Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 207 1.6 sport ידנית 2008 3 דל'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אדרוש החלפה של כל הצמיגים. הרכב צריך לעבור טסט עוד חודש אז אני אנסה להוריד עוד קצת בגלל זה.

וכמובן שאני אקח אותו למכון בדיקה שבו אני מזמין את הבדיקה.

אני חושב שאני אפילו אלך איתו למוסכניק שלי שיעיף מבט.

תבקש מהם לשלם את האגרה או להעביר לך את האוטו טסט בעצמם

שלא יפול עלייך הכאב ראש הזה או לחלופין שיורידו במחיר כולל יום עבודה ולא רק על האגרה.

לדעתי הם יעדיפו להעביר לבד טסט.

בדיקה במכון זה טוב אבל בעדיפות זה מוסכניק שאתה סומך עליו ויכול לבדוק את הרכב מכנית וחיצונית זה מעולה.

וכמו שאמרו לפני צמיגים לא סינים.

בהצלחה :)

404

פורסם

תמיר - תודה על העצה, זה מה שאני אעשה.

יניב - מדובר ב - 207 1600 120 כ"ס בגימור sport ולא ברכב ספורט ממש... אז לא, התשובה היא לא

ובכלל, תודה לכולם על העצות, אני מאוד מקווה שהרכב יעבור את הבדיקה בשלום ושהם ירדו עוד קצת במחיר שאני אוכל כבר בסופשבוע לנסוע עליו :) הוא אמור להגיע מחר/מחרתיים אז אם למישהו יש תובנה עמוקה על המצב - זה הזמן לדבר :)

פורסם
תמיר - תודה על העצה, זה מה שאני אעשה.

יניב - מדובר ב - 207 1600 120 כ"ס בגימור sport ולא ברכב ספורט ממש... אז לא, התשובה היא לא

ובכלל, תודה לכולם על העצות, אני מאוד מקווה שהרכב יעבור את הבדיקה בשלום ושהם ירדו עוד קצת במחיר שאני אוכל כבר בסופשבוע לנסוע עליו :) הוא אמור להגיע מחר/מחרתיים אז אם למישהו יש תובנה עמוקה על המצב - זה הזמן לדבר :)

התקשרנו כמה אנשים מכמה טלפונים שונים סתם בשביל הספורט ולא היו מוכנים לרדת מ-55. הרכב נמצא בגלילות. מה ז"א להגיע מחר. להגיע לאן? תנסה להוריד אותם ל-50. למרות שגם זה מחיר יקר לרכב הזה בתכלס.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
יניב - אתה מדבר על ה207GT.

כאן מדובר על רכב אחר.

מה זה משנה הGT ?! זה כסת"ח השילדה אותה שילדה וההגה אותו הגה חשמלי .

הרכב הזה עם כל הפוזה שלו לא מתקרב לאכויות הנהיגה של ה206,306,106 .

חוץ מזה שכאן לא מדובר על דגם GT אלא אותו 207 "רגילה" עם גימור "ספורט" וגיר ידני .

פורסם
יניב - אתה מדבר על ה207GT.

כאן מדובר על רכב אחר.

ידוע.הgt מוגדש וזה לא.יש גם את הgti. משום מה חשבתי שגם ה1600אטמוספרי מגיע מאובזר.

לעניין האמינות החזקתי בין השנים 2001-2009 307xs. ידנית,רק שבחים הרכב נקנה מהיבואן וטופל רק במוסך מורשה,נמכר עם

140000 קמ והפגין אמינות מצויינת..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
מה זה משנה הGT ?! זה כסת"ח השילדה אותה שילדה וההגה אותו הגה חשמלי .

הרכב הזה עם כל הפוזה שלו לא מתקרב לאכויות הנהיגה של ה206,306,106 .

חוץ מזה שכאן לא מדובר על דגם GT אלא אותו 207 "רגילה" עם גימור "ספורט" וגיר ידני .

מה?! מה אתה רוצה?

ילד לך הביתה ושחרר אותי ואת השרשור מהשטויות שלך.

פורסם

ילדים אל תריבו בבקשה :)

פותח השרשור אנחנו במתח . תעדכן אותנו.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
התקשרנו כמה אנשים מכמה טלפונים שונים סתם בשביל הספורט ולא היו מוכנים לרדת מ-55.

לו כבר הציעו ב53... אבל עכשיו, אחרי שהם חושבים שיש לאוטו ביקוש שיא פתאום, אולי יסכימו לו רק ב60... :)

אני מניחה שמחיר שאפשר לקבל בטלפון, לעומת מחיר כשאתה כבר נמצא במקום ומראה נכונות- הם שני מחירים שונים בתכלית.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
לו כבר הציעו ב53... אבל עכשיו, אחרי שהם חושבים שיש לאוטו ביקוש שיא פתאום, אולי יסכימו לו רק ב60... :)

אני מניחה שמחיר שאפשר לקבל בטלפון, לעומת מחיר כשאתה כבר נמצא במקום ומראה נכונות- הם שני מחירים שונים בתכלית.

מיקה את צודקת. האמת שראיתי את הרכב כבר. וגם לי הוא הוצע ב-53. זה יקר לדעתי ולכן ירדתי מזה.

פורסם

נו המתח הורג אותנו . אתה חייב לעדכן :)

פורסם
נו המתח הורג אותנו . אתה חייב לעדכן :)

לקחתי את הרכב לנסיעת מבחן, רכב מדהים (לדעתי הבכלל לא מקצועית). אשתי צריכה לאשר :) , מחר אני אקח אותו למכון בדיקה...

פורסם
לקחתי את הרכב לנסיעת מבחן, רכב מדהים (לדעתי הבכלל לא מקצועית). אשתי צריכה לאשר :) , מחר אני אקח אותו למכון בדיקה...

רכב מדהים . מקווה שלא התפשרת על 53. בהצלחה

פורסם

לוביניסקי טוענים שהוא נמכר. האם אתה הזוכה המאושר ? :)

• תוכן חדש...