Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוגש כסיוע,

באחד משיטוטי בגוגל אחר חיפוש קוד צבע הסלון בפולו שלי מצאתי את האתר הזה:

http://igorweb.org/equidec/default.aspx

למי שלא מכיר יש דיסקית גדולה עם מספר השלדה ודגם הרכב איפושהוא ברכב(נדמה לי בסף הדלת הקדמית של הנהג),

עליה מוטבעות גם המון צירופים של 3 אותיות שלא אומרות שום דבר לאף אחת.

מכניסים אותם לאתר הזה ורואים את הפירוש של כולם,

איזה מערכות הגיעו סטנדרט מהחברה ומה התקינו לנו בארץ,ועוד כמה וכמה מערכות שיכול להיות וניתקו לנו.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

נשמע נחמד.

המידע באתר הוא רק לרכבי קונצרן VAG או גם לגבי יצרניות אחרות?

יש משהו דומה לרכבי רנו?

Now : Renault clio sport 2009

In the past : Peaugeot 106 xs 1998

פורסם

Important: This website is not in any relationship with Volkswagen, Audi, Seat or Škoda companies. Information found here may prove not to be accurate

ולכן, כמובן שאתר זה יכול להיות אינפורמטיבי, אך אינו מחייב.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
מוגש כסיוע,

באחד משיטוטי בגוגל אחר חיפוש קוד צבע הסלון בפולו שלי מצאתי את האתר הזה:

http://igorweb.org/equidec/default.aspx

למי שלא מכיר יש דיסקית גדולה עם מספר השלדה ודגם הרכב איפושהוא ברכב(נדמה לי בסף הדלת הקדמית של הנהג),

עליה מוטבעות גם המון צירופים של 3 אותיות שלא אומרות שום דבר לאף אחת.

מכניסים אותם לאתר הזה ורואים את הפירוש של כולם,

איזה מערכות הגיעו סטנדרט מהחברה ומה התקינו לנו בארץ,ועוד כמה וכמה מערכות שיכול להיות וניתקו לנו.

זה לא חדש...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2776182#post2776182

בקודי ה-PR המופיעים גם במדבקה המצורפת לספר הרכב לא מופיעים התקנות שבוצעו בארץ.

אין חייה כזאת "מערכות שיכול להיות וניתקו לנו".

איזה כייף לי :)

פורסם

ידוע שרכבים שמגיעים לארץ מאובזרים הם מופשטים מהאיבזור ומולבשים כסטנדרט,ראיתי רכבים שיבואו ביבוא אישי רמת הגימור שונה.

עופר בן צבי

פורסם

לא מופיעות התקנות שבוצעו בארץ ולכן מן הסתם שאם יש לך משהו אקסטרה ברכב זה הותקן בארץ,

כמו לדוגמא סאן רוף,או מרימי שמשות.

אצלי לדוגמא רשום שהרכב הגיעה עם איתותי צד לבנים,אך כנראה שמישהו כאן החליט לפרק אותם.:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
נשמע נחמד.

המידע באתר הוא רק לרכבי קונצרן VAG או גם לגבי יצרניות אחרות?

יש משהו דומה לרכבי רנו?

כן.

רנו אני לא מכיר, אבל יש לטויוטה:

http://www.toyodiy.com/parts/q.html

מכניסים את המספר שילדה שיש ברישיון הרכב, ואתה מקבל פריסה של החלקים ברכב כולל מקטים.

הכל לפי קטגוריות, מאוד נוח גם כי להבין למה לצפות לפני פרוק.

אני עובד עם זה המון, מאוד עזר לי אפילו בפירוק והרכבה של אינ'קטורים (לא חוויה בפראדו)

ככה כבר ידעתי מה אני צריך לקנות ולהכין עוד לפני הפרוק.

פורסם
מה הקשר בין מה שכתבתי לתגובה שלך ?

תשווה את הרכבים שמגיעים ארצה ואת אלו שנמכרים בחול את אותם רכבים ותראה :)

עופר בן צבי

פורסם
לא מופיעות התקנות שבוצעו בארץ ולכן מן הסתם שאם יש לך משהו אקסטרה (אל תלך סחור סחור-תיקנתי אותך-קבל בברכה את התיקון) ברכב זה הותקן בארץ,

כמו לדוגמא סאן רוף,או מרימי שמשות.

אצלי לדוגמא רשום שהרכב הגיעה עם איתותי צד לבנים,אך כנראה שמישהו כאן החליט לפרק אותם.:lol:

איו דבר כזה שמישהו אצל הייבואן בארץ החליט לפרק את איתותי הצד הלבנים.

אתה יד ראשונה על הרכב ? אם כן ציין את קוד ה-PR המדובר.

על איזה רכב מדובר ושנת הייצור ?

פורסם

פולו GTI 2008:

7R3 = Side turn signal lights (white

אינני יד ראישונה,

לא מאמין שמישהו מהבעלים היה מתעסק עם זה

פורסם

החל מתאריך 04/2005 האיתותים נמצאים במראות.

1. ייתכן שקיימת טעות ברישום או קראת את הקוד בצורה לא מדוייקת (בדוק במדבקה המוצמדת לספר הרכב).

2. טעות ייצרן (קשה לי להאמין).

פורסם

האיתותים אכן במראות הצד,אך עדיין אינם לבנים.

אולי הכוונה לפלסטיקים לבנים(שקופים)?

פורסם

לא נראה לי שהכוונה לפלסטיקים השקופים מכיוון שלאיתותים במראות הצד יש קוד נפרד.

7R6 - Side turn signal lights in exterior mirrors

פורסם

אין אפשרות לבצע השוואה גורפת בין רכבים בייבוא סדיר לבין רכבים ביבוא אישי, מאחר והם לא בהכרח יוצרו באותו מפעל ו/או מיועדים לאותו שוק.

לרוב היצרנים (אם לא כולם), יש מספר מפעלים המייצרים את אותו דגם רכב, אך התוצרת של כל מפעל מיועדת לשוק אחר (ולכן, יתכן שגם עומד בתקינה שונה).

יתכן מצב בו רכב X מיועד לשוק מסוים, ולכן במקור הוא נבנה (בתור דוגמא) עם פנסי איתות לבנים, אך הוא נשלח לארץ (ולכן מחוייב בתקינה האירופית), דבר שדורש שינויים והתאמות לתקינה.

• תוכן חדש...