Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למביני הרוסית:

זה סרטון שרץ בפייסבוק של קומיקאי שצוחק על העניין. יש לציין שזה משעשע ביותר.

בכל אופן, זה פאדיחות לשים תמונות של עצמך או לדעתי אפילו לגלוש בפייסבוק כשאנשים אחרים יכולים לראות.

מה עם כל אותם אלו שמדברים (בעיקר מדברות) בפלאפון באוטובוס (ולא רק) על כל העניינים שלהם וכולם שומעים את השיחה הזאת כאילו הם חלק ממנה? אני אישית לא סובל לדבר בפלא' ליד אנשים כי זה מפדח לשמוע על מה אתה מדבר. גם כשהדברים הם נורמליים ולא איזה פריקי שיט אבל עדיין.

בנסיעה אחת לתל אביב, איזו בחורה במשך כל הנסיעה, דיברה בפלאפון ללא הפסקה. ועוד בקול רם! אז בסוף כשכולם ירדו בתחנה המרכזית קרה משהו מצחיק - כמעט כל אדם שישב בחלק הקדמי של האוטובוס דפק לה את המשפט: "תודה ששיתפת אותנו, באמת תודה. היה מעניין." ואני מתכוון אחד אחרי השני, איך שהם ירדו מהאוטובוס.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

העלית לי מחשבה לראש עכשיו.

בגללך, בא לי לשים תמונה שלי כשאני נראה מבולבל לסלולרי, ולפעמים להוציא אותו, להביט בו, לעשות פרצוף מבולבל בעצמי, ולהיות מבולבלים ביחד.

(זה נשמע ונראה יותר הגיוני במח שלי, לפני שכתבתי את זה)

אני גם לא יכול להבין את התופעה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
למביני הרוסית:

זה סרטון שרץ בפייסבוק של קומיקאי שצוחק על העניין. יש לציין שזה משעשע ביותר.

רגע של אוף טופיק ברשותכם, אם כבר נגענו בזה.

Pavel Volya הוא תופעה מעניינת. אני לא מחבב את הסגנון שלו אבל ניכר שמדובר בבחור אינטליגנטי, כמו כל צוות הרזידנטים של הקאמדי קלאב (תכנית מערכונים פופולרית ברוסיה). אני משווה את זה לשחר חסון, רועי לוי והצוות של "צחוק מהעבודה" או תכניות נוספות בסגנון. לכאורה אותו הומור פיזי, אותם פרצופים, אז מה ההבדל ולמה הם נשמעים לי כמו קופים בג'ונגל? :roll:

הסיבה נעוצה כנראה בכך שכל הצוות של הקאמדי קלאב מחזיק בתארים אקדמיים, ולא מהמכללה האזורית. מר Volya לדוגמה הוא מורה מדופלם ללשון והבעה, מנחה התכנית הוא רופא שיניים שעבד מספר שנים במקצוע וכיו"ב. רובם מנגנים על מספר כלים, אנשי ספר שבראיונות איתם מביעים דעות מוצקות על פוליטיקה, היסטוריה ונושאים ברומו של עולם. הם החליטו לנסות את מזלם בעיר הגדולה מוסקבה משום שזה מכניס יותר כסף ואיפשר להם להפוך את התחביב למקצוע, אבל לפחות יש להם מקצוע אמיתי למקרה שהעניינים שם לא יסתדרו.

אני תוהה מה שחר חסון יעשה כשהסיפור עם הסטנד-אפ ימצה את עצמו. יש לי תחושה שהוא ימכור אבטיחים לחברי הקארזפורום, או במקרה הטוב יעבור להופיע בחתונות ובר-מצוות. :rolleyes:

פורסם

מר DERISH היקר.

אני לא יודע למה ואני לא אומר זה במטרה להעליב אבל בחלק גדול מהתגובות שלך יש הרגשה של זלזול והתנשאות שקשה לי להבין מאיפה זה מגיע.

