Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב אני ומשפחתי עוברים דירה ויש צורך להוביל את תכולת הדירה (מכשירי חשמל קטנים, ספרים, בגדים, דיסקים, מסמכים וכו'...) ואת מכשירי החשמל הגדולים / רהיטים משאירים למוביל. האם משתלם להשכיר רכב ייעודי בגודל של גמפי לדוגמא לצורך העבודה או שפשוט לעשות עוד כמה נגלות עם המכונית המשפחתית ?

פורסם

לא תרוויח כלום חוץ מכאבי גב. השכרת הרכבים האלה יקרה יחסית.

אם יש וו גרירה משתלם להשכיר נגרר (150-300 ש' ליום תלוי בגודל)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לא ממליץ להעביר לבד, סיוט שלא נגמר.

אם כבר יש מוביל שלוקח את הריהוט - למה שלא ייקח גם את הארגזים ? ההבדל במחיר כבר שולי

ובטח לא שווה את ההתעסקות וכאבי הגב.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

זה תלוי מאיפה אתם עוברים לאיפה תחשב כמה דלק זה עם רכב קטן ואם יש לך כאב ראש לנסיעה הזאת וכמה עולה להשכיר רכב כזה +דלק ואם אתה מסיים את ההובלה בפעם אחת או שיותר {אם זה נגיד 5 פעמים הלוך חזור ברכב גדול אז אתה חייב להשכיר כי ברכב פרטי זה יהיה 20 אם לא 30 פעם}וכנראה שתבין מה התשובה.

פורסם

להעביר עצמאית רק פריטים רגישים וקלים. גם אלה יספקו לך ולרכבך מספיק תעסוקה.

ספרים הם הפריט הכבד ביותר בבית, אפילו הסבלים מבקשים לא למלא בספרים יותר מחצי ארגז תה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אין רהיטים בתמונה, לא הייתי חושב פעמיים. (וכך אכן העברתי דירה, וקטנוע, פעמיים - על טרנזיט.)

עניין של טעם כמובן, אבל אם עובדים לאט ובאופן בטיחותי אפשר לחסוך משמעותית ואף להרגיש טוב בסוף

היום כי עשית את זה לבד. זה גם נותן גמישות בלו"ז ומאפשר לך לעבוד בלילה או בשעות הבוקר הרגועות.

אופציה נוספת היא לשכור נהג עם משאית קטנה, קרוב משפחה של חבר שלי מפעיל שירות כזה באזור השרון.

שירותי סבלות אינם כלולים בתשלום, אבל המשאית יכולה לחסוך זמן "נגלות" ולקחת את כל הציוד בפעם אחת.

פורסם

מחזק את DERISH.

בדיוק לפני יומיים הייתי צריך להעביר תכולת דירה (רק רהיטים) מהמרכז לירושלים.

למזלי הצלחתי לשים יד על משאית קטנה מהעבודה אבל אפשר לשכור אותן וזה רשיון ב' ככה שאפשר לעשות את זה לבד.

2013-03-20 19.48.27.jpg

• תוכן חדש...