Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הבן שלי משרת ביחידה מאוד אינטנסיבית בצה"ל.

עקב אימוני הים האינטנסיביים וככל הנראה מתנאי היגיינה נמוכים, לאחרונה הופיעה לו פטרת בציפורן רגל שמאל שעברה לו גם לציפורן ברגל ימין.

רופא היחידה נתן לו לק למריחה על הציפורן, אך זה לא עוזר ואף מחמיר את הבעיה.

הפתרון שהוצע הוא לקחת כדורים, אך מבירור שערכתי עולה כי הכדורים עלולים לפגוע לו בכבד, במיוחד עקב האינטנסיביות הגבוהה באימונים ביחידה.

מישהו שמע או ראה פתרון לכך?

אשמח לשמוע על כל פתרון. העלות הכספית אינה רלוונטית.

פורסם

1. אינני מכיר ספציפית את הכדורים המדוברים, אך לפי התיאור אני מניח כי נזק לכבד הוא אחת מתופעות הלוואי האפשריות -> כלומר, יש סיכון של נזק לכבד, אך זה קורה רק בחלק מהמקרים (לא 100%). מאחר וזאת תופעת לוואי בעייתית, בודקים תפקודי כבד כדי לתפוס את זה בהתחלה כאשר זה ניתן לטיפול.

2. פטריות לא קשור לחוסר איזון בגוף או כל דבר בסגנון ניו-אייג'.

3. הדרך היחידה שאולי תמנע חזרה של פטריות היא שמירה על היגיינה של הרגל, ובעיקר לשמור שלא תהיה לחות. גם קצת מזל לא יזיק..

4. אינני יודע לגבי נחושת, אך לכסף יש תכונה אנטי-בקטריאלית -> הוא עוזר למנוע זיהומים (ריח רע ברגליים נובע מחיידקים). לא מוכר לי שהוא משפיע על פטריות.

בוודאות אינו משפיע על כמות הזעה (אלא אם אתה משתמש בו כצינורות לפיזור חום... :) ).

יתכן שהגרב עם סיבי כסף/נחושת מכילה בד דריי-פיט או משהו בסגנון (אולי כותנה באחוז גבוה), ולכן יש הפחתה בכמות ההזעה המורגשת.

5. לגבי השאלה של פות"ש - אינני יודע לגבי לייזר כטיפול בפטריות. על פניו, נשמע שזה יכול לפתור את הבעיה אך אינני יכול לומר זאת בוודאות.

(איש צוות רפואי)

• תוכן חדש...