Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בעבר הייתי מחבר דגל לחלון אבל עם כל פתיחה שלו הדגל היה עף ואז או שהוא יפגע בנהג מאחורי ויסכן אותו או שהדגל סתם יעוף לצד הכביש ויתבלה שם. בכל מקרה לא נעים...

מי שרוצה לראות פטריוטים אמיתיים שיסע לארצות הברית ויראה איך הם מציגים את הדגל שלהם בכל מקום אפשרי: החל מקיר בצרכניה השכונתית ועד למדבקות על האוטובוסים של חברת התח"צ של מנהטן. אני התרגשתי מהגאווה ומאז שחזרתי משם תלוי אצלי באופן קבוע דגל על המרפסת כל ימות השנה. נראה לי כמו דרך נכונה יותר להפגין אהבת ישראל.

יש לי דגל קטן התלוי בתוך הרכב בפינה העליונה של השמשה הקדמית מבפנים, בצד של הנוסע, באופן קבוע. פרקטי, לא מסכן אף אחד, לא מייצר גוויות של דגלים ועושה את העבודה בדיסקרטיות.

:mm_yeah:

סחטיין.

אני גם אשים דגל באופן קבוע בחצר. נראה לי כמו הדבר הנכון.

להשים דגל על האוטו ליומיים "כדי להפגין שמחה" נראה לי צבוע. ביום רביעי שאחרי העצמאות אנחנו כבר לא גאים במדינה?

פורסם

אצלי בבית במשך כבר 8 שנים יש דגל תלוי כל השנה-וכל פעם ביום עצמאות מחליפים את הדגל לחדש בגלל שבמשך השנה מהגשמים והרוחות הדגל נהרס.

חוץ מזה ביום עצמאות כל הבית מקושט בגינה ובחניה בדגלים ותאורה.

ולגבי הדגל שעף מהמראה,אצלי כבר יומיים וגם במהירות גבוה אם קושרים את זה מספיק חזק זה לא זז בכלל.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

יוסי, הבעיה בדגל על המראה היא שהוא חוסם חלק מהמראה, אולי למראה שלך זה מתאים בדיוק אבל כבר כמה רכבים ראיתי שזה פשוט חוסם את השוליים של המראה לגמרי וגורם לחלק נכבד במראה להיות מוסתר.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
יוסי, הבעיה בגדל על המראה היא שהוא חוסם חלק מהמראה, אולי למראה שלך זה מתאים בדיוק אבל כבר כמה רכבים ראיתי שזה פשוט חוסם את השוליים של המראה לגמרי וגורם לחלק נכבד במראה להיות מוסתר.

אז מי שאצלו ברכב זה מסתיר איזורים במראה-צריך להיות מספיק אחראי לא לשים את זה,

אבל לבוא ולשלול בצורה גורפת שזה רעיון לא טוב-זה פשוט לא נכון..

זה הרבה יותר טוב מלשים דגל על החלון/תא מטען/מכסה מנוע.. גם מבחינת פגיעה ברכב-וגם מפגיעה ברכבים מאחוריך בעת פתיחת החלון.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

נו באמת איזה שרשור חסר טעם.

שנים על גבי שנים יש את הדגלים האלה לרכבים.

יש מכוניות שעולות חצי מליון + ושמות את זה בלי חשש.

ושום דבר לא קורה.

אם אתה מפחד שיקרה משהו לגומי אז אל תשים וזהו!

פורסם
אז מי שאצלו ברכב זה מסתיר איזורים במראה-צריך להיות מספיק אחראי לא לשים את זה,

אבל לבוא ולשלול בצורה גורפת שזה רעיון לא טוב-זה פשוט לא נכון..

זה הרבה יותר טוב מלשים דגל על החלון/תא מטען/מכסה מנוע.. גם מבחינת פגיעה ברכב-וגם מפגיעה ברכבים מאחוריך בעת פתיחת החלון.

כך ייעשה לדגל כיסוי מראה שמסתיר את החלק התחתון של המראה. נראה את זה יוצא משם עכשיו...

תמונה 002.jpg

פורסם
נו באמת איזה שרשור חסר טעם.

שנים על גבי שנים יש את הדגלים האלה לרכבים.

יש מכוניות שעולות חצי מליון + ושמות את זה בלי חשש.

ושום דבר לא קורה.

אם אתה מפחד שיקרה משהו לגומי אז אל תשים וזהו!

אבל אתה שוכח שרוב בעלי המכוניות שעולות חצי מליון + זה לא מעניין אותם (שוב חלקם לא כולם), מי באמת קונה רכב שעולה חצי מליון +, כאלה שרוצים שיראו שיש להם כסף, אותם (והרבה פעמים זה אותן) זה לא מעניין הגומי המסכן, גם ככה כל שנה מחליפים למשהו שעולה יותר.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
שאלו פה על כיסוי מראות אז בשופרסל מקבלים חינם

היום הלכתי לשם ולא היה כלום, אולי אני צריך לנסות סניף שלהם נוסף.

כאילו, היה רק דגלים רגילים ולא למראות.

• אחראי פורום
פורסם
שנה שעברה המשטרה חילקה דוחות למי ששם דגלים על המראות (הכיסויים)

אם זה נכון, מעולה. המוצר הזה הוא מחדל בטיחותי. אחוז קטן מקפיד על הלבשה נורמלית,

הרוב פשוט משאירים איך שזה, מסתיר בגאווה לאומית חצי משדה הראייה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לא שם לא דגל, לא מדבקה ולא כיסוי של שום דבר.

לא מתוך אנטי ציונות, בדיוק להפך.

אם יש דבר שמכעיס אותי כל פעם מחדש, זה לראות את כמויות הדגלים שעפו מהרכבים, ועכשיו מוטלים כמו גוויות דרוסות בצד הכביש. זה גם מטנף את הסביבה, גם מכוער, ובהחלט לא פטריוטי לראות איך מליון מכוניות דורסות את הדגל שלך.

פוגע בי, כמו שפוגע בי לראות מישהו מגרבץ כששרים את ההמנון, ממנגל ביום השואה או עושה מסיבה ביום הזכרון.

כיסוי למראות זה דבר מסוכן לדעתי, מאחר והכיסוי סוגר חלק ניכר מהראי ופוגע בשדה ראיה. בדר"כ זה נגמר באופנוען מת.

לשמחת עצמאותה של מדינת ישראל.

:mm_yeah:

• תוכן חדש...