Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים מעלים לפורום חשבוניות שעשו לטיפולים ברכבם(טיפול 10000), וראיתי שלחלק יש בסוף החשבון הנחה כגון 10% ולחלק אין.

האם יש לכם טיפים איך לקבל הנחה מהמחיר המחירון ה"רשמי" של המוסך מבלי להרגיז את האיש שירות. ומתי לבקש את ההנחה לפני הטיפול או אחריו?

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

קודם כל, אתה לא מרגיז את איש השירות, תפקידו כשמו כן הוא, לתת לך שירות ולדאוג שתהיה מרוצה. כל עוד לא תהיה בוטה ותנהג בהגינות לא צריכה להיות שום בעיה.

לגבי ה 10%, למוסכים יש נטיה לתת הנחה ללקוחות קבועים, זו הדרך שלהם לשמר אותך ולדאוג שתהיה מרוצה כדי שתמשיך לחזור אליהם.

לדעתי מה שצריך לעשות זה לגשת למוסך או לדבר איתם בטלפון, לבקש הצעת מחיר לטיפולים שע"פ ספר הרכב, לאחר שקיבלת את הצעת המחיר לבדוק את המחיר שהציעו לך האם הוא הגיוני, אם הגיוני לחזור אליהם בבקשה לקבל הנחה על המחיר. לא נראה לי שהם יסרבו, ואם יסרבו, לא חסרים מוסכים שישמחו לתת לך את ההנחה הזו על מנת שתטפל אצלהם.

כמובן שעדיף לקבל את ההנחה לפני, כמו כל בעל עסק, אחרי שטיפלו לך ברכב וסיפקו את המוצר חובתך עכשיו לשלם את המחיר שהוסכם.

פורסם

מנסיוני במוסך צ'מפיון לא נותנים הצעות מחיר בטלפון(לפחות לא בטלנוע).

סע אליהם, דבר איתם על המחיר לפני ותן להם להבין שאתה מתכוון להיות לקוח שלהם אם השירות מוצא חן בעיניך. הנחה של 10 אחוז זה משהו שהם יכולים לעשות בשניה ולכן אין שום סיבה שלא יתנו לך את זה. כמובן בצורה תרבותית ונורמלית, כן? לבוא עם שורט וכפכפים ולהתנהג כאילו אתה הבוס של המקום לא יביא אותך לשום מקום. (סתם צוחק על האנשים שמתנהגים ככה)

פורסם

רובם נותנים,למשל במורשה פיאט,פיגו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אולי כדאי שתבדוק בפורמים לו משתייך קבוצת הרכב שלך האם יש להם הסדר כלשהו עם מוסך X או Y.

כך למשל כי לא מכבר פורסם באחד מהפורמים המזוהים עם רכבי סXXXו כי רכבים מעל 20 שנה יקבלו 30% הנחה (!!!)

במוסך המרכזי.

בהצלחה.

*אין באמור כדי להוות המלצה מכל סוג שהוא.

*מסיבות מובנות הפרטים חסויים.

*ט.ל.ח.

פורסם

כמו שאמרו לך...

אני מכיר בחור שקיבל ממוסך מורשה כמובן, הנחה של 60% - המוסך הכיר הבחור וידע שעבר טרגדיה והחליט באופן חד פעמי לתת לו את ההנחה בלי שיבקש.

רוב המוסכים היום נותנים 10% הנחה, שם לב שהיום עושים חבר מועדון במוסכים ומקבלים שלל הנחות.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
צא עם הבת של הבעלים :wink:

פה כבר יש 2 אפשרויות...

דבר ראשון שתקבל את הטיפול בחינם (את 2 סוגי הטיפולים:lol: )

או שתצא מהמוסך עם האוטו מפורק, לא מכירים אותך ואיבדו את כל החלקים....

הכל אפשרי :)

פורסם

תחליף רכב כל שנה אצל אותו יבואן :lol:

עד לא מזמן הייתה לי פאביה 1.4 2011, טיפול ראשון בלי שום הנחה/קופונים עלה לי משהו כמו 660שח במורשה "הגורן" (מטפלים רק בסקודה) בנתניה.

לאימא שלי יש פולו 1.4 2012 (רכב שזהה לחלוטין במכלוליו לפאביה שלי) במעמד הקניה קיבלה קופון של 100שח הנחה במורשה "העוגן" (מטפלים בVW/סיאט/אאודי) בנתניה, צמוד לסוכנות.

טיפול ראשון שלה עלה...... 813שח לפני הקופון.

בשתי החשבוניות רשום שמן מנוע צ'מפיון, פילטר מקורי, פקק ועבודה. זהו.

איך תסביר את זה? :-)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

זה בדרך כלל במוסך מורשה , מוסך חברה או מוסך שמכבד את עצמו ואת הלקוחות שלו.

אם אתה מתמיד בעבודה שלך מולם, ואתה באופן קבוע מטפל אצלהם, גם תזכה למחירים טובים.

רק אל תהיה "ישראלי בהמה" וזה בדרך כלל משתלם.8)

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...