Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש מערכת ראשונה. אני מחפש מערכת איכותית, עם סאונד יפה ואיכותי, בס יפה ונקי, לא יותר מידי ולא פחות מיד.

הז'אנרים שאני שומע בעיקר הם: R&B, Hip-Hop, ג'אז, מזרחית, אלקטרונית, רוק קלאסי, קצת מהכל.

התקציב הוא 5,000 - אין לי בעיה לקנות חלקים יד שנייה, והשאלה היא בתור מערכת ראשונה האם שווה להשקיע את התקציב הזה?

חבר הציע לי לקנות סאב וקומפוננט של חבר שלו, הם בני שנה.

סאב hertz es300d

קומפוננט hertz esk165

תודה!

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל לך תשמע הזוג הזה ותחליט אם אתה אוהב את הצליל שלהם

ב5000 אתה יכול להביא הרבה יותר מסאב וקומפוננט

פורסם

אם שווה, זה רק אתה תחליט, אני אישית חושב שכן.

בתקציב שלך ניתן למצוא גם סאב וגם קומפוננט יותר טובים בכמה רמות....

אתה צריך גם HU בתוך התקציב שלך?

SCANSPEAK

פורסם
קודם כל לך תשמע הזוג הזה ותחליט אם אתה אוהב את הצליל שלהם

ב5000 אתה יכול להביא הרבה יותר מסאב וקומפוננט

אם שווה, זה רק אתה תחליט, אני אישית חושב שכן.

בתקציב שלך ניתן למצוא גם סאב וגם קומפוננט יותר טובים בכמה רמות....

אתה צריך גם HU בתוך התקציב שלך?

הציעו לי את שניהם ב- 1,000 ש"ח ואני אקנה עוד מגבר.

או שעדיף לוותר על זה ולהרכיב מערכת ב- 5,000 ש"ח ?

פורסם

שניהם באלף זה פחות או יותר מה שהם שווים, אני לא אומר שהם א טובים, אני אומר שגם אם תרכיב מערכת ב 4K תוכל להכניס רכיבים יותר טובים.

מה עם HU (רדיו דיסק)

SCANSPEAK

פורסם
שניהם באלף זה פחות או יותר מה שהם שווים, אני לא אומר שהם א טובים, אני אומר שגם אם תרכיב מערכת ב 4K תוכל להכניס רכיבים יותר טובים.

מה עם HU (רדיו דיסק)

זהו שאני לא יודע מה עם רדיו דיסק, יש לי יונדאי i30 09 ויש שם מובנה, מה האפשרויות שלי במצב הזה?

פורסם
זהו שאני לא יודע מה עם רדיו דיסק, יש לי יונדאי i30 09 ויש שם מובנה, מה האפשרויות שלי במצב הזה?

יש לך 2 אפשרויות:

1) בגלל שזה רדיו דיסק מובנה ואין לו יציאות RCA למגבר / לסאב וכו', אז אתה תצטרך לשים מנחתים שזה בעצם סוג של "מפצל RCA". אתה תצטרך משהו כמו 3 מנחתים שיסתכמו בכמה מאות שקלים וכמובן שאיכות הסאונד תיגרע מאוד ברגע שיהיו לך מנחתים.

2) להחליף את הרדיו דיסק המובנה (מומלץ) לרדיו דיסק מתקדם שמאוד ישפיע על איכות הסאונד לטובה וגם יהיו לך אפשרויות שליטה על הסאב וכל מיני פיצ'רים שלא קיימים ברדיו דיסק המובנה. בתקציב שלך מומלץ לקנות רדיו דיסק 1 DIN איכותי ולקנות מסגרת מתאימה.

פורסם
יש לך 2 אפשרויות:

1) בגלל שזה רדיו דיסק מובנה ואין לו יציאות RCA למגבר / לסאב וכו', אז אתה תצטרך לשים מנחתים שזה בעצם סוג של "מפצל RCA". אתה תצטרך משהו כמו 3 מנחתים שיסתכמו בכמה מאות שקלים וכמובן שאיכות הסאונד תיגרע מאוד ברגע שיהיו לך מנחתים.

2) להחליף את הרדיו דיסק המובנה (מומלץ) לרדיו דיסק מתקדם שמאוד ישפיע על איכות הסאונד לטובה וגם יהיו לך אפשרויות שליטה על הסאב וכל מיני פיצ'רים שלא קיימים ברדיו דיסק המובנה. בתקציב שלך מומלץ לקנות רדיו דיסק 1 DIN איכותי ולקנות מסגרת מתאימה.

תודה לך. אני אלך על אפשרות 2 ונראה לי שאני אוותר על ה- HERTZ של החבר.

אז איך מתחילים לבנות מערכת?

אשמח מאוד אם תמליצו לי על איזה רכיבים לקנות למערכת שנכנסים בתקציב שלי

תודה :)

פורסם

סטאפ חדש טוב יכול להיות למשל :

Pioneer DEH-7450SD

סאב מורל פרימו 12.4

קומפוננט מורל הייבירד 602

מגבר JBL GTO1004

------

5000 שח.

משתלם כמובן לרכוש ציוד יד שניה בעיקר עסקת חבילה ממוכר בודד

למספר מוצרים ברמה גבוהה.

