Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר זמן רב אני מתלבט ברגישת רכב שני.

היום נפלה ההחלטה לקנות מקרסו טרייד, רציתי מאוד קליאו אבל המחירים גבוהים בפער משמעותי מהמגאן.

כרגע מתלבט בין כמה מגאן יוצאות ליסינג. אחת 2006 עם 122 אלף קילומטרים, מצב חיצוני סביר פנימי שמור היטב, סט גודייר במצב מעולה ושפשוף עמוק בכנף האחורית ב-22 אלף שקל.

יש גם 2007 עם 105 אלף קילומטרים, תושבת גיר או מנוע פגומה ומעיכה בדלת אחורית.

לפי מה שאני זוכר הרכבים אחרי 2007 (אחרי מתיחת הפנים) אמינים יותר, האם זה נכון?

בנוסף בכל הבדיקות שראיתי מופיעה דליפת לחץ מהצילינדרים, לא ראיתי תוצאות קומפרסיה, רק את הסיכום, האם זה מחשיד מדי?

מחר אני מקווה לגשת לראות את ה2007, את ה-2006 ראיתי כבר בסניף.

אודה מאוד לכל פיסת מידע ולכל חוות דעת על מגאן 2.

תודה מראש ולילה טוב.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כאחד שעשה תזה על רנו מגאן:

עד שנתון 2006 לפני מתיחת הפנים, השנתונים פחות אמינים עם תקלות חשמל יחסית מרובות.

אם כבר החלטת ללכת על הוורסיה הנ"ל אז שנתון 2006 לא פחות. לי יש נסיון של שנה על הדגם הנ"ל ללא בעיות מיוחדות .

משנתון 2007 - 2009 הדגמים אמינים יותר כאשר בכל שנה שדרגו מנגנון אחר.

אגב - כמעט לא תמצא באינטרנט ביקורות שליליות על השנתונים הנ"ל לעומת הקודמים שהביאו לרכב את שמו הלא מחמיא.

2007 - מתיחת פנים כללית.

2008 - הוחלפה וורסיה שלהמנורות האחריות, במקום שמנורות התאורה ימוקמו למעלה הן ממוקמות למטה. תוודא שבית המנורה תקין בתאורה האחררית ושאין חלקים מומסים (אם תרכוש מודל 2007).

2009 - המנורות הקדמיות הן בעלות רפלקטור שונה.

רכב מומלץ מאוד!

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

אני גם בין אלו שעשו את העסקה ועד היום כבר חלפה לה שנה וחצי ואנחנו סופר מרוצים מהרכב ומהעסקה עצמה.

תריץ חיפוש על שרשיר כאן שנקרא משהו כמו "רנו מגאן 2 זולה, מדוע?" ותתחיל לקרוא פחות או יותר מעמוד 12-13, הפכתי את השרשיר לבלוג עד שנעלו לי אותו וחבל, כי יכלתי להמשיך ולעדכן את כל מה שנעשה על הרכב וסה"כ לא נעשה שם יותר מידי מאז.

הרכב מפגין אמינות נהדרת עד עכשיו, הטיפול שעשיתי לו כעבור שנה היה טיפול גדול בכ1300 שקלים סה"כ

ליטשתי לרכב פנסים באופן פרטי ב180 שקלים והם יצאו כמו חדשים והוספתי לה משענת יד מתאימה קסטום לרכב הזה.

מעבר לכך נסעתי למוסך פעם אחת בכדי שיסדרו לי מכסה של נורת דרך שהיה חסר לי (השלימו לי בחינם)

וזהו - סה"כ דלק, לנסוע.

הרכב עושה לנו צריכת דלק נושקת ל1:12 והיא נוסעת בעיקר בתוך העיר בלי פקקים או נסיעות משולבות לפעמים פתוחות ולפעמים פקוקות.

מבחינת שנתון 2007 ומעלה - זו השנה בה רנו איחדו ברכב הזה מכלולים של ניסן ופתרו את רוב בעיות האמינות שלה, כל השאר זה בלאי שהוא טיפה מוגבר יותר לעומת רכבים אחרים אבל עדיין, אני לא רואה בזה בעיית אמינות - אני מדבר על שסתומי הלחץ של הגיר וסלילי ההצתה.

סה"כ אתה קונה את הרכב הזה בזול מאוד, זה רכב שני, בד"כ מחזיקים אותם לתקופה ארוכה - עסקה כלכלית ומשתלמת.

לגבי קרסו - קיבלתי מהם יחס נהדר ואת כל הליקויים הם סידרו לי במהלך ביצוע העסקה.

בנוסף לזה קיבלתי חבילת אבזור באמת מדהימה מצה"ל - מבצע בהצדעה\קרסו שהתנהל במקביל באותו הזמן

הטיפים שלי הם -

קרסו לחוצים למכור, אל תטעה.

תדרוש מהם לקחת את הרכב ולעשות לו יישור קו מלא ולתת לך את תדפיסי הטיפולים מהמוסך שלהם.

