Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מסכים עם תוכן הכתבה, אבל לקצין המרואיין בתוך האוטו שם תוך כדי נהיגה היה סמארטפון תקוע על השמשה הקדמית.

עכשיו, על מי הוא עובד?

למה הסמארטפון נמצא שם בכלל אם אסור לגעת בו, ואסור להביט אפילו במפות בוויז גם לפי מה שאמרו בכתבה?

(אסור לגעת= כלומר אסור אפילו לענות ידנית לשיחה או להוציא שיחה באופן יזום, רק מענה קולי וללא מגע).

עלינה?

אני חושב שההוא שטען שהביט בוויז היה ללא מתקן והביט בטלפון במפות תוך כדי שהוא מחזיק אותו.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באייפון שלי אין לחצנים לחיוג, זה הכול טאץ', אז זה לא טלפון ? הקנס צריך להיות 500 ולא 1000 כי זה מכשיר אלקטרוני.

אתה לא לוחץ עליהם בכדי לחייג?

משמע, יש לך לחצנים!

בכל מקרה, מדובר בהתקטננות ששופט לא יקבל כ"כ בשמחה

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כאילו דא? :shock:

חייב לנהוג כל הזמן עם שתי הידיים על ההגה חוץ מאשר לתפעול הרכב (העברת הילוכים וכו').

הבלוטוס הוא סוגיה אחרת לגמרי, אסור לנהוג עם אוזניה כי היא גוזלת לך לחלוטין את הקשב מהסביבה מאותה אוזן ספציפית (או בשתיהן ) בכל מקרה, הייתי שמח להפניה לפסק דין המדובר כי נראה לי שעשית קצת ערבוב במה שקראת.

אני קראתי את זה בעבר לא זוכר איפה, פשוט עשיתי חיפוש באינטרנט לדעת אם מותר להשתמש באוזניה בלוטוס והגעתי לזה איך שהו.

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם
"החוק בישראל פשוט, הורדת היד מן ההגה שלא לשם תפעול הרכב - אסורה" לכן, במהלך הראיון, חצי מהזמן בערך, הקצין שמראיינים שם נוהג עם יד אחת על ההגה, ו"מדבר" עם היד השניה.

אויש, אל תגזים. ברור שהכתבה לא התייחסה לעניין הורדת יד מההגה, אלא להסחת הדעת ולהסטת המבט מן הכביש.

לא משנה. שוטר שמרשה לעצמו לנהוג בניגוד לחוק אינו יכול לבוא בטענות לאזרח שמרשה לעצמו לנהוג בניגוד לחוק, גם אם זה לא אותו חוק.

גם מי שעובר ברמזור אדום בשלוש בבוקר כשאין מכוניות ויש שדה ראיה לקילומטר לכל צד עובר עבירה, למרות שאין בכך סכנה. זה פשוט לא שייך לענין העבירה.

וחבל שבארץ השוטרים לא מבינים שהחוק חל גם עליהם.

דני

פורסם

אני מסכים מאוד שלחלק מהשוטרים הרעיון של דוגמא אישית אינו מובן (דווקא השוטרים שהופיעו בכתבה עשו לדעתי עבודה טובה).

זה אינו פותר את האזרח מלציית לחוק.

פורסם
הקישור מביא אותי לזה
CKIc1BcWDlM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אתה בטח מתכוון לזה http://www.mako.co.il/cars-cars-news/safety/Article-fd83cc8fc474e31004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=529170498

אכן, טעיתי, סליחה ותודה על תיקון.

גם הלינק השגוי, אגב, שווה צפייה!

צריך להגדיל את הקנס ל 2000-3000

ולחייב את כל המכוניות חדשות להגיע עם מיסוך נגד טלפונים סלולריים (שלא יאפשרו דיבור או מסרונים בזמן נהיגה) כסטנדרט, כמו ABS, ESP, וכו'.

הנה, תיקנתי לך...

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם
אף פעם לא הבנתי את עניין החזקת הטלפון הסלולארי בזמן נהיגה. כמה מאות שקלים בודדים יעניקו לכם דיבורית בלוטוס קבועה או מכשיר קבוע במכונית ויקלו עליכם את החיים בצורה מושלמת, אבל זו לא הפעם הראשונה שאני רושם זאת.

אף פעם לא הבנתי את עיניין הדיבור בטלפון סלולארי בזמן נהיגה.

בהנחה אין כאן אישים חורצי גורלות, שיחת הטלפון יכולה בהחלט לחכות עד סוף הנסיעה.

חיינו מצויין גם לפני העידן הסלולארי, היה לנו שקט יותר, זה בטוח.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

גם הלינק השגוי, אגב, שווה צפייה!...

זה בדיוק מה שאני אמרתי לפורום "אמהות מניקות" ועדיין, עד היום אני חסום מהאתר שלהן בגלל איזה לינק שגוי...:twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גם הלינק השגוי, אגב, שווה צפייה!

הנה, תיקנתי לך...

לא נהוג לצותת ולתקן בו זמנית הודעה של משתמש אחר, ככה אחרים לא יודעים מה היה כתוב במקור.

בקשר לתיקון שלך, כולם מדברים בטלפון, את זה אתה לא תשנה. אבל לפחות אפשר למזער את הנזק.

אף אחד לא יקנה כזה אוטו, וחוק כזה לא יעבור בכנסת, אבל לחייב יצרנים להתקין דיבורית בכל אוטו חדש, אפשר וללא שום בעיה.

• תוכן חדש...