אני לא מזלזל בלימודים (אקדמיים או אחרים) ואין ספק שיש להם ערך מוסף בלי קשר למה שאתה מתעסק בו בחיי היום יום, אבל הצורה שבה אתה משווה את הצוות מהתוכנית ברוסיה לצוות פה היא פשוט מקוממת.

בסופו של דבר שניהם עושים את מה שהם יודעים וזה להצחיק,מי שזה מצחיק אותו יותר ומי שזה מצחיק אותו פחות והעובדה שאתה משווה את שניהם באיכות על פי לימודים אקדמיים שאין לזה שום קשר למה שהם עושים מעשית עכשיו וזה סטנד -אפ.

אין לי שום קשר לשחר חסון אבל כנראה שבתקופה הטובה שלו הוא ירוויח יותר כסף ממה שאתה תרוויח כל ימי חייך והוא בטח לא יצתרך למכור לך אבטיח, כנ"ל לגבי שאר הצוות בתוכנית שכנראה כבר עשה את שלו מבחינה כלכלית עד היום.

כשאני קורא בין השורות של מה שרשמת אתה בעצם אומר " תראו את הרוסים החכמים\נאורים\אינטלקטואלים מול הישראלים העלובים\טיפשים\ חסרי השכלה " והאמת מאז שחזרת לפורום מהפעם האחרונה שנעלבת ונעלמת... אתה לאט לאט ובטוח חוזר לאותה עמדה מתנשאת ומגעילה שגרמה לך לעזוב בפעם הקודמת.

תחשוב על זה.

לילה טוב.

פורסם

אני לא ממש מכיר את הקומיקאים הרוסים אבל כן יכול להשוות למדינות אחרות.

פה בארץ אוהבים הומור אגרסיבי ולא אינטליגנטי במיוחד.

רוב הסטנד אפ מתייחס למפגשים עם ערסים או איזשהו מפגש דבילי עם בן אדם שלא מתנהג לפי הנורמות וזה נגמר בצעקות.

ועדיין לא מצאתי קומיקאי ישראלי שיכול לנהל שיחה נורמלית ולא "מצחיקה".

אולי הם יכולים אבל הם לא עוזבים לשניה את הפוזה של קומיקאי שחייב להיות מצחיק ולא בהכרח אינטליגנטי.

אם תראו את הקומיקאים הבריטים למשל, תראו שאם אין תוכן כלשהו לחומר שלהם, אין להם קהל.

Rowan Atkinson

Stephen Fry

Bill Bailey

Rufus Hound

Marcos Brigstocke

Steve Coogan

בואו באמת נשווה אותם לשחר חסון :roll:

פורסם

ועדיין לא מצאתי קומיקאי ישראלי שיכול לנהל שיחה נורמלית ולא "מצחיקה".

אולי הם יכולים אבל הם לא עוזבים לשניה את הפוזה של קומיקאי שחייב להיות מצחיק ולא בהכרח אינטליגנטי.

גורי אלפי, ליאור שליין, רועי לוי, רועי בר-נתן, אדיר מילר. בקיצור יש גם כאלה.

שחר חסון וברלד לעומתם הם צחוק מהפאדיחה:roll:

פורסם

אני נטרף מכל אלא שדוחפים את התמונות של הילדים שלהם בתמונת פרופיל בוואטסאפ.

זה לא שהם אי פעם בכלל רואים את התמונה הזו, הם פשוט דוחפים לי את התמונה של הילדים שלהם כל פעם ששולחים לי הודעה. :x

מה בכלל אכפת לי מהילדים המנוזלים והמגעילים שלהם? אכפת לי איך נראית הילדה המכוערת של הסוכן של דוגלי?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בחלק גדול מהתגובות שלך יש הרגשה של זלזול והתנשאות שקשה לי להבין מאיפה זה מגיע. אני לא מזלזל בלימודים (אקדמיים או אחרים) ואין ספק שיש להם ערך מוסף בלי קשר למה שאתה מתעסק בו בחיי היום יום, אבל הצורה שבה אתה משווה את הצוות מהתוכנית ברוסיה לצוות פה היא פשוט מקוממת.