בתמורה לעסקה שאתה תעשה איתם אתה תקבל רכב שכל מה שנותר בו זה להכניס מפתח ולצאת מהמקום עם הרכב.

אני במסגרת העסקה דרשתי וגם קיבלתי את הדברים הבאים:

1. רביעיית צמיגים חדשים -> אמנם סיניים אבל סה"כ עושים את עבודתם היטב, יוחלפו שנה הבאה כנראה למישלנים.

2. מצבר חדש.

3. טיפול גדול שכולל גם החלפת בלמים ורפידות, מצבר, רצועת טיימינג כולל מותחנים בקיצור כל הקיט.

4. החלפת חלקי פלסטיקה והשלמת ברגים בתא כפפות.

5. העברת בעלות ורישוי דרכם.

הטבות שקיבלתי מקרסו

1. שטיפה של הרכב ביום המסירה.

2. ביטוח חובה ומקיף לשנה הראשונה על חשבונם.

הטבות שקיבלתי מצה"ל

1. מערכת מולטימדיה עם תכנת IGO ודיבורית מובנית

2. מצלמת רוורס

3. חיישני רוורס

4. מסכי משענות ראש

5. סט חישוקי סגסוגת (ג'אנט מגנזיום) שפשוט שידרג את מראה הרכב סוף הדרך.

ועוד יכול להיות ששכחתי כמה דברים :-P

בקיצור - לבקש מהם ליישר את הרכב קו זו לא בושה.

בעוד חודשיים הרכב צריך לעבור טסט, לצערי אני צריך לעשות מחדש כוון פרונט אבל, זה בקטנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם הבנתי נכון אז מה-2006 כדאי לשכוח? בדיעבד היא הכי מצאה חן בעיני ואותה גם ראיתי בעיניים ולא רק בתמונה וטופס בדיקה שלא אומר הרבה.

לגבי קרסו, מה שאני מקבל הוא הטבות של הסתדרות המורים שזה מימון שבו אין לי צורך, חיישני רוורס שגם ככה מותקנים ברוב הרכבים וזיכוי בביטוח של 3,000 שקלים.

כרגע מבחינתם מגאנים עד 2009 נמכרים כרכבי אאוטלט כמו שהם אלא אם יש תקלה משמעותית במנוע/גיר או צמיגים לא תקינים.

אין תיקונים על חשבונם אלא אם מדובר בתקלה מהותית במנוע, רוב הרכבים יושבים במגרשים כבר הרבה זמן אבל מבחינת מחירים לא הצלחתי להוריד את הנציג מעבר להצעה הראשונית. על ה-2006 הורדתי אותו בעוד 1,000 שקלים.

בכדי לא לשלם מקדמה סתם אני צריך לגשת ולראות את צמד ה-2007 בסניף שלא מאוד מרוחק ממקום מגוריי ואז להחליט מה לעשות.

ה-2007 דורשות החלפה של תושבת גיר או מנוע (בבדיקה מצויינות ויברציות באחת ובשניה מסומנת גם תושבת גיר וגם מנוע אך סביר להניח שרק אחת גורמת לויברציות), האם ידוע לכם מה המחירים? מה המחיר לטיפולים שגרתיים? מחיר להחלפת רצועת טיימינג?

אני מניח שהעמידה הממושכת תצריך לפחות החלפת שמן ומסנן, מה עוד כדאי לרענן?

מה אפשר לבדוק ברכב במקום שיכול להוריד אותי לגמרי מרכישה שלו?

אני לא טכני בעליל לצערי כך שגם אם יעמידו אותו לרשותי לבדוק מה שאני רוצה אני יכול מקסימום להקשיב למנוע ולבדוק את הצמיגים.

בסך הכל אחרי נסיעת מבחן הרכב דיי מצא חן בעיני, בתור ליסינג/השכרה בשמנו ב-2008 נמנעתי מלקחת כאלה ואני זוכר שלא חיבבתי את הרכב, היום במחירו הוא דיל מצויין, רוב הרכבים המקבילים יהיו ישנים יותר בשנה-שנתיים או יקרים בפער משמעותי. בנוסף בקרסו קיים מבחר (כבר לא גדול אבל עדיין קיים).

תודה רבה!

2 שאלות נוספות, איך הרמקולים המקוריים? ואיך המזגן? (אני סובל מחום, מאוד!)

פורסם

אני עשיתי את זה במסגרת עסקת טרייד אין ומה שאמרתי להם היה פשוט מאוד

מחירון תמורת מחירון - לא מוריד אותם בשקל - אבל!

אם אני משלם על הרכב מחירון - הוא גם צריך להיות מיושר קו היות והוא צריך להצדיק את המחירון.

הבאתי להם רכב מיושר קו וביקשתי להוציא מהם רכב מיושר קו.

הודות לכך - הם פשוט ל-י-ק-ק-ו בעבורי את הרנו והוציאו לי אותה דנדשה מהמוסך שלהם.

