Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קאמרו V6- יש תמורה לכסף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי היום להכיר מקרוב את הרכב הזה, זה נקרא בכלל רכב ספורטיבי?

לא מצאתי מידע עליו באינטרנט מבחינת האצה, משקל, מבחן וכו'... ראיתי רק שהרכב הוא V6 עם 312 כ"ס 3.6L.

הרכב של מכר וכשעלינו לכביש המהיר הייתי חזק ממנו משמעותית, עם לאון FR עם REVO איך יכול להיות?

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הנתונתים שלה הם:

0 - 100 קמ"ש ב 6.1 שניות

מהירות מרבית 250 קמ"ש

לדעתי היא אמורה להיות מהירה ממך , ידוע לך אם הרכב היה אוטומט או ידני?

(הנתונים לקוחים מאתר אוטו, מכיוון שאני לא יכול לפרסם קישורים אתה יכול להכנס לגוגל לחפש "שברולט קאמארו 3.6VVT V6" ולראות את המפרט המלא שלה בקישור הראשון)

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

ולשאלה המרכזית שלך , תמורה לכסף אז ככה : בארה"ב מעל ומעבר . תמורה מצוינת . בארץ עם המחירים שדורשים עליה כאן ... תברח מזה . ומהר ! קח בחשבון צריכת דלק איומה {מחירי הדלק בארץ...} . הרכב באמת מהיר מאוד ויש לו פוזה . אבל אפשר להשיג אותו שם סביב 20000$ {חדש}. שווה לך לשלם עליו פה כמעט פי 3 ?{ משומש} באם היבואן ייבא אותו בעתיד במחיר "ישראלי שפוי " של פחות מפי -2 אז אתה יכול לשקול את זה .

פורסם

בוודאי שהקמארו נקרא רכב ספורטיבי, אלא אם כן הסטנדרטים שלך זה פרארי ולמבורגיני.

מה שאתה מתאר נשמע מוזר. כנראה הנהג של הקמארו לא לחץ מספיק (שומר על האוטו) או שהתפלקו לו ההילוכים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

איזה התפלקו ההילוכים? האוטו אוטומטי.

ריחם על האוטו ולא לחץ פול גז? יכול להיות הוא עמד בחניה ופרונלה עקף אותו, למה לא חשבת על זה?

בוא נתחיל בזה שמוסטנג V6 עם כ-200 כ"ס וגם מוסטנג GT עם כ-300 כ"ס מקבלות בראש מ-GTI עם סטייג' 2+ עם DSG.

עשיתי גם כמה נסיונות עם קמארו V6, גם מהמקום, ותמיד לקחתי אותו בהפרש גדול יחסית.

מפגישה אקראית עם קמארו SS V8 (כ-400 כ"ס) הוא לקח אותי בערך ב-3-4 רכבים (בדקנו 3 פעמים) ועם הגברת המהירות לא התרחק.

לשם השוואה, BMW 335I מקורית! לוקחת GTI סטייג' 2+ גם בכ-3-4 רכבים.

אני מאמין ש-GTI עם סטייג' 2 פלוס + מתאנול תהיה ממש ראש בראש עם ה-SS והבימר, לא בדקנו.

האמריקאיות האלה ממש לא מאיימות כפי שהן נראות :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תודה לכולם על ההיענות, הנהג ידע מה הוא עושה והרכב היה אוטומט, אני חזק גם ממנו גם בהילוכים גבוהים, ובקשר למה ששמלוב אמר, אני לא יודע מה לגבי הSS אבל BMW סדרה 335I אכן השאירה לי אבק.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם
יצא לי היום להכיר מקרוב את הרכב הזה, זה נקרא בכלל רכב ספורטיבי?

לא מצאתי מידע עליו באינטרנט מבחינת האצה, משקל, מבחן וכו'... ראיתי רק שהרכב הוא V6 עם 312 כ"ס 3.6L.

הרכב של מכר וכשעלינו לכביש המהיר הייתי חזק ממנו משמעותית, עם לאון FR עם REVO איך יכול להיות?

בהחלט ייתכן.

כמה מוציאה FR עם תוכנה REVO (לפחות מבחינת נתונים רשמיים)? הרכב שלך ידני או DSG?

השברולט כבדה יותר, עם ממיר מומנט או ידני (בכל מקרה איטי יותר מDSG, אם יש לך DSG כמובן).

האמריקאיות הללו, כפי שאמר Shmelov, פחות מאיימות ממה שחושבים.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

FR עם תוכנה מוציאה 250-260 כ"ס(REVO טוענים ל-275 כ"ס באוקטן 98 ).

הגיוני מאד ש-V6 קיבל ממך בראש בגלל התמסורת, משקל וכו'. ממוסטאנג GT ידנית שהייתה לי לפני כן, ה-FR פחות מהירה.

פורסם

אולי בביצועים בקו ישר הלאון תנצח, אבל כמות הפוזה שהקמארו סוחפת, זה כבר משהו אחר.

היית צריך לראות מה קרה אצלי בעבודה במלון, שילדים החליטו להתיישב על המכסה של הקמארו שחנתה בחוץ.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הFR שלי ידנית ובקשר אלייך shugiflex יצא לי גם ללחוץ עם לאון קופרה עם צ'יפ של APR וזה נגמר בחצי אוטו לטובת הקופרה.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

כמו שרשמו הקאמרו v6 עושה 0-100 ב6 שניות. המנוע מנפק קצת יותר מ36 קגמ מומנט ב4800 סלד ו312 סוסים ב6800.

לא ממש חוכמה להשוות רכב משופר לרכב סטנדרטי ואז לבוא ולהגיד שהקמארו לא ממש חזקה וכו וכו.

יותר מזה אני מבין מדבריך שלחצתם מגלגול ששם היתרון ההנעה של הקאמרו מתבטל אל מול הלאון כי אין את בעית הורדת הכח לכביש בזינוק .

ביציאה מהמקום אני מאמין שהקמארו תצא מהר יותר בגלל יתרון היכולת להוריד את הכח ויתרון ההספק .

המון אנשים חיים כאן עדין בסטיגמות שכל מה שמיוצר בדטרויט זה זבל - מציע לכם להיתעורר . בטבלת המכוניות המהירות ביותר שהקיפו את הרינג נמצאות לא מעט אמריקאיות בינהן גם הקאמרו הזולה יחסית לאחרות. ורק בגליון האחרון של אוטו השוו בין הקדילאק ats ל328 החדשה . מה שהכי מעניין שהבימר קבלה בראש דווקא בכביש מפותל.

אגב המוסטנג v8 עושה 0-100 בחמש שניות בלי שיפורים וממה שאני ראיתי בעניים האוטומטית תמיד היתה מהירה מהידנית ביציאה מהמקום למרות שוויון בנתוני היצרן . כנראה שמדובר כבר ביכולות של הנהג.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

לא ניסחת את הכותרת כמו שצריך, תשנה ל:

"יש לי גדול ונתתי לקאמרו v6 בראש, חושבים שהיא שווה את המחיר שלה?".

מה באת להראות בזה?

שווה את הכסף או לא, עדיין הרכב הזה נראה מדהים.

Got To love It

• תוכן חדש...