Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

בתקציבים הנמוכים יש להבדיל בין ביקוש להיצע .

מבחינת ביקוש (רכב שבהחלט יענה על הדרישות )

אני מחפש יאריס קטנה ,חסכונית - אם טופלה בזמן ובצורה נכונה תהיה גם אמינה .

בתקציב שלי לא מצאתי יאריסים שלא עברו פחות מ 200,000 ק"מ - כל רכב שעובר קילומטרג' דומה סובל מבלאי גבוה ולא משנה מי היצרן

כעקרון אני מחפש רכב לנסיעות קצרות שישמש נהג יחיד לנסיעות בית-עבודה עם גיר אוטומטי שלא יעשה הרבה בעיות מבחינת אמינות

מבחינת היצע (בהתאם למחירים בשוק) מצאתי דמיו משנת 01 עם 105,000 ק"מ ב 18,000 -על פי חיפוש בפורום מדובר ברכב מאוד אמין -זה היתרון היחיד של הרכב .

ברור לי שמדובר ברכבים בקבוצות רישוי שונות .

בין הרצוי למצוי ישנה תהום אליה אני מניח נכנסים רכבים דומים לטויוטה יאריס אשמח להמלצות לרכבים אלה

תודה ומועדים לשמחה

פורסם

כל סופר מיני מאותה תקופה בערך עדיפה על הדמיו.

עד כמה שזכור לי יש לה מנוע די חלש, עם 75 כ"ס בזמנו, במקרה הטוב יש היום באוורוה משהו כמו 65-70 סוסים.

מעבר לכך, היא לא נפוצה כמו הלנטיס ובטח שלא כמו ה3/6, זה אומר זמינות חלקים נמוכה יותר.

תשקול דייהטסו YRV, היא חולקת הרבה מכלולים עם יאריס, ויהיה יותר קל למצוא אחת שמורה. היא עדיפה לטעמי על הדמיו, שאיננה מכונית מוצלחת במיוחד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני מעדיף מפרטי או מטרייד אינים טובים כמו קרסו טרייד אין, כלמוביל טרייד אין וכו'.

למרות שהטרייד אין של קיה למשל זה טרייד מוביל.

ק"מ של 161 אלף ק"מ ב12 שנים זה אמנם מתחת לממוצע, אבל אני סבור כי ניתן למצוא רכבים עם ק"מ נמוך יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בתור בעלים לשעבר של מאזדה דמיו 2001( מכרתי לפני שבועים) אני מאוד ממליץ

רכב שעושה את העבודה, אמין מאוד גם המחיר יהיה יותר טוב מהאלטרנטיבות המוצעות

אשי

פורסם
אני מעדיף מפרטי או מטרייד אינים טובים כמו קרסו טרייד אין, כלמוביל טרייד אין וכו'.

למרות שהטרייד אין של קיה למשל זה טרייד מוביל.

באתר של קרסו אין משהו מעניין ב 20 אלף כנ"ל בכלמוביל - התקציב נמוך כדי למצוא רכב ראוי ואין לי דרך להגדיל את התקציב

אמשיך לחפש

בתור בעלים לשעבר של מאזדה דמיו 2001( מכרתי לפני שבועים) אני מאוד ממליץ

רכב שעושה את העבודה, אמין מאוד גם המחיר יהיה יותר טוב מהאלטרנטיבות המוצעות

אשי

תודה על התגובה

פורסם

נסעתי על הדמיו , הרכב מרווח אך מאוד עצל . בעיר הוא מסתדר אבל בכביש מהיר המנוע שלו צועק כבר ב-90 קמ"ש.

גם ההתנגדות שלו עם הרוח לא טובה . צריכת הדלק שלו 1:12 משולב ( שזה לא מדהים יאריס או פונטו ספייס יעשו 1:15).

פורסם

הצלחתי למתוח את התקציב ב 5 אלף , בתקציב 25 אלף הייתי רוצה לעלות בשנתון

האם האופציה המשתלמת ביותר היא אקסנט שנת 06-07 ?

האם קיים דגם כלשהו ש"נעלם מהרדאר" רק בגלל סטיגמה ?

• תוכן חדש...