Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Galaxy S4 VS HTC One

DAn-BP 1.8
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה שמישהו יכניס כסף לנבלות הידועים בשם סאני תקשורת בבעלות בן-חוב? השירות שלהם פשוט זוועה, מתחת לכל ביקורת, וכבר לא מעט זמן הם מנהלים מלחמה מתמשכת כנגד הצרכנים בישראל, בנסיון לסחוט מהם כמה שיותר כסף ולהוריד להם את חופש השימוש במכשיר שבכלל לא נקנה מסאני עצמה אפילו.

לא רק שאחריות של חנות פרטית תהיה עדיפה ברוב המקרים, זה גם אומר שלא נכנסת אגורה לבני הבלייעל האלו בסקייליקס. עוד לא ראיתי יבואן שמתנהל בצורה מגעילה שכזו.

והנ"ל מבוסס על... ?

לא נתקלתי בבעיות עימם, שירות מעולה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
והנ"ל מבוסס על... ?

לא נתקלתי בבעיות עימם, שירות מעולה.

מכשיר שהיה לי אישית, 4 חברים קרובים עם מכשירים מהם גם כן, מעל 15 חברים של החברים עם מכשירים שלהם גם כן. לזה אני מתייחס בתור המעגל של "מידע אמין", מעבר לזה יש מאות מקרים שאני מכיר, אבל לא יכול להעיד לגביהם כי לא שמעתי את הדברים ישירות ממקור ראשון.

עבדתי במספר חנויות בתחום המחשבים והתקשורת ככה שנאלצתי להתעסק איתם גם בפן העסקי ולשלוח מכשירים של לקוחות, גם שם- רחוק מלהיות תענוג.

בעצם למה אני מדבר בכלל, תיכנס לדף הפייסבוק שלהם, הפוסטים (שהם לא מחקו...) מדברים בעד עצמם.

אפילו את רונלייט שניהלתי איתם מלחמות חורמה אני מעדיף על הזוועה שנקראת סאני.

פורסם

אני למדתי דבר אחד על בשרי - לא קונה מחנות יבואן רשמית. לא אשלם להם כמה מאות שקלים יותר על ה "שם".

במיוחד שחברות גדולות היום נותנות אחריות בין לאומית! ככה היה עם 2 מכשירי ה HTC האחרונים שלי וככה גם אצל אחי עם ה S4.

הכל פרטי. והכל עם אחריות יצרן.

Opel Adam S 2017

פורסם

אם במקרה זה מעניין מישהו, יצא לי להתעסק היום במשך משהו כמו 40 דקות בגלקסי אס 4, וההתרשמות הכללית- לא משהו.

בתור התחלה אם אין לכם את הגלקסי אס 3 ואת האס 4 אחד ליד השני, אתם לא תבדילו בין 2 המכשירים. ה-0.2 אינץ' הבדל בגודל לא מורגש כלל.

המסך- מעולה. אבל מעולה בגלל טכנולוגיית המסך, ולא בגלל הרזולוציה. אני לא מצאתי שום הבדל בר הבחנה בין הרזולוציה שלו לעומת הנקסוס 4 שלי.

ביצועים - שומר על סטטוס קוו של סמסונג בכול הנוגע למכשירים שלהם- לאגים.

4 ליבות מהדור החדש ביותר, 2 גיגה ראם, אנדוראיד 4.2.2 , ציון של 34827348234 בבנצ'מרק, ועדיין יש לאגים.

לא ניסיתי להפעיל עליו משחקים כבדים, וגם לא ניסיתי להריץ 2 סרטי HD בו זמנית כי זה פשוט לא מעניין אותי. בשימוש רגיל הטלפון הזה הוא פשוט גלקסי אס 3(ולא בצורה חיובית במיוחד). הנקסוס 4 מרגיש חד יותר.

את הגימיקים התוכנתיים לא בדקתי כי שוב, הם לא מעניינים אותי

לצערי פשוט שכחתי לבדוק את המצלמה שלו, שזאת פאדיחה, אבל לא נורא, יהיו הזדמנויות.

פורסם

אחי קיבל השבוע את ה S4 - אני ממליץ הוא מכשיר מעולה, יש גימיקים קטנים של מעבר בין תמונות עם הידיים, קליטה של הראש בזמן שאתה קורא (גולל למעלה או למטה לפי תזוזת הראש אבל לפעמים מעצבן).

אחלה מכשיר שכמובן לא היתי קונה במחיר של כ 4000 ש"ח (אמא החליטה להיות חכמה וקנתה דרך הוט מובייל).

אבל כמו שאמרו מעלי, יש באגים, והמון! המכשיר נתקע ללא סוף

אולי זה בגלל האנדרויד החדש והתוכנה של פלאפון עצמה - עליהם אני מפיל את רוב האשמה.

מסקירה קצרה שלי, סוללה חזקה, מכשיר גדול ונוח, מסך מבריק חלק ולא נוטה לתפוס סימני אצבעות (עדיין, הוא חדש, יש ציפוי מיוחד שמתפוגג עם הזמן ואז הסימנים יהיו חזקים יותר וקלים יותר להדבק).

איכות המסך מעולה - PPI גבוה צבעים יפים, במשחקים המכשיר טס ולא נתקע אפילו לשניה, FPS גבוה מאוד (לעומת ה HTC ONE X שיש לי כרגע).

והמצלמה, מעולה! הוידאו לא רע בכלל.

בכל אופן צריך לתת הזדמנות למכשיר, רק יצא, תוכנה ראשונית, צפוי שיהיה באגים.

מקווה שסמסונג יטפלו כמובן בבעיות שלהם.

Opel Adam S 2017

פורסם
מכשיר שהיה לי אישית, 4 חברים קרובים עם מכשירים מהם גם כן, מעל 15 חברים של החברים עם מכשירים שלהם גם כן. לזה אני מתייחס בתור המעגל של "מידע אמין", מעבר לזה יש מאות מקרים שאני מכיר, אבל לא יכול להעיד לגביהם כי לא שמעתי את הדברים ישירות ממקור ראשון.

עבדתי במספר חנויות בתחום המחשבים והתקשורת ככה שנאלצתי להתעסק איתם גם בפן העסקי ולשלוח מכשירים של לקוחות, גם שם- רחוק מלהיות תענוג.

בעצם למה אני מדבר בכלל, תיכנס לדף הפייסבוק שלהם, הפוסטים (שהם לא מחקו...) מדברים בעד עצמם.

אפילו את רונלייט שניהלתי איתם מלחמות חורמה אני מעדיף על הזוועה שנקראת סאני.

אם לכולם הייתה בעיה עם המכשיר, אז לפי דבריך המכשיר לא אמין בעליל.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

לא איש יקר, הבעיה בכל המקרים למעט 2 הייתה התוכנה.

אני לא יודע מה סאני מחרטטים במערכת עם הרום שלהם בעברית, אבל בכל המקרים ברגע שהוחלפה התוכנה הכל בסדר גמור.

ואיך אני יודע? חלק מהחברים בחרו אחרי שיחת טלפון אחת שלא לקבל את היחס המגעיל של סאני ופשוט לפנות אלי לפתרון חלופי.

20 דקות והמכשיר כמו חדש, והפעם גם לא עושה בעיות.

*2 המקרים הנוספים היו אחד brickbug והשני עם מסך מהבהב, מה שהתברר כסוללה שהחליטה לעזוב את העולם בטרם עת.

• תוכן חדש...