Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחרונה שמתי ליבי לתופעה מוזרה/ מצחיקה/ הזוייה/ מבויימת (מחק את המיותר או הוסף כאוות נפשך)

בהפרש של כמה שעות או מקסימום יום אחרי נפתחים שני שרשורים העוסקים בתחומים, איך נאמר, מוזרים משהו.

בעצם הם לא כל כך מוזרים, אבל עצם העובדה שנפתחו שניים כאלה תוך כמה שעות מעוררת בי פליאה.

דוגמא אחת, אחפש עוד כמה.

חוו דעתכם

רחובות+גדרה רחובות

עריכה- מצאתי עוד זוג. רק לי נראה מוזר שתוך יומיים פתחו שני שרשורים העוסקים בחרמש?? :lol:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני מקווה שלא חידשתי לך בכך שצרות באות בצרורות.

אני ניח שפרסום של שרשור מסוים מזכיר למישהו שיש לו שאלות לקהל.

וכמובן שיש שרשורי הפרודיה - חלקם מוצלחים יותר, חלקם פחות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה נכון במיוחד לגבי שרשורים העוסקים ברכבי קונצרן VAG וגם תוספת מבורכת של משתמשים חדשים לפורום (יישנים).

אל תשכח שבימינו כול אחד יכול לפתוח יוזר או יוזרים נוספים מ-IP של הטלפון הסלולארי/עבודה/רשת אלחוטית.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני ניח שפרסום של שרשור מסוים מזכיר למישהו שיש לו שאלות לקהל.

+1

יכול להעיד שקרה שראיתי שרשור מסויים ופתחתי שרשור עם שאלה שקשורה לאותו נושא.

ובלי קשר, גם אני שמתי לב לתופעה הזאת ותהיתי אם אני היחיד :lol:

• תוכן חדש...