Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התקציב שלי הוא בסביבות ה-65-70 אלף ש"ח ואני מחפש רכב חסכוני ( נוסע כ-30000 בשנה) ואמין וגם מרוווח.

בתקציב הנ"ל הגעתי לבדוק 2 רכבים : פורד פוקוס 2010 ו-יונדאי 30I שנהם דגמי הסטיישן.(לצערי 2 המכוניות לא כאלו חסכוניות)

לאחר נסיעה קצרה על שני הרכבים החלטתי ללכת על הפוקוס.

השאלות שלי הן:

1.האם יש רכבים אחרים בסכום ובדרישה שלי שיכולים לבוא בחשבון ?

2.יש לי 2 רכבים שהגיעו "לגמר"

א. רכב מליסינג רגיל עם 63000 ק"מ בעלות של 63000 ש"ח. טסט בעוד חצי שנה.

ב. רכב מליסינג- החכרה לאדם פרטי עם 42000 ק"מ בעלות של 68000 ש"ח טסט בעוד חודשיים.

לפי מחירון לוי יצחק לאופציה א' יש הפחתה של 13% מהמחירון ולאופציה ב' הפחתה של 8%.

האם זה בכלל מהווה שיקול ברכישת רכב שהוא היה במימון לאדם פרטי? הרי כשאני ארצה למכור אותו בעתיד לאף אחד לא יהיה משנה איזה ליסינג הוא היה במקור?

תודה מראש

פורסם

המלצתי היא לחרוג קצת מהתקציב ולקנות סיאט איביזה חדשה

http://www.cartube.co.il/car-news/67-car-news-cat/2545-2013-%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%90%D7%99%D7%91%D7%99%D7%96%D7%94-FLOW-%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%99%D7%A9%D7%9F-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA%E2%80%93-%D7%94%D7%97%D7%9C-%D7%9E-73,900-%D7%A9%D7%A7%D7%9C.html

במחיר של 73k אתה מקבל רכב חדש לחלוטין עם 0 תקלות ושנתיים אחריות ושקט נפשי.

בלי קשר הרכב מצויין ומאובזר די טוב.

ובנוגע לi30 הדגם הסטיישן הקודם פשוט גרוע, אוטו עצל עם היתנהגות כביש נוראית ומלא פלסטיק מגעיל בפנים

how it's like to drive :twisted:

פורסם

האמת היא שבהתחלה זה נשמע לי מאוד מפתה אבל...

הרכב הוא ידני ובשבילי זה סבל לא קטן.

נראה לי מאוד חלש ( 85 כ"ס).

ביחד עם עלויות ביטוח גבוהות אז כבר חורג לא מעט.

אלא אם כן אני מפספס פה משהוא.

ד"א יש לך מושג עם יש אזושהיא הנחה ל"חבר" על הרכבים הללו?

פורסם

לגבי הידני אין לי מה להגיד לך....

מה השימושים שלך? אבי נסע עם הרכב במשך חודשיים לחיפה (70 ק"מ) הרכב לא טיל אבל בהחלט לא עגלה.

לא מכיר הנחות על הרכב הזה. המדד שלך להיתמגשות שלהם זה כמה רכבים יש במלאי וממתי המלאי, כשיש מלאי הם גם יורידו את התחתונים העיקר למכור

how it's like to drive :twisted:

פורסם

הרכב ישמש אותי לעבודה ( טכנאי מחשבים) וגם לנסיעות עם המשפחה.

רק לחשוב על להתקע בפקקים בכניסה לת"א עם גיר ידני מחרפן אותי.

האם יש למישהוא הצעות נוספות לרכב סטיישן?

מה לגבי 2 האופציות רכישה, איזו מהן עדיפה?

חג שמח

פורסם

נראה לי מאוד חלש ( 85 כ"ס).

אולי, אבל כמעט בטוח שיותר חזק וזריז מפוקוס אוטומטית 1.6, שהיא גם מאוד איטית וחלשה.

פורסם

האם יש למישהוא הצעות נוספות לרכב סטיישן?

