Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבדיחה החדשה של נטוויז'ן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי תקופה סיוטית עם הוט, ניידנו את הקווים במשרד היום חזרה לבזק.

התקשרנו ל- NV, כדי לעדכן שהחלפנו ספק תשתית, וכן לבקש לעדכן את מהירות הגלישה מ- 100 (של הוט), ל- 20.

בשירות הלקוחות שמחו להודיע לי שהמחיר לא ישתנה :-)

שאלתי אותה אם ברצינות היא מתכוונת לומר לי שאני אשלם על 20Mb סכום של 100 ש"ח, והיא אמרה שכן.

אם יש פה מישהו מ- NV, שרוצה להציל לקוח עסקי + פרטי, זו ההזדמנות.

לפעמים אתה אומר לעצמך - הייתי צריך להיות עיתונאי, או לפחות אושיית רדיו, כדי לפרסם את החרטא הזה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אחרי תקופה סיוטית עם הוט, ניידנו את הקווים במשרד היום חזרה לבזק.

התקשרנו ל- NV, כדי לעדכן שהחלפנו ספק תשתית, וכן לבקש לעדכן את מהירות הגלישה מ- 100 (של הוט), ל- 20.

בשירות הלקוחות שמחו להודיע לי שהמחיר לא ישתנה :-)

שאלתי אותה אם ברצינות היא מתכוונת לומר לי שאני אשלם על 20Mb סכום של 100 ש"ח, והיא אמרה שכן.

אם יש פה מישהו מ- NV, שרוצה להציל לקוח עסקי + פרטי, זו ההזדמנות.

לפעמים אתה אומר לעצמך - הייתי צריך להיות עיתונאי, או לפחות אושיית רדיו, כדי לפרסם את החרטא הזה.

הדבר הכי טוב שיצא אי פעם מהחברה ה"פח" הזאת

זה אוסף הסרטונים של ענתי ונרגעתי שתמיד מצחיקים אותי...

http://www.youtube.com/watch?v=vFuBbHuozzo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=O9Qk_7WrwjQ&list=UUXqPpl4PuoDooP0_RbgeUzA&index=4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אני גם למדתי על בשרי שאין כמו בזק ואין מה לעשות.

לפחות בכל מה שקשור ללקוח העסקי.

תבדוק איתם יש להם עכשיו הצעה לאינטרנט לעסקיים כולל הכל.

פורסם

התקשר נציג בכיר, נתן מחיר סביר, ואחרי ששאלתי אותו למה מעבירים אותי כזו מסכת מיותרת, גם פיצוי קטן. ובא לציון גואל. אבל למה? למה צריך לעבור את כל התהליך הזה?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

צריך להציף ערך במעלה הפירמידה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
התקשר נציג בכיר, נתן מחיר סביר, ואחרי ששאלתי אותו למה מעבירים אותי כזו מסכת מיותרת, גם פיצוי קטן. ובא לציון גואל. אבל למה? למה צריך לעבור את כל התהליך הזה?

שיטת מצליח

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אלי התקשרה להזכיר נציגה של נטוויז'ן שאני משלם 55 ש"ח על 5 מגה, הציעה לי 12 מגה ב 75 שח.

בדקתי לפני שאישרתי אצלה בחברות אחרות, פלא ופלא בזק או אקספון מציעים הצעות ל 15 ו 20 מגה ב 20 ש"ח עד 30 בחודש...

פחות מחצי מחיר.

כשאמרתי את זה לנציגת שירות בנטוויז'ן היא לא כ"כ ידעה מה לענות לי ואמרה "הורדתי לך את המחיר ל 69" אמרתי לה את היית משלמת את זה אם מציעים לך חצי? ענתה שלא. לפחות היא היתה כנה.

Opel Adam S 2017

פורסם

בנטוויז'ן מאוד אוהבים את שיטת מצליח.

אתה שואל לגבי חבילה מסויימת, אומרים לך - 75 ש"ח.

תוך 2 דקות אחרי שאתה לא מסכים ומועבר לנציג אחר, המחיר משתנה ל 25 ש"ח (קרה לי לגבי ספק אינטרנט במהירות

10 מ"ב).

