Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Galaxy S4 VS HTC One

DAn-BP 1.8
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות מכשיר חדש ושני המובילים שיצאו בשוק כרגע הם שני אלה ויש המון התלבטויות לגביהם,רציתי לשמוע אולי יש למישהו כבר את אחד המכשירים ויכול להביא חוות דעת.

תודה לעוזרים.

Scan Speak

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אינך בקטע של צריבת רומים צד ג', הנה סיבה מצויינת למה לא ללכת עם ה S4 -

g0UW-DmPJ-k דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

דעתי האישית היא שאם אתה יכול לחיות עם הסוללה המובנית והיעדר חריץ לכ. זכרון, נקסוס בלבד. ועוד יישאר לך עודף לאיזה CLASS D מיד שניה.

פורסם

אני אוהב מאוד את HTC - שניהם מעולים לדעתי תלך על הזול יותר, הבחירה שלי היתה ONE אם זה תלוי בי.

חסרונות ב ONE - סוללה לא נשלפת קשה יותר לתיקון במקרה של תקלה.

איכות חומרים HTC תמיד למעלה.

Opel Adam S 2017

פורסם
הנה סיבה מצויינת למה לא ללכת עם ה S4 -

הנה סיבה לא ללכת על ה-ONE:

http://www.ifixit.com/Teardown/HTC+One+Teardown/13494/1

בהצלחה להחליף סוללה המודבקת בין מסך ללוח אם :shock: , מבלי להשבית את המכשיר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

האמת לחבר יש נקסוס 4 ולא ממש הלהבתי ממנו,לי יש HTC HD7 כרגע וניסינו להשוואת תמונות מסך וזריזות המכשיר ושלי לא ירד בכמעט כלום.

אני די מכיר כבר את היתרונות והחיסרונות של שני המכשירים האלה,ה S4 לדעתי יהיה לי גדול מדי ליד (החזקתי את הנקסוס 4 והיה לי די גבולי)

אך לעומת זאת שאין כרטיס הרחבה והוצאת סוללה ב HTC יכול להוות בעיה בתיקונים או החלפות.

המסך שלו בגודל של הנקסוס 4 ואני מאמין שאני אוכל להתרגל אליו די מהר (המכשיר שלי 4.3 אינץ')

כרגע אני עם המכשיר שלי בערך שנתיים ולא החלפתי סוללה פעם אחת,כרטיס הרחבה גם בשלי ולא מאמין שאני אצטרך יותר מ 16GB במכשיר.

ההתלבטות לגבי המכשירים האלה זה כמו קניית רכב אין משהו מושלם אה? :roll:

נ.ב איזה קלאס D דיברת? מגבר? :)

Scan Speak

פורסם

כמה דברים:

למרות שהגלקסי אס 4 הוא 5 אינץ, פיזית הוא בגודל של ה htc one.

מיותר מדי סרטונים, אני רואה שאין באמת הבדל בין הגלקסי אס 3 ל-אס 4.

דבר שלישי, אם לא ראית הבדל ממשי בין המכשיר שלך לבין הנקסוס 4, אז הקנייה ממש מיותרת. כי ההבדל יהיה מאוד קטן, אם בכלל, בין הנקסוס 4 למכשירים הנ"ל

פורסם
הנה סיבה לא ללכת על ה-ONE:

http://www.ifixit.com/Teardown/HTC+One+Teardown/13494/1

בהצלחה להחליף סוללה המודבקת בין מסך ללוח אם :shock: , מבלי להשבית את המכשיר.

ובכן, כשתצטרך להחליף סוללה אני חושב שלא ממש תצטרך את המכשיר הנ"ל. יש לך אחריות של שנה מהחברה עצמה לפגמים במכשיר. לכל מכשיר יש יתרון וחיסרון. אני אישית עם ה ONE X כרגע ומרוצה ממנו

Opel Adam S 2017

פורסם

זאת הסיבה שאני אוהב סמסונגים - הכל שם מחובר עם קליפסים וברגים, ואם הולך משהו, אפשר להחליף.

לגבי לא תצטרך את המכשיר - ההתקדמות להם כבר די נעצרה, כך שהמכשיר, במידה והוא לא יתפגר לך אחרי שנה ויום, הוא ישמש אותך להרבה זמן, אלא אם אתה רודף אחרי כל דבר חדש, ומוכן לשפוך אלפי שקלים על הבדל של 0.05 שניות בטעינת אפליקציה.

אם אתה כמוני, מתכוון להחזיר מכשיר הרבה זמן, חשוב ה-serviceability שלו (זה גם אחד השיקולים המרכזיים שלי בקניית אוטו).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם רק HTC לא היו מתעקשים להיות אפל ולהידבק לסוללה הבלתי נשלפת...

אני כבר כמעט שנה עם הגלקסי נקסוס, באמת אחלה מכשיר, בהתחשב במחירו.

