Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז התחביב הכי גדול שלך זה לדעת איך אתה נראה? :lol:

בגלל זה כתבתי "מעניין", לא "חשוב".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז התחביב הכי גדול שלך זה לדעת איך אתה נראה? :lol:

בגלל זה כתבתי "מעניין", לא "חשוב".

מה פתאום!

ו"מעניין" זה כמו "חשוב" בהקשר הזה. לא שזה משנה, גם אני חושב שצריך להיות נרקיסיסט בשביל לשים תמונה של עצמך על המסך של הנייד או המחשב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לי אישית יש תמונה ביחד עם זוגתי, וזה בהחלט גורם לי לחיוך מדי פעם כשאני מרים את הטלפון וקצת ניתוק מהיום עמוס בחזרה לזכרון של ערב נחמד או אירוע דומה.. לא השקעתי בזה יותר מדי מחשבה פשוט כך יצא כשבחרתי רקע מהתמונות שהיו זמינות במכשיר

תמונה עם הבת זוג בהחלט מתקבלת על הדעת.

אם זה במחשב האישי ובמכשיר הפאלפון זה לא לעיני כל...

את הלפטופ בלימודים רואים כל מי שיושב מאחוריך ואת הפלאפון רואה כל מי שמבקש ממך ש"תראה לו משהו שניה אחת".

נכון, זה לא כמו ללכת עם חולצה עם הדפס של התמונה שלך אבל זה בהחלט לא פרטי, אחרת איך הייתי יודע על התופעה?

מזתומרת? גם לי אין דבר יותר חשוב בחיים מאשר עצמי, ואני ממש לא מדוכא להיות אני! :lol:

רוני, האם יש רוני קטן שמציץ מהגלקסי בכל פעם שאתה פותח אותו?

אצלי יש תמונה שלי על העמדה מרים 1500 איש.

מותר לא ? :)

מותר ואף רצוי (מה עם איזה סט חדש? הישן כבר יצא מכל החורים).

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

את הלפטופ בלימודים רואים כל מי שיושב מאחוריך

ובגלל זה תמיד דאגתי לשים שם תמונות הזויות שמצאתי ב4chan.

רק תזכרו שאני המעצבן הזה בשורה הראשונה אז כולם רואים את זה... (בפקולטה למדעי החברה עם 90% בנות)

פורסם

אני במחשב עם סתם רקע אבל בפלאפון, אני עם ידידה ועוד חבר עושים פרצופים מטומטמים סתם כי זה מצחיק :)

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

מיהם האנשים שעושים פרצופים מטומטמים וחושבים שזה מצחיק?

מיהם האנשים שמחזיקים את המצלמה באלכסון וחושבים שזה מגניב?

מיהם הרוסים שמצטלמים ביער (רק ביער) עם מכנסי הסוואה ובלי חולצה?

מיהם האנשים ששמים תמונה של הילד שלהם בתור תמונת פרופיל בפייסבוק?

מיהם האנשים שמחזיקים דף פייסבוק משותף עם זוגתם או כתובת אימייל משותפת?

מיהם האנשים ששמים האשטאג בפייסבוק ומכריחים את כל החברים שלהם לתהות מה זה?

People do dumb shit ולצערי אי אפשר לירות בכולם. אבל תמיד אפשר לנסות... :twisted::wink:

~

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רוב הדברים שכתבת הם עניין של מה בכך, לא מעיד באמת על טמטום כרוני. (חוץ מאלה שמוסיפים סולמית על הדברים שלהם בפייסבוק)

אבל מה עם אותן נשים שעושות לעצמן בוק בפוזות של דוגמניות בחדרי שרותים ציבוריים של קניונים ומסעדות?

רבאק, הרי רואים מאחוריך בבירור תאי שרותים ונייר טואלט על הרצפה, מה העניין?!

אחת עוד הגדילה לעשות ועמדה בפוזת דוגמנית על אסלה(!) כשצולמה. :brickwall:

זה כ"כ מטומטם שמתחשק לי לפעמים באמת לירות בהן, במיוחד שהן עושות את הduck-face. הפה שלהן נראה כמו רקטום של כלב. את זה בחיים לא הצלחתי להבין.

מה זה צריך להיות?! לאחרונה ראיתי גם תמונה של 2 נשים מתנשקות וברקע כמה צפרדעי זבל גדושות של העיריה. לא יכלתן לבחור מיקום נורמלי יותר להצטלם? ונגיד ולא שמתן לב לזה כשהצטלמתן, אז עדיין לפני שהעלת את התמונה יכלת לראות שמשהו לא תקין בעליל. אני בחיים לא יבין את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אשמח לשמוע למה אתה חושב כך ? (אני מדבר על המשפט המודגש).

תמונה של הבנות שלי במסך המחשב בעבודה או במסך הסלולארי נותן רגע של רגיעה במהלך היום כאשר אני צריך תזכורת לדברים החשובים באמת בחיים.

תמונה של עצמך גם לי בתודעה זה נשמע קצת מוזר ,אבל תמונה של אדם קרוב אלייך שעושה לך רגע של חיוך ביום יום הלחוץ והמעייף נשמע לי הגיוני לחלוטין.

