכחות לזהות הפורצים. העיקר שיש לך מספר פנייה של פתיחת תלונה. תשקיע מעט בשבילנו, העם היושב בציון, שלא נצטרך לסבול אפסים כמוהו על הכביש. תפנה באופן מיידי לתחנת המוניות שלו, ובנוסף למשרד התחבורה. בפנייתך, וודא עם מי צריך ליצור קשר בכדי להוריד אותו מהכביש. במקומך לא הייתי ישן עד שהוא מאבד את הרשיון לעסוק כנהג מונית, וגם הייתי פונה לסטטוסים מצייצים, לדף הפייסבוק המשטרתי, למייל האדום של חדשות 2, ולכל אתרי החדשות הגדולים לקבלת עזרה. הסרטון מקנה להם אינטרס לעסוק בעניין שלך.

איזה כיף שהייתה לך מצלמה.

• תגובות 224
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני רוצה למחות על עניין ה-99%.

רק 66% מנהגי המוניות הם בבונים. מסטטיסטיקת המפגשים וההיכרות שלי עם נהגי מוניות..:wink:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
לכל מי ששאל, זאת לא מצלמה יעודית, צילמתי עם הטלפון (Galaxy Note I) שנמצא במתקן יעודי. יש לו גם פתח למצלמה.

חבר, מעניין אותי לשאול אותך, אתה נוסע תמיד עם הטלפון במצב של הסרטה? ובמידה ושום דבר 'מעניין' לא מתרחש, פשוט מוחק אותה מהזיכרון של הטלפון?

בכל אופן, כל הכבוד על השליטה העצמית. רובנו היו מבלים לילה במעצר עקב תקיפת נהג מונית.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

עוד לא אמרו את זה, אבל אשים את זה על השולחן רק בשביל הפרוטוקול. בסרטון שלפני העריכה, בשלב מסויים האצת באופן קצת לא קשור. אני מניח שהמונית רצתה ׳לחלוף על פניך׳ מימין, ואתה האצת ועברת לנתיב הימני כדי לא לתת לו לעבור אותך. אפשר לשאול למה?

.Your average Notepad

פורסם

אני עדיין לא מצליח להבין למה שמישהו ירצה שמישהו יכנס בו מאחורה ויגרום לו נזק, אלא אם כן הפגוש שלו היה צריך תיקון לפני זה?

פורסם
חבר, מעניין אותי לשאול אותך, אתה נוסע תמיד עם הטלפון במצב של הסרטה? ובמידה ושום דבר 'מעניין' לא מתרחש, פשוט מוחק אותה מהזיכרון של הטלפון?

בכל אופן, כל הכבוד על השליטה העצמית. רובנו היו מבלים לילה במעצר עקב תקיפת נהג מונית.

הטלפון לא במצב הסרטה בדרך כלל, אחרת הסרט היה הרבה יותר ארוך עם עוד כל מני פעלולים שהוא ניסה לעשות. אחרי הפעם השלישית שהוא ניסה לגרום לי להתנגש בו ואפילו נסה רוורס לעברי התחלתי להסריט.

למי ששאל למה האצתי ולא נתתי לו לעבור, זו בדיוק הסיבה, אחרי הפעם השלישית שהוא עשה זאת והצלחתי לעקוף אותו, לא רציתי לתת לו הזדמנות לעשות בדיוק מה שרואים אותו עושה.

לצערי אני כרגע בשדה תעופה, חוזר רק עוד שבועיים ולכן יהיה לי זמן לטיפול רציני יותר רק אחר כך. מי שרוצה להפיץ מוזמן. אם צריך ליצור איתי קשר מגורם רשמי כלשהו אשמח להעביר את הנייד שלי בהודעה פרטית.

פורסם

מזל מזל מזל מזל מזל שזה לא קרה לי.

אחרת כבר הייתי בבירורים במשטרה על למה הוא שוכב בבית חולים :?:

בהמה מניאק.אין מילים.

"לך תזדיין" זה גרסה מאוד מאוד נשית ועדינה ביחס למה שהרוב פה היו עושים(ואני משוכנע שהרוב פה אנשים מתורבתים ומאופקים).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

תגיד איך הוא עקף אותך מימין הרי הייתה בנתיב הימני ולפי מיטב זכרוני אין שוליים בכביש הזה?!

פורסם

תהנה בטיול שלך. וכמו שמישהו הציע לך כאן, אחרי שתחזור תציק למשטרה ותוודא שהוא מקבל דו"ח. העבירות שלו הן נהיגה בקלות ראש תוך סיכון חיי אדם. זה הזמנה לדין, לא ברירת קנס ושופט שיראה את זה יאכל לו את הראש. אם המשטרה תסגור את התיק מחוסר עניין לציבור תערער ותגיד להם שהשלב הבא זה שאתה הולך לתקשורת (צינור לילה, ערוץ 2 אצל דני קושמרו שאוהב כאלה דברים למשל) ואז ישאלו את המשטרה למה הם לא מטפלים בנהג כזה. תאמין לי שיעמידו אותו לדין. שלח עותק גם למשרד הדוברות של המשטרה ומשרד התחבורה. הם יבינו טוב מאוד את המשמעות של סרטון כזה שהמשטרה לא מטפלת בו.

אל תפחד מאפס כזה, היום זה אתה, מחר זה מישהו בלי מצלמה ובלי ביצים שהוא יגרום לו לתאונה. זה פסיכי שצריך לחטוף וללמוד. הוא בטח יאשים אותך, אבל אל תתרגש. בהצלחה ויפה שהעלאת את זה.

פורסם

אל תוותר! יש לך כאן לובי חזק של תומכים ויש לך אחלה קייס שבעולם. אולי אם החלאה הזה יקבל עונש ראוי - נהגי המוניות יתחילו להתנהג אחרת. בהצלחה!

We are the Human Race

פורסם
אם המשטרה תסגור את התיק מחוסר עניין לציבור תערער ותגיד להם שהשלב הבא זה שאתה הולך לתקשורת (צינור לילה' date=' ערוץ 2 אצל דני קושמרו שאוהב כאלה דברים למשל) ואז ישאלו את המשטרה למה הם לא מטפלים בנהג כזה. תאמין לי שיעמידו אותו לדין. שלח עותק גם למשרד הדוברות של המשטרה ומשרד התחבורה. הם יבינו טוב מאוד את המשמעות של סרטון כזה שהמשטרה לא מטפלת בו...[/quote']

אפשר מלכתחילה לפנות גם למשטרה וגם לתקשורות. זה ידרבן את המשטרה לרשום לו דו"ח ולהביא להעמדתו לדין והחשיפה התקשורתית תפגע בפרנסה של הנבלה הזה עד למשפט - כך שיאכל אותה משני הכיוונים - מגיע לו - הוא הרוויח את זה ב"יושר".

פורסם

ראית אולי לאיזה תחנה הוא שייך?

יכל להיות שהוא לא נהג מונית והוא מה שנקרא בשפת העם "חאפר".

תעדכן על התפתחויות מעניין לדעת כיצד הוא יטופל ומה יעשה בנידון.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ראית אולי לאיזה תחנה הוא שייך?

יכל להיות שהוא לא נהג מונית והוא מה שנקרא בשפת העם "חאפר".

תעדכן על התפתחויות מעניין לדעת כיצד הוא יטופל ומה יעשה בנידון.

ל'

רואים היטב בסרטון שהוא שייך לתחנת מוניות מקומית של הוד השרון.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...