Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור השעונים הזערורי

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין, קראתי שבמשך תקופה מסויימת DUGENA ו-JUNGHANS היו אחיות תחת אותה בעלות. אז יש הסבר לדמיון המשפחתי...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

זכור לי במעומעם שלאחד ההורים שלי - כנראה אבא - היה פעם שען Dugena. כיון שמדובר באנשים שבדרך כלל מסתפקים בשעונים פשוטים (היה איזה חריג או שניים) כנראה שהיה מדובר במשהו עממי. אבלמדובר בזכרון די עמום מלפני 20-30 שנה, אז אולי אני טועה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הסיבה העיקרית לדמיון נובעת מהעובדה שגם יונגנס וגם דוגנה (ולצורך העניין גם סטובה, נומוס בראון וכו') מייצרים שעונים שמושפעים מסגנון הבאוהאוס.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אחרי קרוב לשבועיים עם האפל ווטש.

השעון הראשון שלי שהוא לא מכני מזה למעלה מעשור (שלא לדבר על דיגיטלי).

מספיק יפה בכדי להענד בכל סיטואציה, ובגלל שזה אפל גם יתקבל יפה בכל חדר ישיבות בעולם.

לא ציפיתי שיקרה (בלשון המעטה), אבל מרגיש לי מטופש פתאום לענוד שעון שרק מראה את השעה.

כנראה שאעמיד למכירה את האוסף הקיים. לא רואה את עצמי עונד שעון אחר.

לפי ההתפתחויות האחרונות וחברות היוקרה שכבר הודיעו על פיתוח של שעון חכם כנראה שאני לא היחיד.

פורסם

תודה. מבחינת פונקציות בעיקר מעקב הפעילות לתזוזה, עמידה וכו׳.

אבל זה בעיקר היכולת להשאיר את הטלפון בכיס או במשרד כשאני בעבודה, להשאיר אותו בחגורה כשאני רץ ולהשאיר אותו בכיס כשאני טס (טייס חובב).

מעבר לכך, התרגלתי כבר לכך שאת הפגישה הבאה אני רואה בשעון, כנל תוצאות ספורט ומזג אוויר. זו לא מהפכה משנה חיים (כרגע לפחות) פשוט מוסיף עוד אספקט של נוחות (יש שיאמרו עצלות). כששואלים אותי אם שווה אני אומר שמי שממילא עונד שעון עדיף שזה יהיה כבר חכם. מי שלא, כנראה שזה לא מה שיגרום לו לענוד כזה.

פורסם

מישהו יודע על מחירי שעונים בשוויץ יחסית למחירי השעונים בארץ? לא שעוני יוקרה אלא הפשוטים יותר.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ את השרשור, לצערי לא כדי לספר על רכישה חדשה אלא כדי לשתף אתכם בסיפור קטן:

שני השעונים שלי לא עברו ניקוי מיום רכישתם, והדבר ניכר עליהם. בעצת Ahbarony ידידי, השריתי אותם בנוזל לניקוי שמשות, כזה שאפשר להשיג בכל מרכול במחלקת חומרי הניקוי תמורת חמשה-שה שקלים לשקית של ליטר.

כבר ברבע השעה הראשונה להשריית השעונים הנוזל החל להשחיר עקב הלכלוך שהתפרק מהם. כעבור כשעה כל שנותר עליהם היה רק לכלוך עיקש במיוחד, שהוסר בעזרת מברשת קטנה.

כרגע השעונים עדיין נחים להם בתוך הנוזל, למרות שהם נראים לי די נקיים ואני לא בטוח עד כמה הדבר באמת דרוש, אבל כנראה שזה לא יכול להזיק אז זה לא מפריע לי.

שורה תחתונה: גיליתי אמצעי זמין, יעיל, פשוט וזול לניקוי השעונים. ממליץ בחום! וכמובן, תודה ל-Ahbarony על הטיפ :-)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בלי תמונה לפני ואחרי זה לא שווה.:-P

יחד עם זאת אני חייב לשים דיסקליימר.

יש להיזהיר מפני חדירת מים, אם האטימות אינן במיטבן. לכן שימוש בעיצה זו על הגיונו ואחריותו של המשתמש בלבד.

פורסם

שקודם יהיה לי שעון אוטומטי... לא נורא, זה בתוכנית.

אין תמונה של לפני, אבל קבלו שתי תמונות לאחר שעברתי על השעונים עם המברשת. ניתן לראות די בבירור את המשקעים השחורים בתוך הנוזל.

IMG_20150622_220925.jpg

IMG_20150622_221007.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...