אתה לאט לאט ובטוח חוזר לאותה עמדה מתנשאת ומגעילה שגרמה לך לעזוב בפעם הקודמת.

אני מנסה לנהל דיון פילוסופי, אתה כרגיל נעלב בשם המדינה או השד יודע מה/מי.

רוצה להתקומם? תתקומם, או טען טענה נגדית. זו זכותך ואני מבטיח לקרוא כל מילה.

תואר אקדמי הוא לא ערובה לכלום, אבל בהחלט נראה שיש לקומיקאים הרוסים שהזכרתי

קצת יותר תוכן פנימי ממר חסון וחבריו (או לפחות מהתפקיד שהם משחקים בפריים טיים).

לבסוף, עזיבתי נבעה מפעולות שנויות במחלוקת של ההנהלה, פחות קשור למשתמשים.

את בעיות הממשק שלי עם חברי הפורום האחרים פתרתי ע"י שינוי גישה ופרספקטיבה.

גורי אלפי, ליאור שליין. יש גם כאלה.

מסכים לגבי השניים לעיל, לא כל כך בטוח לגבי השאר.

פורסם
רגע של אוף טופיק ברשותכם, אם כבר נגענו בזה.

Pavel Volya הוא תופעה מעניינת. אני לא מחבב את הסגנון שלו אבל ניכר שמדובר בבחור אינטליגנטי, כמו כל צוות הרזידנטים של הקאמדי קלאב (תכנית מערכונים פופולרית ברוסיה). אני משווה את זה לשחר חסון, רועי לוי והצוות של "צחוק מהעבודה" או תכניות נוספות בסגנון. לכאורה אותו הומור פיזי, אותם פרצופים, אז מה ההבדל ולמה הם נשמעים לי כמו קופים בג'ונגל? :roll:

הסיבה נעוצה כנראה בכך שכל הצוות של הקאמדי קלאב מחזיק בתארים אקדמיים, ולא מהמכללה האזורית. מר Volya לדוגמה הוא מורה מדופלם ללשון והבעה, מנחה התכנית הוא רופא שיניים שעבד מספר שנים במקצוע וכיו"ב. רובם מנגנים על מספר כלים, אנשי ספר שבראיונות איתם מביעים דעות מוצקות על פוליטיקה, היסטוריה ונושאים ברומו של עולם. הם החליטו לנסות את מזלם בעיר הגדולה מוסקבה משום שזה מכניס יותר כסף ואיפשר להם להפוך את התחביב למקצוע, אבל לפחות יש להם מקצוע אמיתי למקרה שהעניינים שם לא יסתדרו.

אני תוהה מה שחר חסון יעשה כשהסיפור עם הסטנד-אפ ימצה את עצמו. יש לי תחושה שהוא ימכור אבטיחים לחברי הקארזפורום, או במקרה הטוב יעבור להופיע בחתונות ובר-מצוות. :rolleyes:

כמה התייפיפות...

סטנדאפיסט/שחקן שיש לו תואר שלא בתחום התקשורת/תיאטרון זה לא דבר שכיח בעולם המערבי (ולא רק בישראל).

לתפישתי, מר ויולה ומנחה התוכנית, רופא השיניים והמורה, נאלצים להשלים הכנסה, כנראה, בגלל המשכורת הנמוכה ויוקר המחייה.

ולא סטנדאפיסטים ש"במקרה" יש להם תארים, כפי שאתה מנסה לצייר זאת.

אני חייב לשאול - ציינת שהסטנדאפיסטים הישראלים נשמעים לך "כמו קופים בג'ונגל", לעומת הסטנדאפיסטים הרוסים, והסיבה לכך היא שאין להם תואר. אתה בודק אם לסטנדאפיסט יש תואר לפני שאתה צוחק?

פורסם

אתה טועה כאן במספר סעיפים (בראשם הבנת הנקרא) ואני צריך ללכת לעבודה, אז אין לי זמן להסביר כרגע את הכל. אולי אעשה זאת בערב, או שמישהו מחברי הפורום האחרים יוכל להעביר את הנקודה שלי באופן יותר ברור.

