Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור השעונים הזערורי

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, מבקש את המלצתכם למקום בארץ/אתר בחו"ל שמוכר רפליקות איכותיות של שעוני יוקרה במחירים הוגנים ומשלוח שלא יעשה בעיות לארץ.

תודה

פורסם

מישהו מכיר אתר שמוכר רצועות מתאימות ל-Citizen Ecodrive במחיר סביר? לבן שלי יש שעון ממותג זה, רצועת הסיליקון נשברה כבר םעמיים וממש לא מתלהב לשלם 280 ש"ח תמורת רצועה מקורית. הבעיה היא שגם באתרים בחו"ל שצאתי המחיר דומה לזה של היבואן הרשמי, ולא מצאתי רצועה חליפית ראויה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
מבקש את עזרת הציבור במציאת רצועה לשעון הזה:

מדובר בשעון סקטור מדגם R3271697001 Expander 90 (כן, כן, זה שם הדגם :roll:)...

לשעון אין ערך כספי גבוה כלל וניתן לרכוש אותו היום כחדש בכ- $230.

לשעון ערך ריגשי משום שהוא ניתן לי במתנה לפני שנים רבות.

חיפושי בארץ אחר רצועות העלו חרס.

מיקום בעולם לא ממש משנה לי, אבל גם באי ביי אני לא מוצא.

אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג, אשמח אם תפנו אותי לכיוון הנכון.

טוב , שמע, רוחב חיבור הרצועה בשעון שלך הוא:[TABLE=class: a-keyvalue a-spacing-mini, width: 642]

[TR]

[TH=class: a-span5 a-size-base, bgcolor: #F3F3F3]Band width[/TH]

[TD=class: a-span7 a-size-base]20 millimeters[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

עכשיו אני חיפשתי בשבילך רצועה סיליקון שחור כתום ב EBAY עם BAND WIDTH של 22/20 מ"מ וזה מה שמצאתי,

5.JPG

http://www.ebay.com/itm/22mm-NEW-Orange-Stitch-Black-Diving-Silicone-Rubber-Watch-band-Strap-With-Buckle-/391059859052?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5b0cfbe66c

תעשה כמו שעשיתי ותבחר מה שיתאים לך! בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אני מכיר מלפני יותר מ 30 שנה. היה לי בולובה אקוטרון. שעון מדהים. אין לי מושג מה הוא שווה היום.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אני מכיר מלפני יותר מ 30 שנה. היה לי בולובה אקוטרון. שעון מדהים. אין לי מושג מה הוא שווה היום.

תודה ‚ אבל אני שואל נכון להיום ‚ אני רוצה לקנות לאישה ‚ ראיתי שחברת עדי קיבלה זיכיון לייבא את השונים הללו אבל באתר שלהם אין שום זכר למותג .

פורסם

וואו, נוסטלגיה.

אני זוכר שזכיתי בהגרלה בכזה שעון, כשהייתי בן 8 לערך, ובזכותו אני זוכר את הABC לפי הסדר.

היו ימים..

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

שעון מאוד טרנדי... בכנס המובייל עכשיו, ראיתי לא מעט הולכים עם כזה.

לו אני קסיו, הייתי מוציא עכשיו שעון בדיוק כזה, אבל עם נוטיפיקציות מהנייד.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...