Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניה באונ' בר אילן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה אני ניגש לפסיכומטרי ביום חמישי הזה בבר אילן, וצריך למצוא איפה לחנות. הבנתי שבדרך כלל החניות הפנימיות עמוסות (ניתן בכלל להכנס עם האוטו אם אני לא סטודנט?), אבל בחמישי רוב (?) הסטודנטים יהיו בחופשת פסח, ככה שהחניות ככל הנראה יהיו פנויות?

בכל מקרה, אם יש מקומות חניה ליד\בתוך האונ', בחינם\תשלום, שוט. אני נבחן בבניין 505 אם זה משנה משהו.

פורסם

בהצלחה. חבר שנבחן שם אמר שבסיבוב מקדים שעשה, לא ראה חניות מספיק קרובות, ולתוך האונ' לא נתנו לו להיכנס, ולכן נסע בתחבורה ציבורית.

אני ממליץ לך לפעול כך. אתה לא רוצה להגיע למבחן מותש אחרי הפקקים של הבוקר. סע בתחבורה ציבורית לדעתי.

בהצלחה :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

המלצה אישית שלי היא תחבורה ציבורית הרבה יותר נוח

בכל מקרה הוספתי מפה עם מקומות חנייה הכי נוחים שאני מכיר

בנוסף אני נזכר עכשיו שבגלל שיש חופשת פסח אז גם ממול לבית ספר עמית יש חנייה חינם של בית הספר ממול ( מול החנייה בכורכר )

2013-03-19-17-50-59.jpg

פורסם

לתוך האוניברסיטה גם סטודנטים לא נכנסים, רק עובדי אוניברסיטה.

יש חניה בכחול לבן על הרחוב (וכשאין סטודנטים אין בעיית חניה), ויש חניון מאוד גדול בתשלום, שגם בו אין בעיה למצוא חניה בעיקר כשאין סטודנטים.

בשורה התחתונה אין שום בעיה להגיע ברכב, רק צריך לקחת בחשבון את הפקקים בדרך.

פורסם

יש שני חניונים צמודים לאונ', ויש שילוט שמכוון אליהם. אם אתה מגיע מגהה, אז אחרי שפנית שמאלה לכיוון בר אילן, אתה מגיע לכיכר, ושם יש חניון בצד ימין, שדי קרוב לבניין 500 וכמה שאתה צריך. החניונים הם בתשלום ופתוחים לכולם. ההבדל הוא רק במחיר - סטודנטים משלמים פפחות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לא יתאפשר לי להגיע בתחבורה ציבורית כי אני גם משתחרר באותו יום ואצטרך להמשיך משם ישר למדור שחרורים בתה"ש :-D מהפקקים אני לא דואג כי אני אצא לפחות שעתיים לפני מהבית.

כרגיל, אין על הפורום הזה, תודה :mm_yeah::mm_yeah:

פורסם

לפני כשנתיים כשנבחנתי בבר אילן מצאתי חניה במרכז המסחרי של רמת אילן (מול שער רכב)בכחול לבן, SMS לאחותי באיזו שעה להאריך את הפנגו סגר את הפינה.

• תוכן חדש...