חג שמח

אם תא מטען ונוחות העמסה הם הקריטריון המוביל, הייתי שוקל למצוא סקודה אוקטביה-גם לא סטיישן. תא המטען של האוקטביה הרגילה גדול יותר (הרבה יותר) מכל רכב סטיישן מקביל בקטגוריה ובכלל. הדלת החמישית מאפשרת הכנסת מטען קלה ומהירה.

האוקטביה בנויה מצוין ואמינה מאד, אם ב"תואמת פוקוס" אתה מעוניין אזי לך על הדגם "הפשוט" עם מנוע ה-1600הוותיק והאמין ותיבת ההילוכים האוטומטית (טיפטרוניק ולא DSG) כלומר דגם MPI, ביצועי דגם זה דומים לביצועי הפוקוס.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

המחיר של האוקטביה הוא לא בתקציב שלי אלא אם כן אני יורד בשנתון.

מה גם שבעבר לקחתי אותה לנסיעה ופחות אהבתי את נוחות הנסיעה בה.

ראיתי עכשיו במחירון של לוי יצחק שהפוקוס מנוע 2000 סטיישן 2010 עולה אלף ש"ח פחות ממנוע 1600. האם יש לכך צידוק והאם לא כדאי לי ללכת כבר על מנוע 2000 סמ"ק?

פורסם

פוקוס עם מנוע 2000 הוא רכב מאוד מוצלח במיוחד בהשוואה ל-1600 המאוד חלש (במיוחד בסטיישן).

הבעיה היא שכמעט ואין רכבים כאלה.

אם מצאת,אל תהסס בכלל!

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

היי

קודם כל, לא רשמת בהצעות המחיר אם זה לפוקוס או ל I30. יש הבדל במחירונים ביניהם וגם בגמישות שלהם בשוק הליסינג והפרטי.

הפוקוס פחות סחיר לכן ההורדה עליו מהמחירון תהיה גדולה יותר.

על ה I30 CW, עם קילומטראז סביר, חברות הליסינג ידרשו אפילו מעל המחירון.

בעיקרון ה I30 גם מעט יותר חסכונית מהפוקוס.

פורסם
המלצתי היא לחרוג קצת מהתקציב ולקנות סיאט איביזה חדשה

http://www.cartube.co.il/car-news/67-car-news-cat/2545-2013-%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%90%D7%99%D7%91%D7%99%D7%96%D7%94-FLOW-%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%99%D7%A9%D7%9F-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA%E2%80%93-%D7%94%D7%97%D7%9C-%D7%9E-73,900-%D7%A9%D7%A7%D7%9C.html

במחיר של 73k אתה מקבל רכב חדש לחלוטין עם 0 תקלות ושנתיים אחריות ושקט נפשי.

בלי קשר הרכב מצויין ומאובזר די טוב.

ובנוגע לi30 הדגם הסטיישן הקודם פשוט גרוע, אוטו עצל עם היתנהגות כביש נוראית ומלא פלסטיק מגעיל בפנים

נו באמת.

הדגם קודם גרוע? עצל? 126 כ"ס, בין המשפחתיות 1.6 שמגיעות מהמזרח, היותר חזקות שיש. סוחבת יפה מאוד, אם לא נהגת מספיק אל תחווה דעה. להורים שלי הייתה, נהגתי עליה מספיק זמן ונהגתי על מספיק משפחתיות 1.6 מכל רחבי העולם כדי להגיד את מה שאני אומר.

התנהגות כביש - למה מה הוא נהג מירוצים? אם הוא מחפש רכב מתנהג, גם האיביזה לא משהו.

מלא פלסטיק מגעיל בפנים? אבל הפלסטיק הזה שורד יפה. הרכב מאוד מאובזר, אמין, התחזוקה זולה, בטיחותי. בסך הכול בחירה טובה, אי אפשר ליפול עם הרכב הזה.

מעבר לכך מה כל כך מאובזר בסיאט? חלשה מאוד בנושא של בטיחות למשל. אמנם 5/5 כוכבים במבחני הריסוק, אך הציון הנ"ל רלוונטי רק לגרסה בעלת 6 כריות אוויר שכמעט ואיננה נמכרת בארץ. בארץ נמכרות רובן עם 4 כריות אוויר, מה שמקנה לה ציון של 4/5 כוכבים בלבד. נקודה לרעתה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...