Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל מונסטר הרג כבר כמה אנשים

הדבר הזה לא חוקי ברמות-על

אם אנשים חושבים שרדבול זה לא בריא, אז המונסטר זה עומד ליצור הרג המוני עם הרגלי הצריכה של הישראלי

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
המונסטר זה עומד ליצור הרג המוני עם הרגלי הצריכה של הישראלי

מצויין,פחות ערסים בנוף הישראלי... :wink:

פורסם
מצויין,פחות ערסים בנוף הישראלי... :wink:

בנימה אופטימית זו, חבל שלא מביאים לכאן משקה בשם Jaguar, שאמור להיות יותר רעיל מהמונסטר המדובר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשהייתי חייל הייתי חי על המשקאות אנרגיה האלה, בעיקר XL. השקמיסט היה יודע לשמור לי בצד סטוק קטן למקרה של סגירת שבת.

אין לי מושג איך שרדתי. היום אני לא נוגע בשטויות האלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא, אתה לא היחידי שלא ראה איזכור של המשקה. מונסטר הוא לא משקה תוצרת קוקה קולה בכלל. הוא מיוצר על ידי חברה בקליפורניה (אם אינני טועה). לעומת זאת, קוקה קולה פרסה עליו את חסותה והוא נמכר בליין המשקאות שלה ומסופק לחנויות על ידי משאיות קוקה קולה. ייתכן מאוד שקוקה קולה ישראל תחליט לאמץ את המשקה גם כן.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מחקר חדש מגלה מדוע כל המשקאות הללו לא בריאים.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4365233,00.html

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...