יש המון ציוד איכותי בפורום מכירה כאן באתר ,תעשה חיפוש.

פורסם
סטאפ חדש טוב יכול להיות למשל :

Pioneer DEH-7450SD

סאב מורל פרימו 12.4

קומפוננט מורל הייבירד 602

מגבר JBL GTO1004

------

5000 שח.

משתלם כמובן לרכוש ציוד יד שניה בעיקר עסקת חבילה ממוכר בודד

למספר מוצרים ברמה גבוהה.

יש המון ציוד איכותי בפורום מכירה כאן באתר ,תעשה חיפוש.

תודה אני אחפש. חיפשתי באינטרנט מסגרת לרדיו דיסק, הגיוני שעולה 700 שקל ? (יונדאי i30)

אשמח לקבל עוד הצעות, או פרטית מאנשים שמוכרים ציוד יד שניה

פורסם

לגבי מסגרת, זה דיי חובה, אבל 700 שקל נשמע לי המון, חפש באיביי, זה למשל, לא מצאתי לסינגל דין, רק לדאבל דין, תעלה תמונה של הדש.

קח בחשבון, שעם כמה שהסט-אפ שקינג המליץ לך עליו טוב, (לצורך העניין היה לי סט אפ כמעט זהה בראשית דרכי, פרט לסאב, באמת אחלה), שהורכב כמעט כולו מיד שנייה, ועלה בסביבות ה 3K, ודעתי האישית כל עוד אינך מחפש מוצרי קצה, את המוצרים האלו או דומיהם ניתן בקלות למצוא בפורום המכירה.

בהצלחה.

SCANSPEAK

פורסם
לגבי מסגרת, זה דיי חובה, אבל 700 שקל נשמע לי המון, חפש באיביי, זה למשל, לא מצאתי לסינגל דין, רק לדאבל דין, תעלה תמונה של הדש.

קח בחשבון, שעם כמה שהסט-אפ שקינג המליץ לך עליו טוב, (לצורך העניין היה לי סט אפ כמעט זהה בראשית דרכי, פרט לסאב, באמת אחלה), שהורכב כמעט כולו מיד שנייה, ועלה בסביבות ה 3K, ודעתי האישית כל עוד אינך מחפש מוצרי קצה, את המוצרים האלו או דומיהם ניתן בקלות למצוא בפורום המכירה.

בהצלחה.

אני אחפש, תודה.

להלן תמונה של הדש

Hyundai-I30-Dashboard2.jpg

וזו המסגרת שמצאתי ל 1DIN

http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=13230

באיביי פחות או יותר אותם מחירים

פורסם

היי ryNo,

אני באותו מצב. מחפש מתאם ל i30 והמחירים לא זולים.

למזלך, מהתמונה שהעלתה נראה שאתה צריך את המתאם הבא :http://www.ebay.com/itm/CT23HY19L-HYUNDAI-I30-2007-ONWARDS-DOUBLE-DIN-BLACK-FASCIA-FACIA-ADAPTOR-PANEL-/380581861927?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item589c725a27

ההבדל הוא בתצורת הכפתורים של המזגן. אצלך זה ללא בקרת אקלים דיגיטלית ולפי מה שראיתי עד עכשיו הפער הוא גדול. מה שבקישור יוצא בערך 340 ש"ח כולל משלוח.

אני צריך את הצורה השניה ועדיין לא מצאתי משהו במחיר שפוי.

בעיניין הדבל דין, לא הצלחתי למצוא מתאם סינגל ל i30 , אז כנראה שנצטרך מתאם דבל לסינגל בנוסף.

אם תמצא משהו מעניין אשמח לשמוע.

פורסם
היי ryNo,

אני באותו מצב. מחפש מתאם ל i30 והמחירים לא זולים.

למזלך, מהתמונה שהעלתה נראה שאתה צריך את המתאם הבא :http://www.ebay.com/itm/CT23HY19L-HYUNDAI-I30-2007-ONWARDS-DOUBLE-DIN-BLACK-FASCIA-FACIA-ADAPTOR-PANEL-/380581861927?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item589c725a27

ההבדל הוא בתצורת הכפתורים של המזגן. אצלך זה ללא בקרת אקלים דיגיטלית ולפי מה שראיתי עד עכשיו הפער הוא גדול. מה שבקישור יוצא בערך 340 ש"ח כולל משלוח.

אני צריך את הצורה השניה ועדיין לא מצאתי משהו במחיר שפוי.

בעיניין הדבל דין, לא הצלחתי למצוא מתאם סינגל ל i30 , אז כנראה שנצטרך מתאם דבל לסינגל בנוסף.

אם תמצא משהו מעניין אשמח לשמוע.

אתה יכול לתת לי לינק לצורה שאתה מחפש פחות או יותר? אני אנסה לעזור לך לחפש.

בנוגע ללינק מאיביי, בטוח שזה יתאים? יכנס שם רדיו דיסק רגיל ? או שרק דאבל דין?

פה זה נראה שיש מקום לרדיו דיסק רגיל ולא מצאתי כאלה באיביי..

http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=13230

• תוכן חדש...