Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת רכב לחתונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בדיעה שמתחתנים רק פעם אחת (בשאיפה לפחות).

מניח גם שפותח השרשור שאל מה ששאל, מכיוון שקיבל החלטה להגיע לחתונתו ברכב כזה (ולא "האם כדאי לי...").

קיבלת כאן כמה הצעות. בדוק בחברות ההשכרה הגדולות. אולי יש להן להציע לך עוד רכבים.

שיהיה במז"ט !

alfa 156 2.5.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כל כך מסכים עם התגובה האחרונה, פותח השרשור לא שאל את דעתנו אם כדאי\לא כדאי להשקיע ברכב לחתונה, הוא רק ביקש עזרה באיתור רכב שיענה על צרכיו.

לא מבין למה כל אחד צריך לפרוס את משנתו על כמה זה טיפשי\אדיוטי\בזבוז כסף וכו' וזה עוד לפני דעות אישיות אחרות (למה מרצדס S? לך על רכב אספנות).

לפעמים הרבה יותר קל ונעים להיות קורקטיים, בסופו של יום כל אחד עושה את הבחירות שלו וחי איתם בשלום (או לא, זה כבר עניין שלו).

אני אישית גם לא הייתי מוציא כסף על רכב מיוחד לחתונה, אבל בהחלט שמחתי להגיע ברכב קצת יותר ייחודי כי היתה לי אפשרות למצוא כזה ללא עלות.

זה לא עניין של פוזה או רושם ומובן לכל מי שמכיר אותך שזה לא הרכב שלך, אבל אין שום דבר פסול אם בא לך להתפנק ברכב קצת יותר מיוחד ביום המיוחד שלך.

שיהיה במזל טוב, אם הייתי בארץ הייתי מוכן לרתום את הרכב שלי למשימה לשעה שעתיים למרות שלא בא לך E קלאס.

מי שאל אותך מה אתה אישית היית עושה?

אפילו רעיון טוב ופראקטי לא נתת...

בניגוד לכאלה שאתה מבקר (שכתבו דבר זהה):wink:

האמת...הצחיק אותי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שי יש תרבות דיון ואתה בחרת לצטט את מה שהיה לך נוח לצטט ולהדגיש מבלי להתייחס להמשך.

אני לא עשיתי שימוש ציני בנושא של פותח השרשור והצעתי להגיע במסוק או חללית, והדעה האישית שכתבתי היתה כתגובה אלייך ולכאלה עם תגובות דומות לשלך ולא לפותח השרשור.

אם הייתי בארץ והיה לי מידע רלוונטי תגובתי היתה "בחברת השכרה ***** יש רכב שיענה על דרישותייך" או לחילופין אם היה לי רכב בסגנון שהוא מחפש הייתי שמח לשמח חתן וכלה והוא היה מקבל ממני הודעה פרטית עם הצעה לעשות שימוש ברכב שלי למשך שעה שעתיים (כמובן בתנאים שלי).

אבל מה בין המידע שהוא ביקש להצעות לקחת מסוק\רכב אספנות וכו'?

אבל העיקר שאתה צוחק.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לדעתי פרמטר חשוב מאוד צריך להיות כניסה ויציאה נוחים מהרכב.

אתם הולכים להיכנס ולצאת מהרכב כל היום במהלך הצילומים, עם השמלה, התסרוקת, החליפה והחום של מאי.

ממליץ לבחור רכב עם גישה נוחה...

בזמנו כשהתחתנתי שכרתי שברולט מליבו והפורד פוקוס שלי לא הייתה אופצייה בגלל מרחב הפנים, המזגן הגרוע וכי כל הכיסא האחורי היה מלא בשערות של הכלבה שלנו שלא נראים טוב על שמלת כלה...

פורסם

עידן - נתתי ציטוט מלא שלך ללא עריכה. ההדגשה הייתה לצורך הנקודות שהתייחסתי אליהם. כך שלא עיוותתי את תגובתך.

