Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי רשיון,(חבר) אני נוסע על אופנוע 200 סמ''ק , בלי טסט, ובלי העברת בעלות, זיכרון דברים. כמובן שאין גם ביטוח. קסדה יש, אני מרכיב מישהו שאין לו קסדה. אני נוסע רק בשטח, ואם יגיע שוטר אני ינסה לברוח.

מבחינה משפטית, מה העונש שאני יכול לקבל, והאם זה שאני מרכיב, גם יקבל עונש ומהוא?

*אני יודע שזאת שאלה טיפשית במיוחד, ולא כדאי לגעת בכלל באופנוע אם אין לו רשיון ביטוח טסט אין לו כלום!

*אבל בכל זאת רוצה לדעת מה ההשלכות.

תודה.

פורסם
אני מרכיב מישהו שאין לו קסדה. אני נוסע רק בשטח.

*אבל בכל זאת רוצה לדעת מה ההשלכות.

תודה.

המפגש של ראש של אדם עם בזנטים (ברזלים) או עם סלע, דרך כורכר,

עלולות לגרום לאובדן חיים, לנכות, או לפציעה חמורה אחרת.

נסיעה טובה.

בבקשה!

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

השלכות :

במקרה של תאונה - אין לך ביטוח.

אם אתה הנפגע - תצטרך לשלם עבור עצמך את עלות הטיפולים.

אם החבר נפגע - קרנית תשלם את הטיפול עבורו + פיצויים, ואח"כ תתבע את זה ממך (וכמובן שהיא תזכה).

רק שתבין - ביקור במיון - העלות מתחילה ב-600 ש"ח, ומטפסת בקלות לעלות של אלפי ועשרות אלפי שקלים שקלים.

מאחר והחבר בלי קסדה, במקרה של תאונה הנזק הוא לא מינימלי, אלא מורכב ואז העלות היא בכיוון של עשרות אלפי שקלים.

אם אתה נעצר ע"י שוטר - זה משפט. התוצאה מתחילה בפסילה בפועל + קנס של כאלפיה, ולאור המגמה כיום - יכול גם להגיע למאסר בפועל בקלות.

כמו כן, בוא לא נשכח שבמקרה של תאונה, המשטרה תוזמן ואז בנוסף לנזקים הכלכליים מחוסר ביטוח, יהיה גם את המשפט התחבורתי שכמעט מובטח שבמקרה כזה תצא עם מאסר בפועל.

• תוכן חדש...