Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. אני מעוניין לשים דגל שיחובר לחלון האחורי, אבל קצת חושש שאם הדגל יישב שם הרבה זמן הוא עלול להרוס את הגומי ובכך מעט לקלקל את בידוד הרעשים. האם הדאגה שלי מוצדקת, או שאני סתם פרנואיד?

.Your average Notepad

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה מה שמדאיג אותך?

שנה שעברה במהלך נסיעה ב-110 קמ"ש החרא הזה נשבר מהרכב שנסע לפני ופגע לי בשמשה הקדמית, אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה לאופנוען לו היה נפגע מזה.

מה זה ארוך, לבן ומתקדם לעברך ב-100 קמ"ש?, דגל ישראל.

פורסם

אגב, יש למישהו מושג מאיפה להשיג את הדגל לכיסוי מראות ?

אתר קופונים גרופי. 2 כאלה + משלוח 15 ש''ח.

הרוב טוב.

פורסם

לא שם לא דגל, לא מדבקה ולא כיסוי של שום דבר.

לא מתוך אנטי ציונות, בדיוק להפך.

אם יש דבר שמכעיס אותי כל פעם מחדש, זה לראות את כמויות הדגלים שעפו מהרכבים, ועכשיו מוטלים כמו גוויות דרוסות בצד הכביש. זה גם מטנף את הסביבה, גם מכוער, ובהחלט לא פטריוטי לראות איך מליון מכוניות דורסות את הדגל שלך.

פוגע בי, כמו שפוגע בי לראות מישהו מגרבץ כששרים את ההמנון, ממנגל ביום השואה או עושה מסיבה ביום הזכרון.

כיסוי למראות זה דבר מסוכן לדעתי, מאחר והכיסוי סוגר חלק ניכר מהראי ופוגע בשדה ראיה. בדר"כ זה נגמר באופנוען מת.

לשמחת עצמאותה של מדינת ישראל.

פורסם

אני קניתי בעשרה שקלים בביג דיל.

אתמול אמרו לי שלמי שיש כרטיס של שופרסל יכול להדפיס איזה קופון מהאתר שלהם וללכת עם הכרטיס לאחד הסניפים של שופרסל דיל ולקבל חינם.

שיהיה לנו יום עצמאות שמח (:

_bwhZUtGVnvpIJLwDmyPjeZr5WYxgBF_iVy7SCciuWM.jpg

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

כיסוי למראות זה דבר מסוכן לדעתי, מאחר והכיסוי סוגר חלק ניכר מהראי ופוגע בשדה ראיה. בדר"כ זה נגמר באופנוען מת.

אני לא יודע איך זה אצלך במראה, אתמול בערב שמתי את זה על המראות-היום נהגתי לעבודה וזה לא מסתיר את המראה כלל וכלל,

אפילו רואים עדיין את הגומיות של המראה עצמה.

הכל תלוי איך מלבישים את זה.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם
אני לא יודע איך זה אצלך במראה, אתמול בערב שמתי את זה על המראות-היום נהגתי לעבודה וזה לא מסתיר את המראה כלל וכלל,

אפילו רואים עדיין את הגומיות של המראה עצמה.

הכל תלוי איך מלבישים את זה.

בהצלחה.

רק תוודא שאחרי נסיעה, הרוח והפיצות לא מזיזים את הכיסוי וגורמים להסתרה.

פורסם

תלוי מאיזה אזור אתם, יש אזורים שאחרי לילה שהכיסוי על המראה, הוא כבר לא על המראה. לא על שלכם לפחות :evil:

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם
לא שם לא דגל, לא מדבקה ולא כיסוי של שום דבר.

לא מתוך אנטי ציונות, בדיוק להפך.

אם יש דבר שמכעיס אותי כל פעם מחדש, זה לראות את כמויות הדגלים שעפו מהרכבים, ועכשיו מוטלים כמו גוויות דרוסות בצד הכביש. זה גם מטנף את הסביבה, גם מכוער, ובהחלט לא פטריוטי לראות איך מליון מכוניות דורסות את הדגל שלך.

פוגע בי, כמו שפוגע בי לראות מישהו מגרבץ כששרים את ההמנון, ממנגל ביום השואה או עושה מסיבה ביום הזכרון.

מסכים איתך

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

גם אני מסכים, ומצאתי לכך פיתרון

בחלון האחורי השמאלי, ד"א, כדי שלא יפגע בשדה הראייה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...