Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאלה מאיתנו שעובדים שעות ארוכות עם נעלי עבודה סגורות שגורמות לרגל להזיע הבעייה של פיטריות בציפורניים מוכרת.

רציתי לדעת האם יש מישהו שהתנסה בטיפול בלייזר ואכן הבריא מהפטריות הארורות הללו? כמובן שהרפואה מציעה טיפול בעזרת תרופות לחיסול הבעייה וזה יעיל ביותר. ישנה בעייה אחת, על מנת להתפטר מהפטריות הארורות יש צורך לקחת אנטיביוטיקה חזקה במשך 3 חודשים יש כאלה שאפילו נטלו את הכדורים למשך חצי שנה. אותה אנטיביוטיקה עלולה לפגוע בכבד. לפיכך עניין הלייזר עלה על הפרק.

כאמור, האם מישהו התנסה בטיפול בלייזר וזה אכן עזר לו? אני לא רוצה לשמוע לכל העצות אחיתופיל למינהן שמציאות לטבול את הרגל בתוך כלור. זה ממש לא נשמע לי בריא.

אשמח לשמע את דעותיכם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

הכל כוסות רוח למת חוץ מהכדורים שנקראים טרבינאפין.

קח אותם לאחר ביקור אצל רופא עור, תעשה את בדיקות הדם, הכל כמעט בוודאות יהיה בסדר ותיפטר מהפטריות אחת ולתמיד.

כל יתר השיטות הן ביזבוז זמן וכסף.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לא יודע לגביי הלייזר אך אני חייב להזהיר מהאנטיביוטיקה

גרמה גם לדודי וגם לבן דודי נזק רציני לכבד

אני אברר בהמשך מה היה השם של האנטיביוטיקה - בכל מקרה להמנע!

פורסם
זה עובד... אבא שלי עובר את הטיפול וזה עוזר לו

השאלה אם זה באמת מכסח את הפטריות אחת ולתמיד. אני לא מחפש הקלה, אני מחפש ריפוי לגמרי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אהלן,

האתר הזה מרכז בתוכו מידע מאנשים שמנסים דברים ע"מ לטפל בבעיה, לחלקם זה עוזר ולחלקם לא, חלק מהדברים זה טבילה בחומץ, אקונומיקה, מי חמצן, ליסטרין, VICKS VAPORUB וכדומה:

http://www.myhomeremedies.com/topic.cgi?topicid=266

כדורים אכן פותרים את הבעיה. טוענים שבעיה של פטריות זו בעיה שנעוצה עמוק יותר בגוף, לכן טיפול חיצוני לא תמיד מצליח וגם עם הכדורים, אחרי שנדמה לך שנפתרת מהבעיה היא חוזרת.

כדאי להתייעץ עם רופא עור.

פורסם
השאלה אם זה באמת מכסח את הפטריות אחת ולתמיד. אני לא מחפש הקלה, אני מחפש ריפוי לגמרי.

אצל אבא שלי יש כמה ציפורניים כאלה וזה כבר ריפא לגמרי כמה ויש כאלה שזה לוקח יותר זמן,

בקשר לכדורים המומלצים פה הם עושים נזק לכבד...

פורסם

טרבינאפין רופא העור נותן לארבעה חודשים, יש כדור נוסף שנקרא פלוקאנול שרופא העור נותן אותו לחצי שנה. אחרי התקופות האלה בד"כ הבעיה נפתרת, השאלה אם אחרי שמפסיקים את הכדורים זה חוזר.

לגבי הכבד, זה לא בדיוק נכון שזה דופק לכולם את הכבד, אחרת הרופאים לא היו נותנים אותו. לחלק מהאנשים הכדור גורם לבעיות בכבד, בגלל זה עושים כל חודש בדיקת תפקודי כבד.

פורסם

כמו שכתבו מעלי, הכדורים והלייזרים ושאר השיטות הן לטיפול בתוצאה ולא בבעיה.

לרוב מדובר בחוסר איזון בגוף מה שגורם לפיטריה ללבלב.

הכדורים יחסלו אותה - יתכן שלזמן ארוך מאד אפילו שנים אבל היא תחזור כל עוד לא יחזור האיזון לגוף.

פורסם

לקחתי במשך 3 חודשים תוך חודשיים הכל נעלם ועוד חודש טיפול מנע, עשיתי פעם בחודש בדיקת דם אני כבר שנתיים נקי :lol:

פורסם

לאחר שתחסל את בעיית הפטרת ברגליים, האם ניסית או שמעת על גרבי כסף או נחושת?

בדיוק כמו ללוחמים או לתנאים קיצוניים, ישנן גרביים עם אחוזים שונים ( וכמובן במחירים שונים בהתאם לאחוז ) של סיבי כסף או נחושת ששזורים בגרביים, הן מונעות הזעה, ריחות וכמובן, בשילוב כלשהו, מונעות התפתחות פטרת.

שווה לך לבדוק ולהשקיע בזה לאחר הטיפול.

מנסיון בצבא, כשקיבלנו גרביים שכאלו לניסוי, X זוגות היו עם כסף, X זוגות היום עם נחושת, לדעתי הנחושת עשתה עבודתה טוב יותר.

• תוכן חדש...