פורסם
מר DERISH היקר.

אני לא יודע למה ואני לא אומר זה במטרה להעליב אבל בחלק גדול מהתגובות שלך יש הרגשה של זלזול והתנשאות שקשה לי להבין מאיפה זה מגיע.

אני לא מזלזל בלימודים (אקדמיים או אחרים) ואין ספק שיש להם ערך מוסף בלי קשר למה שאתה מתעסק בו בחיי היום יום, אבל הצורה שבה אתה משווה את הצוות מהתוכנית ברוסיה לצוות פה היא פשוט מקוממת.

בסופו של דבר שניהם עושים את מה שהם יודעים וזה להצחיק,מי שזה מצחיק אותו יותר ומי שזה מצחיק אותו פחות והעובדה שאתה משווה את שניהם באיכות על פי לימודים אקדמיים שאין לזה שום קשר למה שהם עושים מעשית עכשיו וזה סטנד -אפ.

אין לי שום קשר לשחר חסון אבל כנראה שבתקופה הטובה שלו הוא ירוויח יותר כסף ממה שאתה תרוויח כל ימי חייך והוא בטח לא יצתרך למכור לך אבטיח, כנ"ל לגבי שאר הצוות בתוכנית שכנראה כבר עשה את שלו מבחינה כלכלית עד היום.

כשאני קורא בין השורות של מה שרשמת אתה בעצם אומר " תראו את הרוסים החכמים\נאורים\אינטלקטואלים מול הישראלים העלובים\טיפשים\ חסרי השכלה " והאמת מאז שחזרת לפורום מהפעם האחרונה שנעלבת ונעלמת... אתה לאט לאט ובטוח חוזר לאותה עמדה מתנשאת ומגעילה שגרמה לך לעזוב בפעם הקודמת.

תחשוב על זה.

לילה טוב.

נחמד שאתה מסווה את דעותיך בטענה של דיון, שבעצם לא עשית שום דבר חוץ מלהעביר מסר עוקצני שלא קשור כלל לדיון שהתנהל פה. מכיוון שבחרת לצטט מדברי רק את מה שרצית אז סימנתי לך את ההמשך של הטענות הנגדיות שאתה כל כך רוצה לראות.

אני מנסה לנהל דיון פילוסופי, אתה כרגיל נעלב בשם המדינה או השד יודע מה/מי.

רוצה להתקומם? תתקומם, או טען טענה נגדית. זו זכותך ואני מבטיח לקרוא כל מילה.

תואר אקדמי הוא לא ערובה לכלום, אבל בהחלט נראה שיש לקומיקאים הרוסים שהזכרתי

קצת יותר תוכן פנימי ממר חסון וחבריו (או לפחות מהתפקיד שהם משחקים בפריים טיים).

לבסוף, עזיבתי נבעה מפעולות שנויות במחלוקת של ההנהלה, פחות קשור למשתמשים.

את בעיות הממשק שלי עם חברי הפורום האחרים פתרתי ע"י שינוי גישה ופרספקטיבה.

מסכים לגבי השניים לעיל, לא כל כך בטוח לגבי השאר.

האמן לי שאני לא נעלב לא בשמי ולא בשם המדינה ולא בשם דגי הזהב שלי..

מקומם אותי שהוד מעלתו ,היושב מעל לעננים ומשקיף על בני האנוש הפשוטים (צטערת..זאת ההרגשה שאתה משרה עלי לפחות בחלק ניכר מהתגובות שלך באוף טופיק), פעם אחר פעם בשיטתיות מכניס את העוקץ של כמה חרא פה במדינה...

המדד היחידי שאתה יכול למדוד קומיקאי הוא האם הוא מצחיק אותך או לא, זה תפקידו, ההשכלה שלו לא רלוונטית כלל.