מה ההבדל בין זה לבין חבר שנכנס לפורום דיטיילינג ושואל על ווקס ואחרים מסבירים לו שסילנט עדיף?

או חבר שמבקש המלצה על מקום לגלגלים גדולים יותר ומסבירים לו שזה יפגע בנוחות ועדיף מידה מקורית אבל צמיג איכותי?

זה פורום, התגובות מגוונות. לא חייבים לקבל כל המלצה ובוודאי שנתקלים בסגנונות שונים. אחרת היה פה פחות מעניין...

מה הפגם בהמלצה על מכונית קלאסית לצילומים? אולי הוא לא חשב על זה והרעיון ימצא חן בעיניו? כי אם כן, אולי יכולתי לעזור לו למצוא כזאת...

יום טוב !

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מה ההבדל בין זה לבין חבר שנכנס לפורום דיטיילינג ושואל על ווקס ואחרים מסבירים לו שסילנט עדיף?

זה בדיוק העניין ידידי,

הוא לא שאל אם עדיף להגיע לחתונה ברנו 19 או קאדילק STS, הוא רק שאל איפה ניתן לשכור קאדילק STS.

לגבי הדוגמא עם הצמיג\גלגל, יש הבדל כי בדוגמא הזאת אתה נותן המלצה שמטרתה לשפר במקום לגרוע בהשוואה למצב קיים.

פותח השרשור כבר הבהיר שאין צורך לשיקולי כספים (הוא כתב במפורש "לא משנה העלות") אז למה בכל זאת להכנס לו לכיס?

קבל את זה ברוח טובה ידידי, אין כוונה לפגוע חלילה, פשוט לפעמים אנשים שואלים שאלות פשוטות שאיכשהו מתגלגלות לשרשורים של 4-5 עמודים.

אם תרצה להמשיך לדון בזה אני זמין בפרטי, חבל להמשיך להוסיף פה הודעות "אוף טופיק".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מה לימוזינה מה?

לא שמעת ש4 בנות + הכלה נשרפו למוות בלימוזינה בארה"ב?

רק השבוע זה קרה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4376466,00.html

קליפורניה: 5 נשים נהרגו בשריפת לימוזינה בדרכן למסיבת רווקות

פורסם: 06.05.13, 04:37

P{margin:0;} UL{margin-bottom:0;margin-top:0;margin-right: 16; padding-right:0;} OL{margin-bottom:0;margin-top:0;margin-right: 32; padding-right:0;} H3.pHeader {margin-bottom:3px;COLOR: #192862;font-size: 16px;font-weight: bold;margin-top:0px;} P.pHeader {margin-bottom:3px;COLOR: #192862;font-size: 16px;font-weight: bold;}חמש נשים נהרגו ועוד ארבע נפצעו בשריפת לימוזינה על אחד הגשרים במפרץ סן פרנסיסקו שבקליפורניה, בשעה שהנשים היו בדרכן למסיבת רווקות של אחת ההרוגות. לא ברור מה גרם לשריפה. נהג הלימוזינה נמלט ללא פגע ונחקר כעת.

ותכף תגיד שכדאי לנו לא לנסוע ברכבים פרטיים כי בסרטים של שנות ה-80 כל קליע שפגע ברכב גרם לו להתפוצץ.

אתה רציני? אין פה שום מידע, אפס, לא יצרנית של הלימוזינה, לא מידע אם זאת תקלה מוכרת, פשוט כלום

אגב העלות של הלימוזינה + נהג של החברה, לא היה משמעותית (מבחינה אבסולוטית) גבוה יותר ממה שהוצע פה להשכרה בלבד (צריך לקחת בחשבון למשל עלויות של דלק, מישהו צריך להסיע אתכם, מסגרת של 5-7K שהחברת השכרה תופסת לנזקים וכו')

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מעניין שהרבה דיברו על הטמטום הפיננסי שבהשכרת רכב מפואר לחתונה,

ואף אחד לא הזכיר את הטמטום (לא רק הפיננסי) בלהתחתן :roll:

• תוכן חדש...