Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנה של השכנה התגייס השבוע לצה"ל.

המשפחה לא נערכה בצורה מתאימה מבחינת רכישת ציוד ועכשיו חסר לו ביגוד.

מהיכן ניתן לרכוש חולצות עם שרוול ארוך בצבע שחור/כחול/זית?

אני ביקרתי בדלתא וב H&O ולא מצאתי חולצות ארוכות מכיוון שכל ביגוד החורף הוחזר למחסנים הראשיים.

יש רעיונות מהיכן הוא יכל לרכוש חולצות T ארוכות?

תודה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קניתי לפני שבוע באאוטלט בהרצליה פיתוח ב"ריקושט".

יש להם מבצע של 3 ב-120, אין ה-מ-ו-ן מלאי, אבל יש מספיק בשביל לסגור למתגייס הזה את הפינה :)

בהצלחה וגיוס קל

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אפשר לקנות בחצי מהמחיר ובלי טובות בהאנגר, במטרו ובחנויות בסגנון הזה.

למיטב ידיעתי אחת הגדולות נמצאת ברח' פינטו מסעוד אשר שבאזה"ת סגולה.

פורסם

תודה ירחמיאל אבל אין חולצות פשוטות ללבישה מתחת למדים ומה גם שאין מכירה לבודדים.

בדקתי במחסני גרין בבקעת אונו,

ההתנהלות שלהם ואי הרצון לסייע למצא את המקום בו המוצר נמצא גרמו לי לצאת מהחנות,

כי הרגשתי שאני מפריעה להם ומפרה את שלוותם בחוסר המעש שלהם :roll: .

אני אנסה לבדוק בפ"ת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יונידרס.

יש שחורות ולבנות.

מנסיון, שומרות על הצורה שלהן גם אחרי כביסות רבות.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

חפשי בשווקים, כולל הפתוחים. אין לי מה להציע לך כיון שאני חיפאי, אבל לפחות באיזור חיפה מצאנו חולצות טריקו לבנים שלנו לצורך הצבא בצבעים המתאימים (שחור וזית) בזול מאוד בכמה שווקים ומציאונים (מעין חנויות הכל בדולר) באזור חיפה - ואין סיבה שלא ימצאו כאלה גם בדרום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אני כבר לפני חודש לא הצלחתי למצוא חולצות ארוכות. כולם מיהרו לעבור לבגדים קיציים.

(גר בת"א,בדקתי בכל "מחסני האופנה" למינהם).

פורסם

חולצות ארוכות לא נמצאו,

התפשרו על קצרות.

תודה לכולם.

ל'

• תוכן חדש...