Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Galaxy S4 VS HTC One

DAn-BP 1.8
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם תלך על ה-S4, תיזהר שהזול לא יעלה לך ביוקר ותקנה דרך משווק מורשה של סקיילקס עם 2 שנות אחריות (נמכר עד 3600 ש"ח).

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני משוחד עם HTC , כרגע עם DESIRE HD מ2010 חיה רעה, נפל לי בלי מגן מסן ובלי כיסוי מספר פעמים וחוץ משריטות קטנות במחסה החיצוני לא הזיז לו.

זה הרבה עניין של מזל, אל תמהר למסקנות "מסוכנות".

גם לי ה-S3 נפל כמה פעמים ולא קרה לו כלום, ביום שישי האחרון אדיוטית שהלכה עם מטריה נתנה לו מכה כשהייתי באמצע שיחה, המכשיר נפל ופגע במדרכה בדיוק בפינת המסך.

כשהרמתי אותו המסך נדלק בצורה משובשת עם סדק באורך של כ-1.5 ס"מ, כעבור 4 שעות הסדק גדל וכבר חצה את המסך לרוחבו והמסך החזיר נשמתו.

650 שקלים מאוחר יותר אני קיבלתי S4 חדש ואישתי קיבלה S3 LTE בן 4 חודשים עם מסך חדש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

באיזשהו מקום גם אם זה יקרה לי, זו תהיה סיבה לשדרוג אך אני נזהר איתו הרבה יותר כעת (אולי בגלל זה אני לא מקפיד למגן אותו, שונא את הטאץ' של המגן מסך ואת הכיסויים שמפריעים להכנסת המכשיר לכיס, אבל במכשיר החדש גם כדי למכור אותו בעתיד אצטרך למגן :( )

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

לי כרגע יש HTC HD7,למכשיר יש בעיה כנראה שמאוד נפוצה,פתאום נדפקה לי המצלמה ושלחתי אותה ל 3 תיקונים כבר,כל פעם שתיקנו אחרי שבועיים במומוצע הפסיקה לעבוד זה עוד אחרי שהוזמנה אחת חדשה מחו"ל,מעבר לזה המכשיר עם ווינדוס 7,הוא לא מי יודע מה מפותח ואני רוצה מכשיר חדש.

Scan Speak

פורסם

ניסית להחליף טאצ' בלבד בסמסונג? בקטע הזה - אפל עדיפים. 200- 250 ש"ח במעבדה ואתה מסודר.

אתה צודק מאוד כשמדובר באייפון 4S.

אבל, באייפון 5 המחיר יותר לכיוון 1000-1200 ש"ח, מהסיבה הפשוטה שעדיין לא הצליחו לפתח זיוף באיכות גבוהה (משהו עם מיזוג שכבות המגע בזכוכית ובמסך). המחיר העלות שלו למעבדה, נכון ללפני כחודש, גבוהה פי 10 ויותר ביחס למסכי 4S.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

טוב אז הS4 יצא לפני שבוע.

ישנן דעות לכאן ולכאן.

אני וחבר רוצים לקנות שני מכשירים.

איפה הכי זול לקנות?

ללכת על יבואן רשמי או על מקבילי?

תודה.

פורסם

תקנה רק של יבואן רשמי עם 2 שנתו אחריות, ההפרשים לא גדולים כרגע (עד 3599 ש"ח).

אם תרצה צור קשר בפרטי ואני אנסה לסדר לך מחיר קצת יותר טוב אפילו ל-2 מכשירים.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

בדקתי באתר של KSP ועוד איזה חנות באילת והמחירים נמוכים בהרבה מ3600.

בKSP מוכרים ב2900 ש"ח עם שנתיים אחריות יבואן רשמי

בNETT מוכרים ב2826 עם שנתיים אחריות יבואן רשמי גם כן

http://www.nett.co.il/shop/%D7%98%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%9B%D7%9E%D7%99%D7%9D-c-12/samsung-s4-i9500-black-p-74.html

פורסם
אם רק HTC לא היו מתעקשים להיות אפל ולהידבק לסוללה הבלתי נשלפת...

גם באייפון וגם בנקסוס 4 החלפת הסוללה אורכת 5-10 דקות.

אבל, באייפון 5 המחיר יותר לכיוון 1000-1200 ש"ח,

אם יש לך ידע טכני מועט, ההחלפת מסך באייפון 5 פשוטה יותר מאשר ה-4/4s.

פורסם
גם באייפון וגם בנקסוס 4 החלפת הסוללה אורכת 5-10 דקות.

o

.

חכם בלילה... אני מדבר על החלפת סוללה ע"י פתיחת מכסה ושליפת הסוללה. כמו טלפונים של פעם.

פורסם

גם אם הגודל הפיזי של המכשירים זהה, זאת רק חצי אמת, כי גודל המסך משחק תפקיד (ולא תמיד לטובה) - תחשבו על זה שעדיין צריך לתפעל את המכשיר, ולפעמים עם יד אחת, זה מושך את האגודלים למרחקים ארוכים על מסכים גדולים.

With that said, לדעתי ה-S4 גדול מדי (לפחות לידיים שלי) ולא נוח לתפעול ביד אחת.

לעומת זאת ה-S3 גבולי לידיים שלי לתפעול ביד אחת.

זה משהו שכדאי לקחת בחשבון אם הידיים שלך ממוצעות או קטנות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יש לי HTC ONE. מכשיר מעולה והיתי מאוד מופתע ממנו כשראיתי אותו בפעם הראשונה ולכן לקחתי. פה קניתי אותו מחברת הסלולר שאני מנוי בה והוא בא עם שלוש שנים אחריות.

הרמקולים שלו מעולים, הכי טובים ששמעתי עד עכשיו בנייד והאוזניות שקיבלתי איתו מעולות.

אני מאוד מרוצה, במיוחד שאחרי השדירוג האחרון של ה SG3 שהיה לי הוא התחיל לזלול סוללה כמו משוגע. הוא גם יותר זריז מהSG3 ופחות באגי.

תכלס, לא מצאתי על מה להתלונן וזה נדיר אצלי.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

אני עם הגירסה האחרונה שיצאה ל-S3 והבטריה מחזיקה לי ליום שלם שזה כולל לפחות שעתיים של ניווט ב-Waze עם GPS דלוק, וזה לפני שיחות, SMS, משחקים, אפליקציות של חדשות וכו'

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
תקנה רק של יבואן רשמי עם 2 שנתו אחריות, ההפרשים לא גדולים כרגע (עד 3599 ש"ח).

אם תרצה צור קשר בפרטי ואני אנסה לסדר לך מחיר קצת יותר טוב אפילו ל-2 מכשירים.

למה שמישהו יכניס כסף לנבלות הידועים בשם סאני תקשורת בבעלות בן-חוב? השירות שלהם פשוט זוועה, מתחת לכל ביקורת, וכבר לא מעט זמן הם מנהלים מלחמה מתמשכת כנגד הצרכנים בישראל, בנסיון לסחוט מהם כמה שיותר כסף ולהוריד להם את חופש השימוש במכשיר שבכלל לא נקנה מסאני עצמה אפילו.

לא רק שאחריות של חנות פרטית תהיה עדיפה ברוב המקרים, זה גם אומר שלא נכנסת אגורה לבני הבלייעל האלו בסקייליקס. עוד לא ראיתי יבואן שמתנהל בצורה מגעילה שכזו.

• תוכן חדש...