Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

אז ככה,יש לי שברולט אופטרה עם רמקולים מקוריים ורדיו דיסק שהותקן עוד בחברת הליסינג שהרכב היה שייך לה בעבר.

אני חושב שהגיע הזמן להחליף הכל בגלל שהרדיו דיסק כבר מסרב להכניס דיסקים ואחד הרמקולים נשמע לא תקין..(נחירות)

אין לי כל כך הרבה ידע בכל מה שקשור לאודיו ולכן אני צריך את עזרתכם. הבנתי שאם אני אחליף רק את הרדיו-דיסק אז הרמקולים לא יעמדו בזה כי ההספק שלו הוא 50*4(וואט) לעומת הרמקולים של הרכב שכל אחד מהם הוא 40 וואט אז אני חייב להחליף גם את הרמקולים אם אני רוצה איכות טובה.

אבקש שתתנו לי המלצות לגבי איזה רדיו דיסק ואיזה רמקולים הכי כדי לי בתקציב שלי :-D

התקציב הוא 1000 ש''ח.

גודל הרמקולים דלת אחורית:5.25

גודל הרמקולים דלת קידמית:לא בטוח...

תודה לעוזרים!!

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

מצטער לחלוק עלייך, רדיו דיסק יכול לספק 17W RMS ואולי קצת יותר, אני לא אומר שהאיכות נשמרת, אבל יש הרבה שמוצהרים 17W RMS ומעלה...

פורסם

אתה לא חייב להחליף רמקולים אם הם נשמעים לך בסדר.

תחליף רדיו דיסק ותחליט אם אתה רוצה להתקדם ולהחליף גם רמקולים.

איזה רדיו דיסק? איזה שמתחשק לך (בהנחה ואתה לא מתכוון לחבר מגבר וכו' ואתה רק רוצה שיעבוד).

JL Audio

פורסם
אתה לא חייב להחליף רמקולים אם הם נשמעים לך בסדר.

תחליף רדיו דיסק ותחליט אם אתה רוצה להתקדם ולהחליף גם רמקולים.

איזה רדיו דיסק? איזה שמתחשק לך (בהנחה ואתה לא מתכוון לחבר מגבר וכו' ואתה רק רוצה שיעבוד).

עד עכשיו הרעיון הכי טוב ששמעתי.

ואם נניח אני רוצה להזמין מהאינטרנט(אלכסנדר) ,אתה יודע אולי מה גודל הרמקולים בדלתות הקדמיות?

הדלתות האחוריות אני כבר יודע אבל הקדמיות אני לא בטוח.

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם
אני כמעט בטוח שזה 6.5 אבל אם אתה רוצה לוודא, פשוט קח סרגל:

16.5 ס״מ = 6.5 אינץ׳.

13.3 ס״מ = 5.25 אינץ׳.

תודה רבה על העזרה!

נכנסתי לחנות של אלכסנדר,בחרתי רדיו דיסק שנראה לי טוב : http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=14318

לפי מה שאני ראיתי ההספק הוא 50*4,אז זה אומר שאני צריך רמקולים שכל אחד מהם הוא 50 וואט? :?:

http://www.alexsander.co.il/cat.aspx?cat_id=1163 אשמח אם תעזור לי לבחור רמקולים לפי ההספק המתאים והגודל.

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

כמו שציינתי למעלה, הרדיו לא מספק יותר מ 13x4.

הגודל לדעתי הוא 6.5״ אבל אם אתה רוצה לאמת ראה את תגובתי למעלה.

איזה רמקולים? קודם תגיד מה אתה מחפש איזה מוזיקה אתה שומע ומה אתה חושב על הרמקולים המקוריים?

JL Audio

פורסם

שומע בעיקר מוזיקת דאנס...באס חשוב לי אבל לא ברמה של סאב.

הרמקולים של הרכב די מרשימים מקדימה אבל מאחור אחד כבר הלך...רעשים כאילו נקרע או נישרף,לא יודע

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

גם אם הhu היה מוציא בפועל הספק כפול ממה שהרמקולים מוצהרים אין סיבה שזה יישרוף אותם.

חפש hu איכותי יחד עם סט קומפוננט + 6X9 (מאותה סדרה) להשלמת הבאס ותסגור סיפור, אולי תצטרך למתוח קצת את התקציב.

חפש על מוראל טמפו סט קדמי ו6X9 על מנת לשמור על גוון צליל זהה, שניהם מומלצים מאוד, יעבדו טוב על ההגברה של הhu ובתקציב נמוך.

פורסם

חברים אתם קצת מסבכים אותי...:oops:

בגדול אם אני קונה רדיו דיסק של הספק 50*4 ומתקין 4 רמקולים של 35 וואט RMS תהיה לי איכות טובה או לא ?

Kia Forte 1.6 126 HP

• תוכן חדש...