לצערי זו שיטה אהובה מאוד בקרב חברות רבות בארץ, לדחוף מחיר יקר - אם יצליח אז מצויין, אם לא אז

נבלבל ללקוח קצת את המוח, נשרוף לו עוד זמן ואז בסוף נגיע איתו למחיר השוק. מה שיפה זה שבסוף

הנציג נוהג להציג זאת כ"באתי לקראתך", כאילו שהוא עשה טובה גדולה...

פורסם

אם היית בסלקום אז הימת מקבל את האינטרנט חינם.

לי יש שני מנויים פרטיים אצלם ובשיחת טלפון שאלתי חמה אני משלם 210 שקל הל שניהם בלי אי טרנט וטלפון ב ית כשהם מפרס ים טריפל ב 199. התשובה היתה שקיבלתי את הדיל (על הטלפוניה ויתרתי אבל אינטרנע חינם בבית קיבלתי).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני שואל את עצמי את אותה השאלה כל יום.

והאמת? אני דיי מתעב את התשובות שאני מוצא.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש להם קטע כזה שמתקשרים נציגים שלהם ומצעים חבילות בלתי משתלמות במחירים מופקעים בשיטת מצליח. כל פעם צריך להלחם איתם כדי לקבל מחיר סביר. בפעם האחרונה כתבתי להם תלונה והם טיפלו בפנייה כמו שצריך. מקווה שלא יציעו לי יותר חבילות שאני לא רוצה במחירים מופקעים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לי לפני כ -8 חודשים הציעו בבזק בינ"ל 26.9 על 30MB בלי מיקוח בכלל! אז אין סיבה שתשלם כאלה סכומים.. (מדובר על לקוח פרטי).

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
בנטוויז'ן מאוד אוהבים את שיטת מצליח.

אתה שואל לגבי חבילה מסויימת, אומרים לך - 75 ש"ח.

תוך 2 דקות אחרי שאתה לא מסכים ומועבר לנציג אחר, המחיר משתנה ל 25 ש"ח (קרה לי לגבי ספק אינטרנט במהירות

10 מ"ב).

לצערי זו שיטה אהובה מאוד בקרב חברות רבות בארץ, לדחוף מחיר יקר - אם יצליח אז מצויין, אם לא אז

נבלבל ללקוח קצת את המוח, נשרוף לו עוד זמן ואז בסוף נגיע איתו למחיר השוק. מה שיפה זה שבסוף

הנציג נוהג להציג זאת כ"באתי לקראתך", כאילו שהוא עשה טובה גדולה...

כשאתה יוצא לדייט עם בחורה , אתה לא מצפה שהיא תראה לך ישר את התחתונים.

יש לנציגים האלה בוסים , והבוסים רוצים שהם ימכרו ,נציג מציע לך את המחיר , אם לא בדקת את השוק תיפול בפח ותשלם הרבה , אם יש לך ידע תגיד לו לא נכון , זה לא המחיר , אני רוצה להתנתק , ותוך דקה תקבל את המחיר האמיתי , הם יודעים את זה , אתה יודע את זה , אבל צריכים להראות שניסו, אני לא מתעצבן מזה , אני משחק את המשחק , ומקבל מה שאני רוצה בסוף.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
לי לפני כ -8 חודשים הציעו בבזק בינ"ל 26.9 על 30MB בלי מיקוח בכלל! אז אין סיבה שתשלם כאלה סכומים.. (מדובר על לקוח פרטי).

יפה לך. תלמד אותי איך בבקשה. לנו הציעו 65 ש"ח, ואחרי שאמרנו שב-Hotnet זה יעלה לנו 20 ש"ח, עדיין לא זזו שקל. עברנו תוך יומיים. שיחפשו אותנו.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
יפה לך. תלמד אותי איך בבקשה. לנו הציעו 65 ש"ח, ואחרי שאמרנו שב-Hotnet זה יעלה לנו 20 ש"ח, עדיין לא זזו שקל. עברנו תוך יומיים. שיחפשו אותנו.

לא יודע כישרון... :lol:

לפני שנתיים וקצת שילמתי על 12MB 29.9 כשהמחיר המוצהר היה גבוה מזה...:roll:

אתמול הציעו לידידה בסלקום חבילה ללא הגבלה עם 1GB ב- 80 התקשרתי בשביל הספורט וקיבלתי אותו הדבר ב-70 עם 3 חודשים הרחבה ל 2GB בחינם...וזה לקח פחות מ2 דקות..

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...