אבל בכל פעם שאני לוקח ליד את הHD2 העתיק ו/או הסנסיישן XL של הבן, אני לא יכול לשלא לחוש קצת געגועים לטלפונים של HTC. הרגשה אחרת, גם מבחינת חומרה ומבנה פיזי וגם מבחינת הממשק (סנס).

תכל'ס - זה: http://www.ebay.com/itm/221134136119

נראה כמו קניה מעולה, נכון להיום.

זאת הסיבה שאני אוהב סמסונגים - הכל שם מחובר עם קליפסים וברגים, ואם הולך משהו, אפשר להחליף.

ניסית להחליף טאצ' בלבד בסמסונג? בקטע הזה - אפל עדיפים. 200- 250 ש"ח במעבדה ואתה מסודר.

פורסם
אם רק HTC לא היו מתעקשים להיות אפל ולהידבק לסוללה הבלתי נשלפת...

אני כבר כמעט שנה עם הגלקסי נקסוס, באמת אחלה מכשיר, בהתחשב במחירו.

אבל בכל פעם שאני לוקח ליד את הHD2 העתיק ו/או הסנסיישן XL של הבן,

אז כנראה לבן שלך עוד לא נדפק הכפתור הדלקה/כיבוי (500 ש"ח) ועוד לא התחילו בעיות קליטה קשות במכשיר (הדבקת נייר אלומ')..

מעבר לזה ה-XL באמת מכשיר מצוין (בהתחשב בזה שקבלתי אותו תמורת 1800 ש"ח לפני שנה וחצי).

[CENTER] [/CENTER]

פורסם
כמה דברים:

למרות שהגלקסי אס 4 הוא 5 אינץ, פיזית הוא בגודל של ה htc one.

האמת לא חשבתי על זה שהם ממש בערך אותו גודל,ככה שזה אפילו פחות קריטי,עכשיו ההתלבטות גדלה :x

Scan Speak

פורסם

אני כרגע כבר שבוע עם הגלקסי 4 כאשר המכשיר הקודם שהשתמשתי בו היה גלקסי 3 LTE (במשך כ-4-5 חודשים).

הגלקסי 4 בהחלט מהיר יותר מה-3, המסך גדול יותר ויש לו הרבה פונקציות חדשות שנוספו לו בהשוואה לגלקסי 3.

אבל,

מצטרף לאותו בחור בסרטון, רוב הפונקציות המדוברות אכן לא כאלה שרוב הרוכשים ישתמשו בהם, הם גימיקים נחמדים שאולי ישרתו בצורה טובה יותר נוער מתבגר מאשר את הלקוחות המבוגרים יותר.

אם יש לך כעת גלקסי 3 או מכשיר אחר ברמה מקבילה אני לא רואה סיבה אמיתית ללכת ולשדרג לגלקסי 4.

אם יש לך מכשיר מדור מיושן יותר ואתה רוצה מכשיר שכחבילה הוא מצויין- שווה לשקול את הגלקסי 4 כי הוא באמת מצויין.

לא יודע להמליץ על ה-HTC כי אין לי נסיון איתו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אז כנראה לבן שלך עוד לא נדפק הכפתור הדלקה/כיבוי (500 ש"ח) ועוד לא התחילו בעיות קליטה קשות במכשיר (הדבקת נייר אלומ')..

מעבר לזה ה-XL באמת מכשיר מצוין (בהתחשב בזה שקבלתי אותו תמורת 1800 ש"ח לפני שנה וחצי).

עדכון לגבי מעבדות להחלפת מסך, הרוב רצו 600 שח ומעלה ועוד לך תדע אם החלקים מקוריים

שבוע הבא המכשיר ימסר לELINE מחוסר בררה, הבטיחו ב450 החלפת מסך וחלקים מקוריים. נראה מה יהיה בפועל.

עוד אופציות שראיתי ברשת זה לשלוח על חשבונך ליצרן , אומנם ייקח זמן אבל המחיר סביר ולפחות תדע שיעשו לך עבודה טובה עם חלפים מקוריים. חוסר המקצועיות בארץ בנוגע לתיקונים של HTC זה בהחלט מדאיג.

לגבי פותח השרשור, אולי שווה לחכות שרמי לוי יביא את הHTC ONE ואז מחירו ירד ואולי תהיה לך אחריות עם גב מיבואן גדול.

אם יש מגבלת תקציב אז עדיף ללכת על דור קודם של מכשירים שעולותו 1000 שח פחות.

אני משוחד עם HTC , כרגע עם DESIRE HD מ2010 חיה רעה, נפל לי בלי מגן מסן ובלי כיסוי מספר פעמים וחוץ משריטות קטנות במחסה החיצוני לא הזיז לו. איכות חומרים נדירה, גם אפשר להחליף סוללה ולהרחיב זכרון.

חזרתי לא מזמן מתאילנד, והיה מאוד מפתה להחליף מכשיר, עם 500-700 שח פחות מהמחירים בארץ (גאלקסי 3 ב1650, נוט 2 ב1750, ONE X ב1700 ) אבל אמרתי עד ששלי לא ימות, לא מחליף.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

• תוכן חדש...