אולי אני ה"לוקו" כאן...:loco:

:mm_yeah:

כשיש לך ילדים זה שונה.

זה הגיוני.

אבל לשים תמונה של עצמך זה סתם מוזר.

מה הקשר ילדים או לא?

מה הבעיה בתמונה שלך ובת הזוג על מסך המחשב הביתי או הסלולרי?

סה"כ תמונה שמזכירה לך אנשים או רגעים בחיים שעושים לך טוב על הנשמה כי תמיד נחמד להיזכר בם באמצע מירוץ העכברים של ה"יום יום".

אצלי למשל במחשב של העבודה היתה בשנה האחרונה תמונה של האישה והילדה מטיול בארה"ב שעשינו לפני שנה. זה שם כי זה מסמל רגעים של כיף שעבורם אני ואשתי עובדים קשה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ומה תגיד על אלו שכל 5 דקות מעלות תמונה שלהן בפייסבוק?

יש אחת כזאת שאני מכיר שכל בוקר צהריים וערב חייבת להעלות תמונה שלה באיזה פוזה.

מאחר ואני מכיר את החיים הפרטיים שלה (אהממ:-)) אני יודע שמדובר בפנויה סדרתית בת 40. אז לצערה אלו החיים שלה. לייקים.

לרוב זה המאפיין.

פורסם

דריש, חברים, אתם מתפזרים.

אלו תופעות אופייניות לפרצוף ספר וזה בסדר, המקום הזה ידוע בריכוז הטמטום שלו.

אני מתאר תופעה שגלשה לעולם האמיתי, הרבה יותר חמור.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
נזכרתי בויכוח אינטפנטילי שהיה לי עם אישתי בזמנו

היא הלכה במשך שנים עם תמונה של אחותה הקטנה על צג הסלולר שלה וסירבה לשים תמונה שלי

כעסתי מאוד והחלטתי לנקום יום אחד , כשהיא הלכה לישון צילמתי צילום תקריב מאוד

לא מחמיא של הבוהן שלי ושמתי לה את זה כשומר מסך .

ידעתי שהיא תמחק מיד אז הקשתי עליה , צילמתי בוק שלם של אצבעות הרגליים שלי עם הסלולר

שלה ובתור הדובדבן פניתי אח"כ למחשב שלה וטיפלתי גם בו .

תשמע

הרסת אותי מצחוק עכשיו.

Opel Adam S 2017

פורסם
נזכרתי בויכוח אינטפנטילי שהיה לי עם אישתי בזמנו

היא הלכה במשך שנים עם תמונה של אחותה הקטנה על צג הסלולר שלה וסירבה לשים תמונה שלי

כעסתי מאוד והחלטתי לנקום יום אחד , כשהיא הלכה לישון צילמתי צילום תקריב מאוד

לא מחמיא של הבוהן שלי ושמתי לה את זה כשומר מסך .

ידעתי שהיא תמחק מיד אז הקשתי עליה , צילמתי בוק שלם של אצבעות הרגליים שלי עם הסלולר

שלה ובתור הדובדבן פניתי אח"כ למחשב שלה וטיפלתי גם בו .

וכמה ימים לאחר מכן ישנת ברכב? :wink:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
:mm_yeah:

מה הקשר ילדים או לא?

מה הבעיה בתמונה שלך ובת הזוג על מסך המחשב הביתי או הסלולרי?

סה"כ תמונה שמזכירה לך אנשים או רגעים בחיים שעושים לך טוב על הנשמה כי תמיד נחמד להיזכר בם באמצע מירוץ העכברים של ה"יום יום".

אצלי למשל במחשב של העבודה היתה בשנה האחרונה תמונה של האישה והילדה מטיול בארה"ב שעשינו לפני שנה. זה שם כי זה מסמל רגעים של כיף שעבורם אני ואשתי עובדים קשה.

אם זה אתה ובת הזוג, שיהיה.

אם זה ילדים, אפילו יותר טוב.

אבל לשים תמונה של עצמך זה קצת מגאלומני.

פורסם

רוני, האם יש רוני קטן שמציץ מהגלקסי בכל פעם שאתה פותח אותו?

האמת שכן, אבל הוא יושב במושב הנהג בתוך פאגאני זונדה נוסעת כשלידו האחיין של פאגאני, אז אני סולח לו :wink:

מה זה צריך להיות?! לאחרונה ראיתי גם תמונה של 2 נשים מתנשקות וברקע כמה צפרדעי זבל גדושות של העיריה. לא יכלתן לבחור מיקום נורמלי יותר להצטלם? ונגיד ולא שמתן לב לזה כשהצטלמתן, אז עדיין לפני שהעלת את התמונה יכלת לראות שמשהו לא תקין בעליל. אני בחיים לא יבין את זה.

לגמרי מבין אותך. אנשים כל כך עסוקים בעצמם שהם לא מנסים אפילו לחשוב על יופי או על האיכות של הדברים שהם מעלים לציבור. זו דוגמא מצוינת לאנשים שרואים רק את עצמם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...