הרמקולים הם 5.25 אינטש והם מותקנים ישירות על הדיפון - זוועה :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

את הקילומטרים הראשונים כנהג עשיתי ברנו מגאן II שנת 2006 ליסינג של אמא שלי (לפני המתיחת פנים). מאוד אהבתי את הרכב והוא היה דווקא אמין עד שנהג טנדר עם מגן חזירים נכנס בנו.

אם אני לא טועה הדגם של 2006 היה עם 115 כ"ס ואחרי המתחית פנים ירד ל110 כ"ס.

הבעיה העיקרית שאני זוכר זה קילופי צבע מהפלסטיקים בסלון (כמובן היו בעיות בגלל התאונה אבל הן פרטניות לרכב שהיה לנו).

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אבא של אשתי נוסע במגאן 2006 וסה"כ הרכב מאוד אמין.

לאחרונה הוא היה צריך להחליף את שסתומי הלחץ של הגיר - אבל ברכב הזה, הנושא הזה הוא בלאי צפוי ולא משהו שצריך להתייחס אליו כחוסר אמינות גם סה"כ הרנו שלו עברה את ה150KKM והוא קנה אותה עם איזה 30KKM - מכובד מאוד.

הוא תיקן את התקלה בעלות של כ4500 שקלים וזה גם כלל בפנים כבר רצועת טיימינג (כל הערכה)

מעבר לזה - אפס צרות או תקלות עם הרכב.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני עדיין מאוד מתלבט.

לא הספקתי גם היום ללכת לסניף השני, מקווה שבחמישי אוכל.

בסך הכל אתם דיי מחזקים את ההחלטה שלי שהרכב יהיה מגאן, השאלה היא איזה :)

אני לא מבצע טרייד אין אז הם מוכרים את הרכב כמו שהוא.

איך המזגן? זה סופר חשוב לי.

פורסם

אהלן,

יש לנו רכב כזה במשפחה. מגאן 2007 לשעבר מליסינג. רכב שנוח לנסוע בו, אבל עם בעיות אמינות קטנות וגם גדולות שמעצבנות. הוצאנו עליו לא מעט כסף בזמן האחרון, והוא לא רכב שקורעים בנהיגה ולא גומע הרבה קילומטרים. יכול להיות שתיפול על רכב שיוכיח לך אחרת אבל זה הניסיון שלנו איתו. אני כמעט לא נוסע ברכב אז אין לי עוד הרבה מידע לתת לך.

לא יודע מה התקציב שלך, אבל אם אתה רוצה אירופאית יש לנו גם פוקוס 2006 לשעבר מליסינג שמבחינת אמינות היא בסדר גמור (מלבד תריסי מזגן שנשברו - מעצבן), ההתנהגות שלה מעולה לדעתי והמנוע קצת קטן על האוטו אבל בשיוט היא אחלה. אנחנו דיי מרוצים ממנה. עריכה: בנסיעה בכביש מהיר יש רעשי דרך (צמיגים ורוח) מאוד מוחשיים בפוקוס.

זה הניסיון שלי עם אירופאיות.

בהצלחה

פורסם

עדכון:

ה-2007 ירדו מהפרק בגלל שזאת שרציתי נמכרה.

כרגע מתלבט לגבי 2008, יד ראשונה מליסינג באלדן, 134 אלף קילומטר ב-34 אלף שקלים.

מה אתם אומרים?

פורסם

לדעתי יקר,

הייתי מציע להמתין עד לכשתגיע לקרסו טרייד אין אחת בשנתון 2008 עם ק"מ נורמאלי

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

הרכב עלה לכביש עוד ב-2007 כך שהקילומטראז' סביר לליסינג לדעתי, הרכבים שלי בליסינג נסעו פי 3 כל שנה.

אני מנסה להוריד אותו עוד קצת במחיר, זה כל כך גבוה?

פורסם
עדכון:

ה-2007 ירדו מהפרק בגלל שזאת שרציתי נמכרה.

כרגע מתלבט לגבי 2008, יד ראשונה מליסינג באלדן, 134 אלף קילומטר ב-34 אלף שקלים.

מה אתם אומרים?

כן,יקר.

אני קניתי לפני מס' שבועות מגאן 2008 עלייה לכביש 04/08 מליסינג שלמה סיקסט 112K ק"מ ב-33K ש"ח,ומישהו קרוב אלי רכש,לו ולאשתו כרכב שני למשפחה,בערך לפני שנה מגאן 2007 מאוויס 120K ק"מ ב- 30K ש"ח (אוויס טענו שמדובר על שנת דגם 08 עלייה לכביש סוף 07..)

שני הרכבים ליסינג נהג יחיד.

בשני המקרים ובמיוחד שלי זה כבר לא היה זול כך שההצעה של אלדן,למרות המוניטין הטוב שלהם עד כמה שאני יודע,עדיין יקרה לדעתי.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

• תוכן חדש...