Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברה מתלבט בין השלושה האלו אם יש למשהו קצת מידע לשפוך אני ישמח על כל אחד מהרכבים!

יזה הכי מומלץ אמינות וכו...

😉

פורסם

טאהו/יוקון רכב מעולה - חזק ואמין. דגם דיזל עדיף. תעשה חיפוש, היו כבר כמה דיונים על רכב הזה. אני גם בזמנו כתבתי על רכבים האלו, כולל רשמים. קח בחשבון שהדיזל די נדיר ויהיה יקר למדי.

מה התקציב שלך?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ב60K יהיה קשה מאוד למצוא טאהו/יוקון דיזל. בתקציב כזה בנזין וכניראה ישאר לך עודף. הבעייה שדבר הזה זולל בסביבות 1 ל3.

קינג קצת עדין בשביל שטח. בדוק לנד קרוזר וטראקן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אחרי שהבנתי כמה דלק הדבר הזה(טאהו\יוקון) שותה לא משתלם לי בכלל להביא אותו יהיה מאוד קשה אז אני חושב שאני ילך לכיוון הקינג נראה לי שלנד קרוזר מאוד יקרה להחזקה אלא אם כן מישהו חושב או יודע משהו אחר ממני?? השאלה אם אני מביא דגם 2002 או 2003 אני נופל להמון תקלות עכב השנים? וyoelbe תודה רבה על הצעת העזרה בסונומה היה לי אותו במשך 3 שנים נהנתי ברמה עולמית ממנה אבל מחפש שינוי! בעיקרון המטרה היה 90% כביש ולפעמים להיכנס לשטח קל נחמד כזה כמו יער שוויץ פה באיזור טבריה או איזה דיונת חול לא משהו רציני אני מחפש גם נוחות ואת כל מה שמסביב והכי חשוב לי שבמקרא של תאונה ה' ישמור הרכב יחזיק את כל הנוסעים כמו שצריך ובבטיחות!

😉

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
זה אותו אוטו

היה לי חשוב לאמת את זה עם עוד אנשים! מעניין למה מוחרים אותו בכפול מהסונומה( השערה שלי בגלל שבדרך כלל זה יבוא אישי והישראלים כרגיל רוצים לעשות קופה יפה)

😉

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Db_Statement_Mysqli_Exception' with message 'Mysqli statement execute error : Can't create/write to file '/tmp/#sql_3436_1.MYI' (Errcode: 28)' in /home/seo/domains/links.tutlogistic.pl/public_html/library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php:214

Stack trace:

#0 /home/seo/domains/links.tutlogistic.pl/public_html/library/Zend/Db/Statement.php(320): Zend_Db_Statement_Mysqli->_execute(Array)

#1 /home/seo/domains/links.tutlogistic.pl/public_html/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(468): Zend_Db_Statement->execute(Array)

#2 /home/seo/domains/links.tutlogistic.pl/public_html/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(725): Zend_Db_Adapter_Abstract->query(Object(Zend_Db_Select), Array)

#3 /home/seo/domains/links.tutlogistic.pl/public_html/application/models/Text.php(42): Zend_Db_Adapter_Abstract->fetchRow(Object(Zend_Db_Select))

#4 /home/seo/domains/links.tutlogistic.pl/public_html/schedule.php(299): Text->getRandom()

#5 main

thrown in /home/seo/domains/links.tutlogistic.pl/public_html/library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php on line 214

פורסם

Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Db_Statement_Mysqli_Exception' with message 'Mysqli statement execute error : Can't create/write to file '/tmp/#sql_3436_1.MYI' (Errcode: 28)' in /home/seo/domains/links.tutlogistic.pl/public_html/library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php:214

Stack trace:

#0 /home/seo/domains/links.tutlogistic.pl/public_html/library/Zend/Db/Statement.php(320): Zend_Db_Statement_Mysqli->_execute(Array)

#1 /home/seo/domains/links.tutlogistic.pl/public_html/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(468): Zend_Db_Statement->execute(Array)

#2 /home/seo/domains/links.tutlogistic.pl/public_html/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(725): Zend_Db_Adapter_Abstract->query(Object(Zend_Db_Select), Array)

#3 /home/seo/domains/links.tutlogistic.pl/public_html/application/models/Text.php(42): Zend_Db_Adapter_Abstract->fetchRow(Object(Zend_Db_Select))

#4 /home/seo/domains/links.tutlogistic.pl/public_html/schedule.php(299): Text->getRandom()

#5 main

thrown in /home/seo/domains/links.tutlogistic.pl/public_html/library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php on line 214

• תוכן חדש...