כאשר תרצה לנהל עם שחר חסון או עם הבחור מרוסיה מערכת יחסים אינטימית, תבדוק את התוכן הפנימי שלו לעומק (או שלפחות תציע אותם ליוסי פרנקוס.. הוא במסע חיפושים כרגע לא?? ).

האופן שבו אתה מציג את דעותיך (שדרך אגב בנושאים שבהם יש לך ידע אני מכבד,מוקיר ולומד) לעיתים ,גם בנושאים שכנראה אין לך ניסיון או ידע ממשי הוא בעיני מתנשא ומלגלג ואתה כנראה שוכח את מה שאתה לא רוצה לזכור ,אבל תפשפש בהודעות העבר שלך לפני העזיבה ותבין שכנראה משהו בהתנהלות שלך ובצורת הכתיבה שלך גרמה לך לעזוב, אני רק מתריע לך בידידות שאתה חוזר לאותה נקודה.

המשך יום טוב.

פורסם

לא נראה לי שהבנתם את דריש.

הוא לא מדבר על ההשכלה כמדד לאיכות של קומיקאי, אלא שהעובדה שהקומיקאים שם יותר משכילים בכלליות תורמת לזה שאיכות ההומור תהיה הרבה יותר גבוהה.

פה יש המון קומיקאים (שוב, לא שליין וחבר'ה איכותיים אחרים) שהולכים על ההומור הכי נחות שיש, שבו לא צריך לחשוב כדי להוציא צחוקים.

ההומור הישראלי הוא פשוט לא כל כך מתוחכם. ברמה של אנשים שאני מכיר כן אבל בטלוויזיה פשוט מעבירים תוכניות עם הומור על ערסים. תראו את שלום אסייג. מצחיק? לפעמים. אבל כל מה שהוא עושה זה לצחוק על עניינים עדתיים או אינטראקציות דפוקות בין אנשים.

זה לא שאין קומיקאים איכותייים, פשוט הם אחוז יחסית קטן ממה שמראים בטלוויזיה.

הומור רדוד ובסיסי שאמור להגיע למכנה המשותף הנמוך ביותר.

יכול להיות שזה קורה כי אנחנו מדינה קטנה אבל זה לא אמור להיות תירוץ.

פורסם

יוסי.

אני לפחות הבנתי אותו מצויין, הבחור כהרגלו ואתה מוזמן לבדוק הודעות בעברו, עוקץ ומסמרטט (מהמילה סמרטוט) את החברה,התרבות,האופי ובעצם חלק גדול מהדברים שקשורים למדינה והכל משום שכנראה אינם עומדים בסטנדרט הגבוה שבו הוא מורגל וחי, לי זה מפריע אז אני מגיב ונותן "קונטרה" לדבריו שבעיני מקוממים.

לגבי הסטנד אפ אם אתה מתעקש להמשיך לדבר על הנושא, הכל נמדד בסופו של דבר בהיצע וביקוש, יש כאלו שמחפשים הומור שנון ומתוחכם ויש כאלו שלא מבינים אותו, אני אישית נהנה משתי העולמות, גם מההומור הדפוק והבנאלי וגם מההומור השנון והמתחכם.

אתה לא יכול להתכחש לעובדה שכל החברה של ההומור הנמוך כהגדרתך, ממלאים אולמות ומופיעים בתקשורת וכנראה שיש קהל רב שנהנה מהם וזה המדד האמיתי לאיכות של קומיקאי, לא התעודה שמראה שהוא יודע משוואות בשתי נעלמים.

פורסם

אין לי שום בעיה עם הומור נמוך.

אני נהנה ממנו במידה דומה להומור סרקסטי שהרבה לא מבינים אותו.

אני פשוט רוצה יותר אלטרנטיבות ורוצה הומור שמתרחק יותר מהפוליטיקה המקומית. נמאס לי לשמוע על ערסים, ערבים, מזרחים ואשכנזים וכו'.

פשוט תנו לי הומור שטיפה יותר אוניברסאלי. צריך לדעת יותר מדי רקע ולחיות בתוך החברה הישראלית בשביל להבין 90% מזה.

• תוכן חדש...